Direktlänk till inlägg 30 september 2018

Söndag

Av Nathalie - 30 september 2018 13:44

Jag börjar med att säga att i fredags så städades det, nog har det städats andra dagar men fredag så var det lite mer städ än vad det annars varit på sistone.
Lördag, alltså igår, så for jag och handlade med Lars och angelica... Eller dom for och handlade med mig egentligen xD
Efter det så hem en snabbis och så till Ådii


Hälsade på ådii ett tag eftersom det var ett tag sen :) vi var ner på Ica en sväng också :)
Efter ådii blev det förbi moster Eva och säga hej åt mamma osv (hämta np grejs). Dom hade flyttat och flyttstäda så när jag kom var det sen middag dom höll på med så jag fick lite xD
Efter det hem igen och tvättade.
Kim var hemma och tog de Lungt hela gårdagen, eller nja han satt och sandpapprade massa små träklossar som vi hade fått hjälp av pappa i torsdags att göra :)

Nej nu söndag och jag sitter mitt emellan att göra massor mer och inget alls så därför är det ganska Lungt just nu...

Ha en bra söndag alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se