Direktlänk till inlägg 4 januari 2018

fjärde dagen på året

Av Nathalie - Torsdag 4 jan 23:17

Torsdag, hunnit hem efter jobbet.

Var och köpte sköljmedel på ica innan jag slutade och duschat nu när jag kom hem.


Sitter däremot och irriterar mig på mig själv, att en sån liten sak som verkar så logisk var fel, vad jag irriterar mig på är att jag vet inte ens varifrån jag fick för mig att det skulle vara på ett vis och så är det inte så   

Det är bara en liten sak som var på jobbet, men tydligen så tar det en stund att släppa det för mig, det är alltså något jag kommit ihåg fel som är felet   

Det är inget som gör att världen går under, bara att det stör mig.


Nåja, varva ner lite nu och läsa och sen sova.

Ha nu en bra natt alla glada spadar

 
ANNONS
 
Ådii

Ådii

Tisdag 9 jan 09:31

Världen gick garanterat inte under så försök släpp det :)

http://Mizzsunshine.bloggplatsen.se

Nathalie

Tisdag 9 jan 10:08

Nej det gjorde den inte :)
För det gick så bra igår så. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber... Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag.. Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se