Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Artonde oktober [vindarna stormar idag]

Av Nathalie - 18 oktober 2011 19:31

Dagen idag började kring elva och målet var lillpite, men efter frukost ätande/diskande/satt igång tvättmaskin ringde Sötnosens mobil som ändrade planerna för imorgon så då böt vi dag på alltihop.


Med andra ord: vi for till Luleå idag och det blir lillpite imorgon i stället, vi hälsade på mamma & samme två sekunder och lämnade grejjor samt hämtade grejjor.

Vi for på stan och där inhandlades 145cm*3m Lila och 150cm*2m svart förhoppningsvis kommer det lyckas.

På hem vägen blev de mat inne i stan och köpning av en ÖvningskörningsSkylt och väl här i skogen så har inte mycket hänt förutom att vi har datanördat en massa Minecraft ;D


Sen så har jag visat upp mitt hjärta för folket i lule & sötnosens mamma fick se de i söndags och var imponerad ^^ hihi kommer snart ett till hjärta, så vem vet jag kanske lägger upp en bild här sen någon gång.


N u är D E T såhär att imorgon blir de byn och då finns ingen dator för min del och då får helt enkelt ni alla glada spadar överleva att inget skrivs tills jag är tillbaka i skogen :P


Så ha en fortsatt trevlig kväll.

 
ANNONS
 
whiz

whiz

19 oktober 2011 09:34

Vem ska övningsköra då? Din tur nu?? :)

http://loonywhiz.blogspot.com

Nathalie

19 oktober 2011 11:53

Yepp jag ska köra ^^

 
whiz

whiz

19 oktober 2011 12:36

Åh, skojigt :) jag ska köra till sommaren ^^

http://loonywhiz.blogspot.com

Nathalie

19 oktober 2011 12:54

OHO :) ... trevligt :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 19 nov 22:01

Jobbat i helgen, sov skit i natt pga det var möten idag. Sov från fyra till halv sju for hem vid åtta och hade sov problem hemma med xD APT var 14-16 och sen hem. Trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till så jag sover hela natten. ...

Av Nathalie - Lördag 10 nov 23:45


Ja det jäklar spöregnar just nu väldigt irriterande!! Jag önskar åtta minus och fem centimeter snö xD Mer än så behövs inte... regnet gör det svårt att se utomhus och det är inte kul när det är så blött. Nåja ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Onsdag 7 nov 08:32

Ja idag har vi onsdag. Jag jobbar ikväll. Är nu iaf en halvtimme för tidig till en kurs grej. Så jag sitter i bilen och väntar. Siri, Lars och Lena fyllde år i söndags så grattis till dom, Iofs har jag redan grattat två av dom tre. Mja jag ...

Av Nathalie - Onsdag 31 okt 13:21

Yepp sista oktober har kommit och biter på oss. Inget man kan göra åt det tyvärr. Jag har inte heller så mycket att säga utom att det är onsdag och jag väntar. Ha en trevlig halloween och övrig onsdag. Hej svejs alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 28 okt 21:43

Det var kallare än förväntat igår det var mer snö än förväntat igår det var blåsigt som tusan. Vi åkte mot Umeå vid ett och fyra var det bröllop. Mat och diverse efteråt och hemåt resan gick kring tio, vi smet lite i förväg. Men långt att åka hem ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se