Direktlänk till inlägg 18 augusti 2018

Helg igen

Av Nathalie - Lördag 18 aug 10:03

Förra inlägget var lite fel. Kassörskan undrade vart jag hade den fjärde boken inte vart den tredje är. För man fick den fjärde pocket boken gratis xD
----

Nåja jag är gode jävla less den här veckan.
Iofs så förra veckan hade jag ju det roliga för månaden.
Men lördag vaknade jag upp vid tre på natten på jobbet, gjorde ont i underlivet, tänkte nu har jag fått uvi eller något... For från jobbet nästan en timme senare till akuten för att se vad fan som var fel men det var inte uvi utan dom sa om problemet kvarstår kom tillbaka efter nio imorgon på morgonen för att träffa läkaren..
Var hemma vid fem, kunde inte sova.. Vid halv elva for jag tillbaka och efter många om och men konstaterade dom att jag hade en irritation som orsakade det onda.
Alvedon och pevaryl för att försöka bli bättre och så fort jag tagit första alvedon var det tusen gånger bättre..

Kände mig halv död söndag måndag och sen blev de lite bättre.. Sa till chefen jag kommer på jobbet onsdag.
Onsdag kommer och jag mår bra på morgonen men ju närmare kvällen kommer ju hängigare blev jag, konstaterar att jag fortfarande har lite för hög temp men for på jobbet ändå.. Vaknar torsdag känner mig feberfri men lite tjock i halsen, inte ont men ja inte bra heller.
Rethosta hela dan.. Men jobbade ändå(utemöblerna som var beställt anländer....Måste bara monteras först...)
Fredag far till lule och mår bra, tar en promenad för att vänta på min moster och hannar i regn!!! "Helvete om jag är frisk imorgon är det ett mirakel"
Går tillbaka i regnet...

Godmorgon lördag vaknar och nu jävlar har jag halsont!!

Jag är förbannat less på denna vecka.. Vill bara att den ska vara slut och jag frisk...
Woho så mycket jag svär i detta inlägg.

Ha en bra lördag alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber... Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag.. Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se