Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Artonde oktober [vindarna stormar idag]

Av Nathalie - 18 oktober 2011 19:31

Dagen idag började kring elva och målet var lillpite, men efter frukost ätande/diskande/satt igång tvättmaskin ringde Sötnosens mobil som ändrade planerna för imorgon så då böt vi dag på alltihop.


Med andra ord: vi for till Luleå idag och det blir lillpite imorgon i stället, vi hälsade på mamma & samme två sekunder och lämnade grejjor samt hämtade grejjor.

Vi for på stan och där inhandlades 145cm*3m Lila och 150cm*2m svart förhoppningsvis kommer det lyckas.

På hem vägen blev de mat inne i stan och köpning av en ÖvningskörningsSkylt och väl här i skogen så har inte mycket hänt förutom att vi har datanördat en massa Minecraft ;D


Sen så har jag visat upp mitt hjärta för folket i lule & sötnosens mamma fick se de i söndags och var imponerad ^^ hihi kommer snart ett till hjärta, så vem vet jag kanske lägger upp en bild här sen någon gång.


N u är D E T såhär att imorgon blir de byn och då finns ingen dator för min del och då får helt enkelt ni alla glada spadar överleva att inget skrivs tills jag är tillbaka i skogen :P


Så ha en fortsatt trevlig kväll.

 
ANNONS
 
whiz

whiz

19 oktober 2011 09:34

Vem ska övningsköra då? Din tur nu?? :)

http://loonywhiz.blogspot.com

Nathalie

19 oktober 2011 11:53

Yepp jag ska köra ^^

 
whiz

whiz

19 oktober 2011 12:36

Åh, skojigt :) jag ska köra till sommaren ^^

http://loonywhiz.blogspot.com

Nathalie

19 oktober 2011 12:54

OHO :) ... trevligt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se