Direktlänk till inlägg 28 maj 2018

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det.
söndag 20/5 somnade katten Amelia in
(inte kul för lillasyster)


Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen.
Onsdagen och torsdagen jobbade jag.
Fredag 25/5 kom, campade i Arnemark, trevligt men lite kallt under natten ^^
Sen levde dom om lite när dom höll på att bygga vid duschen.
Lördag 26/5 Jag och sanna far till stan, loppis premiär, far tillbaka till arnemark packar ihop allt och far hem till mig och kim.
Så lördag till igår så var Sanna, Patrik och Siri hos oss.

Igår bio Deadpool2 med Lars angelica och Kim. Sanna for hem vid ett i natt.
Nu sitter jag och Siri vid varsin dator, Patrik sover och Kim borde komma hem från framnäs vilken sekund som helst.
Jag ska snart över på affären och göra lite nytta.
Innan det blir köra hem Siri och Patrik och sen själv till jobbet.

Tjyven och sen en bild på Fantasy som inte ville att jag skulle på jobbet i torsdags.

Ha en bra dag alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se