Direktlänk till inlägg 22 augusti 2018

Jo det är bättre

Av Nathalie - Onsdag 22 aug 22:14

Glömde ju skriva i allt elände med feber, irritation i underliv och typ förkylning förra veckan så arbetade mamma hos oss från måndag till onsdag.. Hon målade husgrunden, några ställen skulle behöva lite mer färg men överlag så är jag supernöjd.

I lördags monterade Kim ihop utemöblerna och Patrik/jag hjälpte till lite.. Men vilket helvete att då ihop skiten.. Lika hemskt som Ikea möbler, detta var från jysk.
Söndag var trollfar och mor på besök och drack lite kaffe på altan (jag och Kim hade ätit våra olika middagar där kvällen innan)..

Måndag så jobbade jag tisdag lika så..idag vid ett var vi i hortlax och sa grattis till Krille, Sanna Elin som fyller år och har fyllt år.
På fredag fyller Patrik år woho!! :)

Läste ut odinsbarn idag.. Läste The bane chronicles från fredagen jag köpte böckerna till torsdag förra veckan.. Och började på odinsbarn torsdag och läste klart idag.. Så nu har jag två böcker kvar.

Mindre kul är att ådii är dålig. en cysta som opereras ikväll.. Hoppas hon mår bra så snart det bara går <3

Nej nu ska jag dum titta på tv lite tror jag.
Ha en bra kväll alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Sara

Sara

Onsdag 22 aug 22:52

Jättefina möbler! Men Jysk är faktiskt värre än IKEA-möbler :D Hoppas det går bra för din vän!

http://nouw.com/saralundgrenfang

 
Ådii

Ådii

Lördag 25 aug 20:33

Ja e okej, tack för omtanken <3

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 19 nov 22:01

Jobbat i helgen, sov skit i natt pga det var möten idag. Sov från fyra till halv sju for hem vid åtta och hade sov problem hemma med xD APT var 14-16 och sen hem. Trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till så jag sover hela natten. ...

Av Nathalie - Lördag 10 nov 23:45


Ja det jäklar spöregnar just nu väldigt irriterande!! Jag önskar åtta minus och fem centimeter snö xD Mer än så behövs inte... regnet gör det svårt att se utomhus och det är inte kul när det är så blött. Nåja ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Onsdag 7 nov 08:32

Ja idag har vi onsdag. Jag jobbar ikväll. Är nu iaf en halvtimme för tidig till en kurs grej. Så jag sitter i bilen och väntar. Siri, Lars och Lena fyllde år i söndags så grattis till dom, Iofs har jag redan grattat två av dom tre. Mja jag ...

Av Nathalie - Onsdag 31 okt 13:21

Yepp sista oktober har kommit och biter på oss. Inget man kan göra åt det tyvärr. Jag har inte heller så mycket att säga utom att det är onsdag och jag väntar. Ha en trevlig halloween och övrig onsdag. Hej svejs alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 28 okt 21:43

Det var kallare än förväntat igår det var mer snö än förväntat igår det var blåsigt som tusan. Vi åkte mot Umeå vid ett och fyra var det bröllop. Mat och diverse efteråt och hemåt resan gick kring tio, vi smet lite i förväg. Men långt att åka hem ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se