Direktlänk till inlägg 11 december 2017

Måndag

Av Nathalie - 11 december 2017 23:27

Vi har måndag igen woho...

Upp och ned dag idag.

Jag sov ordentligt för en gångs skull, men sen var humöret upp och ned, kanske för att jag känner som att jag inte har nog mycket tid.

Jag har varit och jobbat idag och det gick bra, fick lite arg anfall på telefonen min, mer specifikt POKEMON, för jag startade spelet när jag slutade och tänkte ha igång det när jag gick till bilen och då av någon anledning loggade spelet ut mig och jag kom först inte ihåg vilken av mail adresserna jag använde så jag valde fel när jag skulle logga in igen.

Pga det så fick jag göra en ny gubbe innan jag kunde logga ut och den gubben fick tydligen inte heta Dick eller DickNumberOne plus en massa andra namn .. tog en evighet innan något blev rätt.


Nu är jag hemma iaf, väntar på att håret ska torka, tvättmaskinen stanna så jag kan gå och sova.

Ha nu en godnatt alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Tisdag 23 jan 08:26

- 32 grader kallt ute!!! Ha en bra dag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 21 jan 16:15

Pappa kom hem torsdag.. Jag är sliten... Ha en bra söndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Måndag 15 jan 16:09

Nu är det inte direkt mitt hår på huvudet jag pratar om utan allt hår som blir damm bollar på golvet... Inte bara här hemma utan hos min moster med, jag menar fem katter skapar mer bollar än en katt.   Jag är så förbannat trött i kroppen och hu...

Av Nathalie - Lördag 13 jan 21:28

Jag gick och la mig strax efter elva igår och somnade kanske kring kvart i tolv. Vaknade 04.15 och sen gick det inte aktiva ordentligt.... Vakna halv sova me ändå inte sova och sen boom så var klockan vid åtta och jag skulle göra mig redo för at...

Av Nathalie - Fredag 12 jan 21:30

Jo idag är det mindre kallt än igår, men ändå kallt är det. Jobbat idag jobbar imorgon och jobbar på söndag med... Ähh har inte mkt att säga om idag.    Ha en bra kväll alla glada spadar ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se