Direktlänk till inlägg 6 maj 2018

(^_^) Söndag

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P


I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installerad och den gammmmla maskinen plus den gammmmla trasiga torktummmmlaren for iväg till tippen.

I fredags efter maskin instalattttiiiooon, blev det att fara till Cafe på bit och Patrik + Kim började med att spela magic ligan som satte igång i onsdags. Albin hade redan börjat med ligan så dom spelade en del.

Jag for och jobbade och dom var kvar och spelade :P


Lördag så höll jag på att sortera tvätt och hörde det dunka dunka ute och tänkte först att det var grannen, men då det dunka dunka lite till så tyckte jag att det lät närmare än grannen, så jag tittade ut och det var Pappa ^^ 

Han tittade förbi två sekunder igen och senare vid typ sju på kvällen tog jag Patrik med hans saker till pålis för att lämna honom hemma innan jag for på jobbet igen.


Och idag. Ja idag har inget hänt än.. Kommer inte hända så mkt mer än att vi Tvättar och gör mat för att jag sen ska tillbaka på jobbet. (vi ha r diskat också :0 .. )

Så jaa .. Ha en bra dag i blåsten med de mulna molnen och solen som leker tittut.

Hejs svejs alla glada spadar.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 16 dec 17:47

Var till tandläkaren torsdag och ont som in i helvete gjorde det! Hon petade runt i mitt tandkött och det är inte bekvämt. ... . I helgen har inte mycket hänt.. Varit som värst minus tjugo sex grader ute och jag har jobbat. Idag var vi till J...

Av Nathalie - Torsdag 13 dec 10:44


Ja idag är det visst Lucia dagen och många firar. Jag stressar upp mig istället eftersom jag ska till tandläkaren 13.40 och vill fan inte. Däremot är det lika bra att göra bort det. Annars så är det is kallt ute, igår kväll var det minst minus t...

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se