Direktlänk till inlägg 2 april 2018

Måndag Annandag påsk

Av Nathalie - Måndag 2 april 14:47

Jobbade förra onsdagen och skärtorsdagen natten.
Fredagen kom. Den långa fredagen och vi hämtade upp Patrik i pålis och mötte sanna i stan, albin hade något rollspel så vi for till Café på bit ett tag.
Sen körde vi hem sanna efter hon fått tillbaka hunden från Sara och Patrik följde med till lillpite.

Lördag hämtade Eva mig 8.30 och vi for till Tällträsk. Var där till eftermiddagen och jag hann åka skoter i djupsnön på isen och få en fisk, jag är egentligen inte mycket för att fiska har jag kommit fram till. Även fast jag gjort det olika ggr sen jag var liten.
Fick träffa mamma en sväng för hon for faktiskt till Piteå (upp till stugan också) fredagen och så åkte dom hem lördag.
Söndag så handlade jag åt min moster för hon höll på att städa, for sen och hämtade Siri.
Jag Kim Patrik och Siri åt tacos och sen på kvällen så tog vi en sväng till stan och promenerade i dimman xD

Grattis i efterskott Nina {*_*}

Och Gladpåsk i efterskott xD hoppas ni haft en bra helg alla glada spadar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se