Direktlänk till inlägg 10 januari 2019

Ja torsdag var det nu

Av Nathalie - Torsdag 10 jan 11:38

Det går framåt den här veckan, snart har vi nästa vecka (jippie)..
Jag tjorvar med den mindre datorn igår fanns någon uppdatering den vägrade göra.. Men den funkade iaf, ska snart starta den idag och se om den fungerar idag med.
Jag installerade då The sims 3 igen på den och spelade lite, jag provspelade overwatch också och det gick bra.
Antar datorn går någorlunda bra när den nyss är formaterad och inte har massa skit i sig ^^
Den stora datorn är ju normal ^^ alltså den fungerar som den ska.Jag blev förbannad i tisdags när jag fick ett sms från länsförsäkringar att dom inte kunnat dra från mitt konto för min fordons försäkring.. Jag blev förbannad för att dom skickade smsen och sa att du ska få en påminnelse räkning.
Så jag ringde upp dom och han jag pratade med var trevlig och skämtade om att det var viktigare med Fantasy (har hennes försäkring hos dom med) men att dom skulle skicka påminnelse iaf.
Det var ju inte så att jag intr hade pengar, utan jag hade bara pengar på fel konto.
Jahapp tänkte jag då kommer jag få rökningen om fem veckor då.. Så jag var mer butter när jag pratat med dom..
För posten är ju aldrig snabb..

Lite senare gick jag till brevlådan och vad i helvete!!! Där fanns ju påminnelsen till min försäkring!! Så med andra ord hade dom skickat det förra veckan och smsat den här veckan och det gjorde mig mer irriterad! ..
Nåja den är betalar iaf men man blir ju knäpp, när huvudet ändå är nog fullt så man glömmer av en räkning och sen gör dom allt tjorvigt :P

Ähh ha en bra torsdag alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se