Direktlänk till inlägg 22 augusti 2018

Jo det är bättre

Av Nathalie - 22 augusti 2018 22:14

Glömde ju skriva i allt elände med feber, irritation i underliv och typ förkylning förra veckan så arbetade mamma hos oss från måndag till onsdag.. Hon målade husgrunden, några ställen skulle behöva lite mer färg men överlag så är jag supernöjd.

I lördags monterade Kim ihop utemöblerna och Patrik/jag hjälpte till lite.. Men vilket helvete att då ihop skiten.. Lika hemskt som Ikea möbler, detta var från jysk.
Söndag var trollfar och mor på besök och drack lite kaffe på altan (jag och Kim hade ätit våra olika middagar där kvällen innan)..

Måndag så jobbade jag tisdag lika så..idag vid ett var vi i hortlax och sa grattis till Krille, Sanna Elin som fyller år och har fyllt år.
På fredag fyller Patrik år woho!! :)

Läste ut odinsbarn idag.. Läste The bane chronicles från fredagen jag köpte böckerna till torsdag förra veckan.. Och började på odinsbarn torsdag och läste klart idag.. Så nu har jag två böcker kvar.

Mindre kul är att ådii är dålig. en cysta som opereras ikväll.. Hoppas hon mår bra så snart det bara går <3

Nej nu ska jag dum titta på tv lite tror jag.
Ha en bra kväll alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Sara

Sara

22 augusti 2018 22:52

Jättefina möbler! Men Jysk är faktiskt värre än IKEA-möbler :D Hoppas det går bra för din vän!

http://nouw.com/saralundgrenfang

 
Ådii

Ådii

25 augusti 2018 20:33

Ja e okej, tack för omtanken <3

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se