Alla inlägg under januari 2012

Av Nathalie - 9 januari 2012 13:09

Åttonde dagen på året försvann i mitt huvud eftersom jag fick storfrämmmmmmande av Siri, Sanna Och Patrik.

Vi datanörade en massa igår, vi spleade sims & minecraft.

Dessutom roade vi oss med att se Bring it on All or nothing för att sedan krypa i säng strax före tio.


När jag vaknade till väckarklockan idag som var vid tio drog jag sannas täcke och väckte henne mer, siri & patrik var redan vaken i rummet och datanördade minecraft.


Vi har varit duktiga att både äta frukost & lunch, vi tog en promenad i den 23gradiga kylan till affärn där vi köpte våran lunch, påvägen dit så gick vi på vägen och tillbaka gick vi på skoterspåret och spåret från affärn mot vischan var sämst vi åkte igen mycke och jag gick på knä.

Men vi fortsatte skoterspåret hem och gjorde lunch å nu datanördar vi igen ^^


Nåja nu ska vi roa oss bäst vi kan tills det blir folk tomt igen. Så ha en bra dag alla glada spadar.

ANNONS
Av Nathalie - 7 januari 2012 18:26

Mjoda blev främmande av norrfjärden folket här i byn idag, de fikade och surrade i tusen år, när dom farit så blev de middag och så stack jag och Lars till Hortlax för att se bellas sista match för dagen.


Den började halv fem och dom vann 13-8 mot kalix och duktiga var dom, även om deras andra matcher/match under dagen kanske inte gick lika bra?


Har nästan nyss kommit in igen och nu blir de lugna gatan för kvällen, inte så mycket att göra inte.

Men inte gör det nå, trevligt med lugn och ro.


så ha en bra kväll alla glada spadar

ANNONS
Av Nathalie - 7 januari 2012 13:33

Inatt sov jag skönt, men när jag vakna så var de ett helvete, hade iaf lyckats få av mig örhängen i sömnen  

men jag hittade allt så ingen skada skedd där.


Jag tog mig på toa och mormor skriker något nerifrån, då jag är klar går jag ut å frågar vad hon skrek om och tydligen var jag tvungen att köra bil med henne just där och då annars skulle de inte bli nå idag ;P så då bar de av ut i snön en dutt.

När vi kom tillbaka blev de frukost och sen så affärn, när vi kom från affärn var bärgaren här och plockade mormors gammel toya, så en liten begravning blev det idag, åtminstone sa mormor de, att de är trist att den försvinn.


Sen så har jag och lars promenerat en liten stund, vi gick över och tog turbo med oss ut för folket tvärsöverbäckenär i hortlax på handboll för att bella spelar.

Jag ramlade två ggr då vi var ute och gick först landa jag på vänster foten och sen på vänster knääääääääeeeett så jag har lite ajjajj, men jag verkar inte ha några skor som hindrar mig från att halka hahaha helt sämst ^^


Nåja dagen fortsätter och vi ser väl vad som kommer hända och inte hända ha en bra dag alla glada spadar 

Av Nathalie - 6 januari 2012 14:30

Jag är nyss hemkommen faktiskt.

Igår kväll så for jag till kim, tur var väl de att jag just hunnit få av datorn då de blev ström avbrott 2ggr.


Vilket som så for jag till kim med planen att stanna till imorgon och få bada med puh pojkarna, men blörk så den planen sprack fick oväntat besök i natt och är lika irriterad som vanligt över det roliga.

Men det spelar ingen roll bada kan man göra någon annan gång och jag hade så mysigt igår och idag så det gör inget att jag är tillbaka i byn med snöyran :)


De är bara skönt att ta de lugnt också.

Så idag är det bara en helt vanlig Söndags fredag och inget speciellt ska hända vad jag vet :)

ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 5 januari 2012 14:15

Inatt så var jag vaken till två i stället för fyra på morgonen, jag hade tänkt kliva upp kring tio men nej det sket jag i.


Lille lars var in och störde imorse någon gång för att hämta hans vatten flaska och den irriterande bollen i dörren gungade och knackade på dörren när han gått och den var stängd.

Cirkus tolv (lr halv tolv någonting) så kelv jag upp och sen efter de har jag bara ätit och varit på affärn plus att jag såg klart filmen jag började se igår.


Nu har jag sett alla sex and the city avsnitten & de båda filmerna och håller på att fixa mig en annan serie att titta på som var kring 1999-2002 på tv ^^

Spännande spännande.


Nåja dagen kommer fortsätta iaf så vi får väl se hur det blir med den. så ha en bra dag     

Av Nathalie - 4 januari 2012 12:47

Igår så var jag och sanna ut i snön och försökte bygga oss en snö vägg, de gick en dutt sen blev vi less, vi var på affärn & handla för att äta tacos till middag och sen så bråka vi med data tekniken för att få först ner packning sen upp packning och installation av sims 2 på lars dator så vi kunde nörda på varsin dator.


Vi drog oss mot sängen kring två men vi sov inte förens strax efter fyra !!

Vi surrade en del om spöken osv ^^


Idag har vi bara hunnit äta frukost/lunch och hon hann spela en dutt sims så kom Pelle, Sara & Kikki för att hämta hem henne, så nu är jag själver igen ;P

Jag vet inte riktigt vad som händer idag men jag får väl säkert köra mormors vrålåk en stund.


nåja ha en bra dag tills vidares alllas gladass spadarss

Av Nathalie - 3 januari 2012 13:14

Det är inte så längesedanjagklevupp ur sängen, jag drog mig upp cirkus halv ett även om jag vaknat några ggr före det.

Jag har just sparkat upp sanna ur sängen också, stackarn, men med tanke på att vi surrade ihjäl varandra till fyra på morgonen så är de inte så konstigt att vi sov så länge ^^


Igår så bokade jag in tider till 23:e & 25:e plus att jag har den 17:e...

Sen så dök sanna upp på kvällen och skulle sällskapa med mig och vi gjorde inte så mycket vi väntade mest på att R skulle ringa å se om de blev något, och inget blev det ^^.


Nu när vi vaknat till och när hon här har fått i sig nå att äta ska vi väl hitta på lite dumheter antar jag, och sen när det nu blir då hon ska tillbaka hem måste det (måste måste det engentligen inte men ändå) påminnas om att en julklapp från pålis vill följa med till lillpite ^^

(tihiii jag skickade med det jag hade gjort åt pappa till pappa igår iaf)Nåja ha en bra dag tills vidare alla glada spadar

Av Nathalie - 2 januari 2012 13:25

Jag klev faktiskt upp halv nio idag.

Mormor & morfar hade fått främmande som väckt dom så att när jag kom ner höll mormor på att göra frukost.


Jag åt frukost med mormor & roade mig med datorn sen, pysslade ihop ett kort med en del av sakerna jag fick i present av whiz och de kortet tog sig till affärn med mig och ett annat kuvert som var lars och fick sig frimärken på och ner i brevlådan.


Inne i affärn blev de en dutt panta & så handla för att promenera hem och göra potatis & pörjolöksoppa till lunch.

Dagen kommer väl fortsätta med lite sorterande och datoriserande m.m


Ätsch nu ska jag roa mig lite till ;P haha.

Ha en bra dag alla glada spadar

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se