Alla inlägg under oktober 2011

Av Nathalie - 22 oktober 2011 11:30

Nu är det såhär att jag är tillbaka i skogen där det regnar, dagen idag blir Granträsk och äta palt hos mormortroll och tydligen snöar det en del där.


I onsdags for jag till byn och de första jag fick göra när jag kom innanför dörrn var att vända igen och gå ut och börja med att sätta mig i en bil å köra runt runt runt, torsdag var jag fortfarande i byn och gjorde en massa saker men mest av allt köra runt runt runt.

Igår så blev jag hämtad från byn och vi for till stan, sen så började det hemska med att sy (som jag ska ut och försöka fortsätta med innan det blir Palt) sen så har det inte hänt så mycket mer de senaste dagarna.


Så alltså får alla glada spadar ha en bra dag idag

Av Nathalie - 19 oktober 2011 11:54

Har varit vaken en stund nu och jag måste då säga att det är irriterande att drömma om saker man pratat om just innan man somnade !


Haha, jag och kim surrade om endermen osv osv, han låssssaddddesss vara en och naturligtvis då jag sov så drömde jag att jag blev jagad av flera stycken och var helt inne i Minecraft å de var ju inte bara endermen som störde det var massa annat också.


Sen ändrade drömmen helt och åkte in i Uzbekistan lr va tusan de hette och jag var på semester med en drös folk, mamma tog upp en konstig ödla som jag skulle ta kort på men någon smög bakom mig och stirrade på mig och den samme personen var den jag försökte lära räkna matte precis innnan jag vaknade till ordentligt.

Helt skumt var det iaf.


¨Nåja ny dag nya bekymmer, så ha en bra dag alla glada spadar för jag drar till byn senare idag :D

Av Nathalie - 18 oktober 2011 19:31

Dagen idag började kring elva och målet var lillpite, men efter frukost ätande/diskande/satt igång tvättmaskin ringde Sötnosens mobil som ändrade planerna för imorgon så då böt vi dag på alltihop.


Med andra ord: vi for till Luleå idag och det blir lillpite imorgon i stället, vi hälsade på mamma & samme två sekunder och lämnade grejjor samt hämtade grejjor.

Vi for på stan och där inhandlades 145cm*3m Lila och 150cm*2m svart förhoppningsvis kommer det lyckas.

På hem vägen blev de mat inne i stan och köpning av en ÖvningskörningsSkylt och väl här i skogen så har inte mycket hänt förutom att vi har datanördat en massa Minecraft ;D


Sen så har jag visat upp mitt hjärta för folket i lule & sötnosens mamma fick se de i söndags och var imponerad ^^ hihi kommer snart ett till hjärta, så vem vet jag kanske lägger upp en bild här sen någon gång.


N u är D E T såhär att imorgon blir de byn och då finns ingen dator för min del och då får helt enkelt ni alla glada spadar överleva att inget skrivs tills jag är tillbaka i skogen :P


Så ha en fortsatt trevlig kväll.

Av Nathalie - 17 oktober 2011 18:21

Mörkret har lagt sig över skogen och kväller är det, dagen har roats med att plocka skräp och en massa spik och skruvar hos Trollbrodern.


annars har vi lagat mat åt oss själva och roat oss bäst vi kunnat på våra egna sätt.

Så jasi inte mycket till uppdatering idag.


Ha de bra alla glada spadar

Av Nathalie - 16 oktober 2011 20:00

Just idag känner jag irritation öf(v)er en del saker, visst man kan aldrig undan gå all irritation hela tiden eller hur?

Tar du en död och nerfallen kvist från skogen, täljer bort barken & målar den lila och sätter dit guldglitter så är det fortfarande en död halvrutten kvist med lite piffigare yttre.

Fin grej jag just skrev de är väl ungefär som att "sminka en gris och det är fortfarande en gris".

Då kanske ni undrar varför denna optimistiska ton och de är pga att folk ändras sällan och då blir man så munter.


(Gissa er inte till vad jag pratar om då får ni bara huvudvärk, för ingen ingen som läser detta har någon aning om vad jag pratar om och kommer inte få veta heller)

-----------------------------

Nåja bara för att jag inte har annat för mig så ska jag dela med mig av lite musik och bild:


    






Av Nathalie - 16 oktober 2011 12:39

Igår var en dag för sig, vi pysslade och datoriserade och åt middag sen rätt som de var så for vi till coop så jag skulle få köpa nötter och när vi som bäst vandrar där omkring ringer danne till kim och säger "wohoooo alla ska se film ikväll" och ja då blev de film kväll hos danne helt plötsligt.


Vi såg på "Som hund och katt 2" och hade allmänt trevligt, vi var hemma igen strax efter tolv och kom säkert inte i säng förens vid fyra imorse ^^

Dagen idag är söndag och vad som ska hända idag förutom att äta lax har jag ingen som helst aning om så därför säger jag:


ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 15 oktober 2011 11:26

Godmorgon/Goooddddag lördag.

Igår var det fredag och då täljde jag, glittrade, hjälpte kims bror med att bära en massa saker och så bakade vi en kladd kaka och roade oss med att roa oss.


I förrgår var jag måttligt glad då jag lyckades få allt glitter över mig, men jag kunde rädda en del av det iaf, och ja de var bara en av flera färger som tur var, men nu har jag mindre blått än vad som egentligen var meningen från början.


Jag önskar er en trevlig dag tills jag stör era liv igen.

Tjo hej leverpastej på dig din glada spade

Av Nathalie - 13 oktober 2011 10:16

Godmorgon torsdag, tusan så sliten jag känner mig.

Jag gick å la mig vid ett i natt å kunde inte sova i rummet på övervåniningen, så efter många om och men gick jag ner och däckade i ett rum brevid köket.


Jag har varit vaken ett tag för jag var vaken imorse när alla andra klev upp, men jag klev inte upp ur sängen själv förens nu strax före tio.

Konstiga drömmar igen och bara konstigt helt enkelt.


Dagen idag har mycket att rebjuda, ska väl tillbaka till skogen, jag har ju gjort mina goda gärningar här för studen, jag var juh dubbelvikt igår kväll när jag torka ur frysen och jag promenerade först med mormor sen med lars så jasi ^^


ork it skriva så mkt här just nu så ha en bra dag alla glada spadar

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards