Alla inlägg under december 2011

Av Nathalie - 22 december 2011 22:40

Jisses jisses, just hemkommen från kullen där det blev mäster städ idag, in kast av julgran och halverst skavsår på sidan av foten  pga foppisarna på fötterna.


Slitet är då klart för i år känner jag, hjälpt mormor städa hela huset, mamma hela lägenheten, moster eva halva huset & en dutt i skogen också.

men de är ju så den här tiden på året, massa julstäd som blir riktiga storstäd osv osv.


Vilket som jag är slut körd, ska nu krypa in i duschen och roa mig en stund innan jag kryper i säng.


Godnatt och sovgott ^^

Av Nathalie - 22 december 2011 12:13

Jag hade problem att somna i natt, men jag lyckades väl strax där efter två någon gång, jag hade dessutom ställt klockan på tio så jag inte skulle sova bort hela dagen, men då klockan blev tio vägrade jag kliva upp.

Samvetet drog upp mig strax före elva iaf.


Frukost/lunch har hunnits med och lite datoriserande, försökt mig på att ringa moster men hon svarade inte och när jag väl fått mod nog att ringa åt stan så svaras det inte därborta heller, jag antar det är lunch tid.


Dagen idag kommer nog inte erbjuda så mycket, bara en lång väntan inför imorgon.

Nåja jag ska väl försöka hitta på nå nyttigt att göra ha det bra:


Av Nathalie - 21 december 2011 11:45

Hallå alla glada spadar som nu orkar läsa.


Kring tio idag blev de ett strömavbrott och strömmen dök upp igen gode fort, såå ingen skada skedd.

Idag så är de bara tre daga kvar till julafton & jag ska till byn en sväng och störa folket där, men de blir senare när sötnosen kommer hem.


när jag då hamnar i byn ska jag rensa min kamera lite om jag nu kommer ihåg de å då tusan ska bilder upp lite varstans (om jag orkar och inte får tusen andra saker att göra).


Ajja ha en bra dag då alla glada spadar



   

Av Nathalie - 20 december 2011 12:02

Tisdag är det idag, händer inte så mycke, ska väl försöka läsa klart boken jag håller på att läsa och sen vet jag inte.


Somi blir gammal idag iaf & jag blir de om cirkus sex dagar, nåja inte mycket att säga just nu så ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 19 december 2011 06:45

Tjo flöjt alla morgon pigga, det är favorit i repris från i fredags ^^

Jag har varit vaken i cirkus 50minuter och ska snart krypa ner i den varma sängen igen för trötter är jag.


Det blev inte så många sammanhängade sömntimmar inatt (gnäll inte på mina ihopskrivningar och stavningar), vi gick å la oss kring elva och nästan de sista kim sa var att jag skulle frysa fast inatt & jag tyckte att nej det kommer jag inte alls om nu inte han lägger sig på täcket igen och låter mig sova utan, OCH NOG TUSAN HÄNDE DET, under hela helgen har de gått att sova normalt men i natt så vaknade jag av att täcket försvann.


Jag lyckades somna en dutt och vakna igen, jag var vaken vid tre & fyra och strax efter fyra närmare fem lyckades täcket komma tillbaka så att man fick nå värme i kroppen och kunde somna om till väckarklockan ringde.

Sötnosen har då iaf farit iväg och jag känner att huvudet värker nalta så sova en en en stund och jag kanske känner mig som en människa igen ^^


Wohoo, igår var det sista advent BTW, och tusan så tiden går fort om prick en vecka blir jag 22år och om stackars fem dagar har vi julafton här, jisses, snart är detta året slut.

Nåja ha en bra dag alla glada spadar.Somna inte i några snöhögar bara ^^

Av Nathalie - 18 december 2011 11:43

helgen försvann ju, i fredags så skallades jag och kim tack vare stoffe & kim blev slagen av en choklad kaka tack vare stoffe, dessutom så försökte kim sno stoffes dricka.
Vi såg första man in black hos danne.


igår så bakade vi jul godis och försökte oss på små pepparkakshus(bilder dyker upp sen någon gång har kabeln hos mormor).


Idag är de söndag och bara gudarna vet vad som händer.


ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 16 december 2011 06:45

Godmorgon alla levande & döda, jag har varit vaken i cirkus 50minuter och ska nog gå och lägga mig igen strax.

Vi gick och la oss krin elva och jag somnade, vakna tolv, somna, vakna två & tre och sov igen och vakna då väckaren ringde.

Den sötnosen brevid mig hade lyckats med de omöjliga i natt tyckte jag, kring två/tre så låg han PÅÅÅÅÅ täcket och inte under & lilla jag höll på att frysa ihjäl, tills han då i sömnen vred upp täcket igen (efter hundra år av frysande) och då gick det att sova någorlunda bra.


Så jo jag är lite trött och sliten efter allt vaknande och sovande, så en timme eller två till ordenligt sovande kanske gör mig till en normal människa.

Kim har just åkt iväg och jag själver så då med andra ord titta runt en dutt på internet sen hopp i säng en stund till.


Ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 15 december 2011 12:54

Så sant som det var skrivet, torsdag idag, roligt för lilla kusinvitamin att ha en egen dag ^^


Nattens sömn var irriterande, tankar snurrade runt runt runt, då jag skulle gå och lägga mig var jag dötrött å så då jag verkligen lagt mig ner och försökte sova så gick de inte..

efter många om och men så somnade man och nå är de tusan att man skulle ha knäpp drömmar för de.

Var på en skola av något slag och ingen fick tyst på idioterna i klassrummet å då var jag runt å skulle prata med alla, de var hel skumt, jag var ingen lärare eller nå sånt utan jag var bara en av idioterna som tog på mig att försöka få tyst på allt.


Nåja jag har vaknat och inte hunnit göra så mycke, ätit frukost lunch osv, och väntar på att tiden ska gå, ska kolla runt lite vid datorn och sen vette tusan.


ha en bra dag alla glada spadar.

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards