Direktlänk till inlägg 28 maj 2018

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det.
söndag 20/5 somnade katten Amelia in
(inte kul för lillasyster)


Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen.
Onsdagen och torsdagen jobbade jag.
Fredag 25/5 kom, campade i Arnemark, trevligt men lite kallt under natten ^^
Sen levde dom om lite när dom höll på att bygga vid duschen.
Lördag 26/5 Jag och sanna far till stan, loppis premiär, far tillbaka till arnemark packar ihop allt och far hem till mig och kim.
Så lördag till igår så var Sanna, Patrik och Siri hos oss.

Igår bio Deadpool2 med Lars angelica och Kim. Sanna for hem vid ett i natt.
Nu sitter jag och Siri vid varsin dator, Patrik sover och Kim borde komma hem från framnäs vilken sekund som helst.
Jag ska snart över på affären och göra lite nytta.
Innan det blir köra hem Siri och Patrik och sen själv till jobbet.

Tjyven och sen en bild på Fantasy som inte ville att jag skulle på jobbet i torsdags.

Ha en bra dag alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 16 dec 17:47

Var till tandläkaren torsdag och ont som in i helvete gjorde det! Hon petade runt i mitt tandkött och det är inte bekvämt. ... . I helgen har inte mycket hänt.. Varit som värst minus tjugo sex grader ute och jag har jobbat. Idag var vi till J...

Av Nathalie - Torsdag 13 dec 10:44


Ja idag är det visst Lucia dagen och många firar. Jag stressar upp mig istället eftersom jag ska till tandläkaren 13.40 och vill fan inte. Däremot är det lika bra att göra bort det. Annars så är det is kallt ute, igår kväll var det minst minus t...

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se