Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

293 Torsdag kväll

Av Nathalie - 18 oktober 2012 23:03

Jag vet inte, men irritationen från tidigare idag har väl släppt lite, jag försöker se framåt ist.

Det är jobbigt att fara på af och tro att man ska vara där i en timme minst och så går det bara på tio minuter, sen så var jag duktig och kollade upp att min arbetsförmedlare som jag trott är en hon är helt plötsligt en han och han hade tid att prata med mig idag, blev inte nå lyckligare att prata med honom eftersom af i princip vill att jag ska fortsätta söka jobb när jag redan jobbar gode himla mycket.

Men det är ju för att jag är vikarie med ingen fast procent som det är som det är. Där av irritation tidigare idag.


Dock nyss så var irritationen på en skum bilförare, jag och kim skulle åka och hämta hans pappa och när vi åkte från skogen och var på E4;an så är de en bil som kör väldigt nära bakom, börjar blinka med blinkers och blinka med helljusen och börjar köra om men kör inte om helt utan håller på så där med ljusen och sen åker bakom oss igen och saktar in väldigt mkt men fortsätter blinka ?!

Vilket som det är väldigt mycke dimma ikväll och vi tog oss till trollfar och hem till skogen igen.


Det blir väl att sova någon gång och imorgon blir det af för kim och jobb för mig 13.45-21.30, sedan är det jobb lördag/söndag/måndag också, så det är full rulle kan man lugnt säga.


Ajja ha en bra helg (tror inte de blir att skriva så mkt men vem vet) och godnatt alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se