Direktlänk till inlägg 18 augusti 2018

Helg igen

Av Nathalie - Lördag 18 aug 10:03

Förra inlägget var lite fel. Kassörskan undrade vart jag hade den fjärde boken inte vart den tredje är. För man fick den fjärde pocket boken gratis xD
----

Nåja jag är gode jävla less den här veckan.
Iofs så förra veckan hade jag ju det roliga för månaden.
Men lördag vaknade jag upp vid tre på natten på jobbet, gjorde ont i underlivet, tänkte nu har jag fått uvi eller något... For från jobbet nästan en timme senare till akuten för att se vad fan som var fel men det var inte uvi utan dom sa om problemet kvarstår kom tillbaka efter nio imorgon på morgonen för att träffa läkaren..
Var hemma vid fem, kunde inte sova.. Vid halv elva for jag tillbaka och efter många om och men konstaterade dom att jag hade en irritation som orsakade det onda.
Alvedon och pevaryl för att försöka bli bättre och så fort jag tagit första alvedon var det tusen gånger bättre..

Kände mig halv död söndag måndag och sen blev de lite bättre.. Sa till chefen jag kommer på jobbet onsdag.
Onsdag kommer och jag mår bra på morgonen men ju närmare kvällen kommer ju hängigare blev jag, konstaterar att jag fortfarande har lite för hög temp men for på jobbet ändå.. Vaknar torsdag känner mig feberfri men lite tjock i halsen, inte ont men ja inte bra heller.
Rethosta hela dan.. Men jobbade ändå(utemöblerna som var beställt anländer....Måste bara monteras först...)
Fredag far till lule och mår bra, tar en promenad för att vänta på min moster och hannar i regn!!! "Helvete om jag är frisk imorgon är det ett mirakel"
Går tillbaka i regnet...

Godmorgon lördag vaknar och nu jävlar har jag halsont!!

Jag är förbannat less på denna vecka.. Vill bara att den ska vara slut och jag frisk...
Woho så mycket jag svär i detta inlägg.

Ha en bra lördag alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 19 nov 22:01

Jobbat i helgen, sov skit i natt pga det var möten idag. Sov från fyra till halv sju for hem vid åtta och hade sov problem hemma med xD APT var 14-16 och sen hem. Trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till så jag sover hela natten. ...

Av Nathalie - Lördag 10 nov 23:45


Ja det jäklar spöregnar just nu väldigt irriterande!! Jag önskar åtta minus och fem centimeter snö xD Mer än så behövs inte... regnet gör det svårt att se utomhus och det är inte kul när det är så blött. Nåja ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Onsdag 7 nov 08:32

Ja idag har vi onsdag. Jag jobbar ikväll. Är nu iaf en halvtimme för tidig till en kurs grej. Så jag sitter i bilen och väntar. Siri, Lars och Lena fyllde år i söndags så grattis till dom, Iofs har jag redan grattat två av dom tre. Mja jag ...

Av Nathalie - Onsdag 31 okt 13:21

Yepp sista oktober har kommit och biter på oss. Inget man kan göra åt det tyvärr. Jag har inte heller så mycket att säga utom att det är onsdag och jag väntar. Ha en trevlig halloween och övrig onsdag. Hej svejs alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 28 okt 21:43

Det var kallare än förväntat igår det var mer snö än förväntat igår det var blåsigt som tusan. Vi åkte mot Umeå vid ett och fyra var det bröllop. Mat och diverse efteråt och hemåt resan gick kring tio, vi smet lite i förväg. Men långt att åka hem ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se