Direktlänk till inlägg 2 april 2018

Måndag Annandag påsk

Av Nathalie - Måndag 2 april 14:47

Jobbade förra onsdagen och skärtorsdagen natten.
Fredagen kom. Den långa fredagen och vi hämtade upp Patrik i pålis och mötte sanna i stan, albin hade något rollspel så vi for till Café på bit ett tag.
Sen körde vi hem sanna efter hon fått tillbaka hunden från Sara och Patrik följde med till lillpite.

Lördag hämtade Eva mig 8.30 och vi for till Tällträsk. Var där till eftermiddagen och jag hann åka skoter i djupsnön på isen och få en fisk, jag är egentligen inte mycket för att fiska har jag kommit fram till. Även fast jag gjort det olika ggr sen jag var liten.
Fick träffa mamma en sväng för hon for faktiskt till Piteå (upp till stugan också) fredagen och så åkte dom hem lördag.
Söndag så handlade jag åt min moster för hon höll på att städa, for sen och hämtade Siri.
Jag Kim Patrik och Siri åt tacos och sen på kvällen så tog vi en sväng till stan och promenerade i dimman xD

Grattis i efterskott Nina {*_*}

Och Gladpåsk i efterskott xD hoppas ni haft en bra helg alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Fredag 10 aug 20:13


Regn och lite kvavt faktiskt eller kanske bara fuktigt.... Börjar jobba om 50min. Jippie xD Införskaffade fyra böcker tidigare idag. Har börjat läsa den längst ner i högen. Får ta dom andra tre sen som är serie.. ett två tre... Kändes baklänge...

Av Nathalie - Torsdag 2 aug 08:32


Fortsätter med lite gnäll. Kom just hem från jobbet. Ha en jävla bra torsdag alla glada spadar!!! ...

Av Nathalie - Tisdag 31 juli 23:31

H-vete .... FUKTIGT KVAVT .....     Just avslutat arbetet med att flytta ner datorer i källaren pga den idiot fuktiga värmen där uppe ... synd bara att man lär vara tvungen att flytta på sakerna på torsdag, om dom nu kommer spela rollspel här när...

Av Nathalie - Söndag 22 juli 13:12

Altanen är klar sen ett tag tillbaka. Det har regnat idag. Lite för lite regn men ändå regn. Igår var jag på besök medan Kim och Patrik spelade magic. I torsdags började jag jobba igen efter semester... Så till veckan blir en lång vecka. Ha...

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se