Direktlänk till inlägg 4 januari 2018

fjärde dagen på året

Av Nathalie - Torsdag 4 jan 23:17

Torsdag, hunnit hem efter jobbet.

Var och köpte sköljmedel på ica innan jag slutade och duschat nu när jag kom hem.


Sitter däremot och irriterar mig på mig själv, att en sån liten sak som verkar så logisk var fel, vad jag irriterar mig på är att jag vet inte ens varifrån jag fick för mig att det skulle vara på ett vis och så är det inte så   

Det är bara en liten sak som var på jobbet, men tydligen så tar det en stund att släppa det för mig, det är alltså något jag kommit ihåg fel som är felet   

Det är inget som gör att världen går under, bara att det stör mig.


Nåja, varva ner lite nu och läsa och sen sova.

Ha nu en bra natt alla glada spadar

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Tisdag 9 jan 09:31

Världen gick garanterat inte under så försök släpp det :)

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Nathalie

Tisdag 9 jan 10:08

Nej det gjorde den inte :)
För det gick så bra igår så. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 17 mars 10:34

Fredag började inte bra alls... blir gode less när det är drama i lule... Men resten av dagen var helt okej, fick mig ett dumt skrattanfall mitt i spelkvällen, vi alla var ganska trötta men hade kul ändå. Däremot var jag jätte trött vid tolv så j...

Av Nathalie - Torsdag 15 mars 09:42

Då har man jobbat i natt. Slutade 08.00. Åkte hem i strålande sol, gick på affären och nu landat vid datorn en stund.     Väntar på att kim ska komma tillbaka. Han slutar 10.00 idag så det är en stund kvar. Annars läste jag ut första boken ...

Av Nathalie - Torsdag 8 mars 09:23


Fyfan..jäkla snö... Vi fick skotta igår och sen var jag frusen hela dagen... Det fortsatte ju snöa efter så vi lär nog vara tvungen att skotta idag med... Jag vågar bara inte gå ut än. Jag trodde att vi hade fått all snö gör i år xD Nåja. Ha...

Av Nathalie - Måndag 5 mars 11:09

Nyss kommit hem. Var till tandläkaren och sen tankade. Tittade förbi Ådiii och lill tösen, surrade en liten stund. Nu ska jag göra lite nytta, vilket innebär tvätta och vem vet om jag orkar blir det dammsuga också. Måndag idag iaf och man får v...

Av Nathalie - Torsdag 1 mars 13:41

Första mars. Första nattjobb passet kommit och gått på nya arbetsplatsen. Jag sov inte så bra, men det förväntade jag mig med tanke på hur spänd jag var. Det går väl till sig om något arbetspass. Det jobbiga är att det finns bara en parpering...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se