Direktlänk till inlägg 14 juni 2018

Torsdag

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15

Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva.

Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis.
Sen förra veckan har vi tjorvat med internet support för att vi har lagspikes och det är inte fixat än.
Patrik har varit här sen i lördags så snart ska han hem igen xD
Sanna sov över från igår till idag.
Igår var jag massor butter men jag skyller det på mens och dåligt internet.

Idag har jag gjort illa mig..körde över den näst minst tån på vänster fot med en dörr... Ont som in i helvete gjorde det.
Lars var förbi idag och vi skruvade isär min bärbara, får se om den låter mindre sen ^^

Jag Patrik och sanna såg Annabelle 2 inatt och den var bättre än vad jag trodde.

Så de sista. Jag antar jag säger grattis till mig själv för att nu "officiellt" ha ett fast ställe igen. Jag har ju varit fast anställd sen innan jag blev sjukskriven men när jag kom tillbaka från sjukskrivningen så har jag hoppat en del.
Men chefen ringde idag och sa att han som egentligen har tjänsten jag är på nu vill inte tillbaka. Så då är den min


Ha nu en bra dag alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Fredag 15 juni 11:01

yay .. Grattis till dig!! :D

http://mizzsunshine.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

Lördag 16 juni 16:34

Stackars fot, och grattis till att bara behöva vara på en arbetsplats igen :)

http://nouw.com/saralundgrenfang

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Fredag 10 aug 20:13


Regn och lite kvavt faktiskt eller kanske bara fuktigt.... Börjar jobba om 50min. Jippie xD Införskaffade fyra böcker tidigare idag. Har börjat läsa den längst ner i högen. Får ta dom andra tre sen som är serie.. ett två tre... Kändes baklänge...

Av Nathalie - Torsdag 2 aug 08:32


Fortsätter med lite gnäll. Kom just hem från jobbet. Ha en jävla bra torsdag alla glada spadar!!! ...

Av Nathalie - Tisdag 31 juli 23:31

H-vete .... FUKTIGT KVAVT .....     Just avslutat arbetet med att flytta ner datorer i källaren pga den idiot fuktiga värmen där uppe ... synd bara att man lär vara tvungen att flytta på sakerna på torsdag, om dom nu kommer spela rollspel här när...

Av Nathalie - Söndag 22 juli 13:12

Altanen är klar sen ett tag tillbaka. Det har regnat idag. Lite för lite regn men ändå regn. Igår var jag på besök medan Kim och Patrik spelade magic. I torsdags började jag jobba igen efter semester... Så till veckan blir en lång vecka. Ha...

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se