Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

293 Torsdag kväll

Av Nathalie - 18 oktober 2012 23:03

Jag vet inte, men irritationen från tidigare idag har väl släppt lite, jag försöker se framåt ist.

Det är jobbigt att fara på af och tro att man ska vara där i en timme minst och så går det bara på tio minuter, sen så var jag duktig och kollade upp att min arbetsförmedlare som jag trott är en hon är helt plötsligt en han och han hade tid att prata med mig idag, blev inte nå lyckligare att prata med honom eftersom af i princip vill att jag ska fortsätta söka jobb när jag redan jobbar gode himla mycket.

Men det är ju för att jag är vikarie med ingen fast procent som det är som det är. Där av irritation tidigare idag.


Dock nyss så var irritationen på en skum bilförare, jag och kim skulle åka och hämta hans pappa och när vi åkte från skogen och var på E4;an så är de en bil som kör väldigt nära bakom, börjar blinka med blinkers och blinka med helljusen och börjar köra om men kör inte om helt utan håller på så där med ljusen och sen åker bakom oss igen och saktar in väldigt mkt men fortsätter blinka ?!

Vilket som det är väldigt mycke dimma ikväll och vi tog oss till trollfar och hem till skogen igen.


Det blir väl att sova någon gång och imorgon blir det af för kim och jobb för mig 13.45-21.30, sedan är det jobb lördag/söndag/måndag också, så det är full rulle kan man lugnt säga.


Ajja ha en bra helg (tror inte de blir att skriva så mkt men vem vet) och godnatt alla glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 19 nov 22:01

Jobbat i helgen, sov skit i natt pga det var möten idag. Sov från fyra till halv sju for hem vid åtta och hade sov problem hemma med xD APT var 14-16 och sen hem. Trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till så jag sover hela natten. ...

Av Nathalie - Lördag 10 nov 23:45


Ja det jäklar spöregnar just nu väldigt irriterande!! Jag önskar åtta minus och fem centimeter snö xD Mer än så behövs inte... regnet gör det svårt att se utomhus och det är inte kul när det är så blött. Nåja ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Onsdag 7 nov 08:32

Ja idag har vi onsdag. Jag jobbar ikväll. Är nu iaf en halvtimme för tidig till en kurs grej. Så jag sitter i bilen och väntar. Siri, Lars och Lena fyllde år i söndags så grattis till dom, Iofs har jag redan grattat två av dom tre. Mja jag ...

Av Nathalie - Onsdag 31 okt 13:21

Yepp sista oktober har kommit och biter på oss. Inget man kan göra åt det tyvärr. Jag har inte heller så mycket att säga utom att det är onsdag och jag väntar. Ha en trevlig halloween och övrig onsdag. Hej svejs alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 28 okt 21:43

Det var kallare än förväntat igår det var mer snö än förväntat igår det var blåsigt som tusan. Vi åkte mot Umeå vid ett och fyra var det bröllop. Mat och diverse efteråt och hemåt resan gick kring tio, vi smet lite i förväg. Men långt att åka hem ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se