Direktlänk till inlägg 2 april 2018

Måndag Annandag påsk

Av Nathalie - Måndag 2 april 14:47

Jobbade förra onsdagen och skärtorsdagen natten.
Fredagen kom. Den långa fredagen och vi hämtade upp Patrik i pålis och mötte sanna i stan, albin hade något rollspel så vi for till Café på bit ett tag.
Sen körde vi hem sanna efter hon fått tillbaka hunden från Sara och Patrik följde med till lillpite.

Lördag hämtade Eva mig 8.30 och vi for till Tällträsk. Var där till eftermiddagen och jag hann åka skoter i djupsnön på isen och få en fisk, jag är egentligen inte mycket för att fiska har jag kommit fram till. Även fast jag gjort det olika ggr sen jag var liten.
Fick träffa mamma en sväng för hon for faktiskt till Piteå (upp till stugan också) fredagen och så åkte dom hem lördag.
Söndag så handlade jag åt min moster för hon höll på att städa, for sen och hämtade Siri.
Jag Kim Patrik och Siri åt tacos och sen på kvällen så tog vi en sväng till stan och promenerade i dimman xD

Grattis i efterskott Nina {*_*}

Och Gladpåsk i efterskott xD hoppas ni haft en bra helg alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 16 dec 17:47

Var till tandläkaren torsdag och ont som in i helvete gjorde det! Hon petade runt i mitt tandkött och det är inte bekvämt. ... . I helgen har inte mycket hänt.. Varit som värst minus tjugo sex grader ute och jag har jobbat. Idag var vi till J...

Av Nathalie - Torsdag 13 dec 10:44


Ja idag är det visst Lucia dagen och många firar. Jag stressar upp mig istället eftersom jag ska till tandläkaren 13.40 och vill fan inte. Däremot är det lika bra att göra bort det. Annars så är det is kallt ute, igår kväll var det minst minus t...

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se