Direktlänk till inlägg 14 juni 2018

Torsdag

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15

Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva.

Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis.
Sen förra veckan har vi tjorvat med internet support för att vi har lagspikes och det är inte fixat än.
Patrik har varit här sen i lördags så snart ska han hem igen xD
Sanna sov över från igår till idag.
Igår var jag massor butter men jag skyller det på mens och dåligt internet.

Idag har jag gjort illa mig..körde över den näst minst tån på vänster fot med en dörr... Ont som in i helvete gjorde det.
Lars var förbi idag och vi skruvade isär min bärbara, får se om den låter mindre sen ^^

Jag Patrik och sanna såg Annabelle 2 inatt och den var bättre än vad jag trodde.

Så de sista. Jag antar jag säger grattis till mig själv för att nu "officiellt" ha ett fast ställe igen. Jag har ju varit fast anställd sen innan jag blev sjukskriven men när jag kom tillbaka från sjukskrivningen så har jag hoppat en del.
Men chefen ringde idag och sa att han som egentligen har tjänsten jag är på nu vill inte tillbaka. Så då är den min


Ha nu en bra dag alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Fredag 15 juni 11:01

yay .. Grattis till dig!! :D

http://mizzsunshine.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

Lördag 16 juni 16:34

Stackars fot, och grattis till att bara behöva vara på en arbetsplats igen :)

http://nouw.com/saralundgrenfang

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 16 dec 17:47

Var till tandläkaren torsdag och ont som in i helvete gjorde det! Hon petade runt i mitt tandkött och det är inte bekvämt. ... . I helgen har inte mycket hänt.. Varit som värst minus tjugo sex grader ute och jag har jobbat. Idag var vi till J...

Av Nathalie - Torsdag 13 dec 10:44


Ja idag är det visst Lucia dagen och många firar. Jag stressar upp mig istället eftersom jag ska till tandläkaren 13.40 och vill fan inte. Däremot är det lika bra att göra bort det. Annars så är det is kallt ute, igår kväll var det minst minus t...

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se