Direktlänk till inlägg 17 juli 2017

Måndag

Av Nathalie - Måndag 17 juli 03:11

Mm en vecka smitit iväg igen lite mer eftersom de är måndag nu.

Patrik har jobbat hela veckan. Tungt men ändå tagit sig dit.
Siri hälsar på och Patrik har åkt till Sanna och Albin för att åka därifrån andra veckan på jobbet.

I övrigt var vi som kortast på lillpitedagen lördag och badade med sanna Siri på hammenvik..och i fredags tungt arbete med en ställning som skulle upp, fy tusan, kort Kim kort jag och Kims pappa lila kort... Men men vi fick upp den till slut.. Vi tre kämpade på bra.


Nåja ha en bra måndag alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 20 sept 20:55

Igår kväll for jag til pålis. Sov över och for med pappa till lule. Var upp tidigt så massor trött just nu    Fick iaf lampor och trä kulor införskaffade ;D  och knas surra med pappa ( jag är jämt knasig, men när jag är trött låter jag ännn...

Av Nathalie - Lördag 16 sept 16:46

Känns som att någon manglat mig och fina nästan blåmärken märken på skuldrorna har jag, var gode spänd. Det var skönt att bli masserad men obehagligt som tusan när hon knakade mig, jag hatar när det knakar. Fick en ny tid hos henne också ... Får...

Av Nathalie - Torsdag 14 sept 18:43

Ja vad ska man säga snurr och illamående idag med. Naprapaten hade tid 26/9.. Var och pratade med en läkare idag som sa åk hem ta en tablett och vila, hör av sig imorgon om det inte är bättre.. Bara butterhet idag och irritation från min sida! ...

Av Nathalie - Onsdag 13 sept 23:56

Nej blev inget onsdagsmöte idag. Vaknade och var halv död. Kände var bäst att stanna hemma. Sen när jag kände mig bättre var jag och Kim ut och målade mer och de gick bra. Eftermiddags maten så spelade jag vid datorn och då blev jag illamående ...

Av Nathalie - Onsdag 6 sept 07:52

Nu sitter jag och väntar hos tandis. Är inte pigg efter konstig natt sömn, hungrig, men de dröjer innan det blir frukost/lunch. Vill hellre gå ut genom dörren till bilen igen men men lika bra att få saker bortgjorda. Helgen som gick var ändå bra...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se