Direktlänk till inlägg 22 augusti 2018

Jo det är bättre

Av Nathalie - Onsdag 22 aug 22:14

Glömde ju skriva i allt elände med feber, irritation i underliv och typ förkylning förra veckan så arbetade mamma hos oss från måndag till onsdag.. Hon målade husgrunden, några ställen skulle behöva lite mer färg men överlag så är jag supernöjd.

I lördags monterade Kim ihop utemöblerna och Patrik/jag hjälpte till lite.. Men vilket helvete att då ihop skiten.. Lika hemskt som Ikea möbler, detta var från jysk.
Söndag var trollfar och mor på besök och drack lite kaffe på altan (jag och Kim hade ätit våra olika middagar där kvällen innan)..

Måndag så jobbade jag tisdag lika så..idag vid ett var vi i hortlax och sa grattis till Krille, Sanna Elin som fyller år och har fyllt år.
På fredag fyller Patrik år woho!! :)

Läste ut odinsbarn idag.. Läste The bane chronicles från fredagen jag köpte böckerna till torsdag förra veckan.. Och började på odinsbarn torsdag och läste klart idag.. Så nu har jag två böcker kvar.

Mindre kul är att ådii är dålig. en cysta som opereras ikväll.. Hoppas hon mår bra så snart det bara går <3

Nej nu ska jag dum titta på tv lite tror jag.
Ha en bra kväll alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Sara

Sara

Onsdag 22 aug 22:52

Jättefina möbler! Men Jysk är faktiskt värre än IKEA-möbler :D Hoppas det går bra för din vän!

http://nouw.com/saralundgrenfang

 
Ådii

Ådii

Lördag 25 aug 20:33

Ja e okej, tack för omtanken <3

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber... Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag.. Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se