Direktlänk till inlägg 4 januari 2018

fjärde dagen på året

Av Nathalie - Torsdag 4 jan 23:17

Torsdag, hunnit hem efter jobbet.

Var och köpte sköljmedel på ica innan jag slutade och duschat nu när jag kom hem.


Sitter däremot och irriterar mig på mig själv, att en sån liten sak som verkar så logisk var fel, vad jag irriterar mig på är att jag vet inte ens varifrån jag fick för mig att det skulle vara på ett vis och så är det inte så   

Det är bara en liten sak som var på jobbet, men tydligen så tar det en stund att släppa det för mig, det är alltså något jag kommit ihåg fel som är felet   

Det är inget som gör att världen går under, bara att det stör mig.


Nåja, varva ner lite nu och läsa och sen sova.

Ha nu en bra natt alla glada spadar

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Tisdag 9 jan 09:31

Världen gick garanterat inte under så försök släpp det :)

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Nathalie

Tisdag 9 jan 10:08

Nej det gjorde den inte :)
För det gick så bra igår så. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Av Nathalie - Söndag 25 nov 00:42


Idag var jag på bio med Lars och Angelica. Vi såg andra fantastiska vidunder filmen. Den var inte så dålig som jag trodde den skulle vara. Annars så har jag ont i skallen men det är själv förvållat.... Ska till att sova strax och söndag blir sö...

Av Nathalie - Fredag 23 nov 23:07


Ja idag är man lite frusen, blåst en del ute. Jag drömde att en av puh-pojkarna dog och ingen visste hur ..... Jag försökte få reda på hur och samtidigt ville jag ha hans dator om ingen annan skulle ha den.. Himla dum dröm. Jag och Kim var ivä...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se