Direktlänk till inlägg 6 maj 2018

(^_^) Söndag

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P


I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installerad och den gammmmla maskinen plus den gammmmla trasiga torktummmmlaren for iväg till tippen.

I fredags efter maskin instalattttiiiooon, blev det att fara till Cafe på bit och Patrik + Kim började med att spela magic ligan som satte igång i onsdags. Albin hade redan börjat med ligan så dom spelade en del.

Jag for och jobbade och dom var kvar och spelade :P


Lördag så höll jag på att sortera tvätt och hörde det dunka dunka ute och tänkte först att det var grannen, men då det dunka dunka lite till så tyckte jag att det lät närmare än grannen, så jag tittade ut och det var Pappa ^^ 

Han tittade förbi två sekunder igen och senare vid typ sju på kvällen tog jag Patrik med hans saker till pålis för att lämna honom hemma innan jag for på jobbet igen.


Och idag. Ja idag har inget hänt än.. Kommer inte hända så mkt mer än att vi Tvättar och gör mat för att jag sen ska tillbaka på jobbet. (vi ha r diskat också :0 .. )

Så jaa .. Ha en bra dag i blåsten med de mulna molnen och solen som leker tittut.

Hejs svejs alla glada spadar.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se