Direktlänk till inlägg 14 juni 2018

Torsdag

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15

Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva.

Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis.
Sen förra veckan har vi tjorvat med internet support för att vi har lagspikes och det är inte fixat än.
Patrik har varit här sen i lördags så snart ska han hem igen xD
Sanna sov över från igår till idag.
Igår var jag massor butter men jag skyller det på mens och dåligt internet.

Idag har jag gjort illa mig..körde över den näst minst tån på vänster fot med en dörr... Ont som in i helvete gjorde det.
Lars var förbi idag och vi skruvade isär min bärbara, får se om den låter mindre sen ^^

Jag Patrik och sanna såg Annabelle 2 inatt och den var bättre än vad jag trodde.

Så de sista. Jag antar jag säger grattis till mig själv för att nu "officiellt" ha ett fast ställe igen. Jag har ju varit fast anställd sen innan jag blev sjukskriven men när jag kom tillbaka från sjukskrivningen så har jag hoppat en del.
Men chefen ringde idag och sa att han som egentligen har tjänsten jag är på nu vill inte tillbaka. Så då är den min


Ha nu en bra dag alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det. söndag 20/5 somnade katten Amelia in (inte kul för lillasyster) Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen. Onsdagen och torsdagen jobbade jag. Fredag 25/5 kom, campade i Arn...

Av Nathalie - Torsdag 17 maj 10:48

Ja förra veckan var byte av bildäck och så hade dom rollspel tisdag. Onsdag var det stan och en del promenerande när dom spelade på café på bit (om jag nu inte minns fel).. För förra torsdagen blev köra hem Siri och Patrik till pålis och sedan Siri...

Av Nathalie - Onsdag 9 maj 12:43


Igår, äntligen, böt vi till sommardäck.. Det har man kunnat göra ett tag men det har inte funnits möjlighet / tid /ork.. Men nu så är däcken på plats. Åkte hemåt och tittade till fem katten, hem duschade och fick besök av lillebror och hans flickv...

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P   I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installera...

Av Nathalie - Onsdag 2 maj 08:30

Igår var man trött eftersom man sovit lite väl lite. For hem från jobbet och vilade. For sen tillbaka till moster för att säga godmorgon åt mamma och fick mormor morfar Lars på köpet. När alla farit därifrån så åkte jag hem.   Bankade ihop ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se