Direktlänk till inlägg 14 juni 2018

Torsdag

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15

Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva.

Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis.
Sen förra veckan har vi tjorvat med internet support för att vi har lagspikes och det är inte fixat än.
Patrik har varit här sen i lördags så snart ska han hem igen xD
Sanna sov över från igår till idag.
Igår var jag massor butter men jag skyller det på mens och dåligt internet.

Idag har jag gjort illa mig..körde över den näst minst tån på vänster fot med en dörr... Ont som in i helvete gjorde det.
Lars var förbi idag och vi skruvade isär min bärbara, får se om den låter mindre sen ^^

Jag Patrik och sanna såg Annabelle 2 inatt och den var bättre än vad jag trodde.

Så de sista. Jag antar jag säger grattis till mig själv för att nu "officiellt" ha ett fast ställe igen. Jag har ju varit fast anställd sen innan jag blev sjukskriven men när jag kom tillbaka från sjukskrivningen så har jag hoppat en del.
Men chefen ringde idag och sa att han som egentligen har tjänsten jag är på nu vill inte tillbaka. Så då är den min


Ha nu en bra dag alla glada spadar.

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Fredag 15 juni 11:01

yay .. Grattis till dig!! :D

http://mizzsunshine.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

Lördag 16 juni 16:34

Stackars fot, och grattis till att bara behöva vara på en arbetsplats igen :)

http://nouw.com/saralundgrenfang

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se