Direktlänk till inlägg 8 september 2018

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber...

Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag..
Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst stod inte med i planen... Ont onsdag som ledde till snuva torsdag och fortsatt snuva igår samt feber igår kväll som kändes bättre imorse.. Var på jobbet i natt men nu ligger jag här.. I sängen, fryser om fötterna... Arg för att jag har feber och sur på mig själv som lämnar kollegor i sticket.. Det är inget som går att ändra på jag är sjuk och ska vara hemma..
Har tagit alvedon och väntar på Mat dowm Kim gör, den stackarn som också är sjuk Iofs slapp han feber..

Slitsamma.. Ha en jävla underbar lördag alla glada spadar och passa er för febern dom biter er i arslet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Av Nathalie - Onsdag 22 aug 22:14

Glömde ju skriva i allt elände med feber, irritation i underliv och typ förkylning förra veckan så arbetade mamma hos oss från måndag till onsdag.. Hon målade husgrunden, några ställen skulle behöva lite mer färg men överlag så är jag supernöjd. I...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se