Alla inlägg under september 2011

Av Nathalie - 10 september 2011 22:52

Joda vi vakna ju och åt och sen for vi tur och retur till lule, köpte godis på godis huset innan vi for.


I pite så har vi suttit vid datan, hoppat på en blöt studsmatta och allmänt surrat och funnits till.


Så ha en god natt alla glada spadar.


Av Nathalie - 10 september 2011 12:24

Yepp det blev inget inlägg på datorn igår..

Det var för att jag tog mig till lillpite där jag städade och sedan bråka med datorn flera timmar, vi installerade om datorn jag och lars och sedan försökte vi hitta drivrutinerna till mitt grafikkort och de var det som tog tusen år för lille lars kom inte ihåg vad för kort jag hade.


Sedan kom bella hit och lite senare sanna och vi roade oss bäst vi kunde, för vi tog en jävla långpromenad ute i mörkret, till elljusspåret och runt skogen där i mörkret för att sedan gå vägen ner mot affärn och runt.

Så motion blev de, vi kom väl in strax baki tolv någon gång..sen var det sova..


Vi har nyss alla vaknat till liv, lars har väl varit vaken längre än oss damer, men alla är ändå vaken, jag har vaknat och somnat flera ggr för jag hade sjuka drömmar helt klart.

nåja vilket som dagen erbjuder säkert nå mer spännande så jag ser väl om någon fler rad hamnar här idag..


BTW så prata jag med kim igår i telefon för att han den söte hade börjat tjuvspela på 1.8, såå jag lär väl få se hur de kommer se ut sen..


Ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 8 september 2011 20:14

Yeah, maybe I should write just in english here ?

Will people get crazy if I do ??


Hahaha, I don´t belive I can spell all the words correct and it sounds more wierd in english than it does in swedish.


Now, how about my day?
It was hard and hard and hard, or not at all, I woke up and felt a bit tired and then not much did happen.

I have painted the "paper box" (not the mailbox) Kim made a little while ago, and it got to be red like all the other paper boxis are... (don´t laugh when you read cause I know there is more than one miss spelling in this blogg today)..


Dinner was good and HOLD YOUR HATS, Kim did something for the first time today (including me) he was brave enough to hold his brothers daugther in his arms, and she is not so big, tomorrow she gets to be a month old I think it is.


Sorry but I didn´t get pix proof of that... very vell now it´s time for me to do something else.. soo have fun every happy spade...   

Av Nathalie - 7 september 2011 20:26

Så sant som det var skrivet, inte mkt att rapportera idag inte, varit å handlat, ätit mat & lagat mat.


Suttit vid datorn, spelar lite wc3 och sett ghostWhisperer, surrat i telefonen och allmänt bara varit.


Skickade intresseanmälan idag också.

Men man får väl se vad som händer, jag väntar fortfarande på POST, för allting har inte trillat in i brevlådan än ! ha en bra kväll alla glada spadar

Av Nathalie - 6 september 2011 21:01

Yeppsi, vakna kring elva, å sen efter frukost/lunch så bar de av till stan och strosa omkring lite för att sedan fara hem och fixa middag.


Efter middag blev det disk och sedan cykling tur och retur till hortlax för att sedan väl tillbaka igen baka äppelkaka och sen halverst kika på idol medans man diskat bort resten.


Nåja, har inte mkt att babbla om idag sååå då låter jag bli, ha en bra kväll alla glada spadar

Av Nathalie - 5 september 2011 14:14

Roligt att vakna av att ligga innerst i sängen   Jag sov ytterst och hatar att vakna av att slå in jag vet inte riktigt vad rakt i väggen och vakna till för att fundera hur tusan jag hamnade där.


Nåja, klev väl upp strax före tolv och de blev frukost lunch, sen så lite surr med Lars i telefon som börjat på nya äventyr idag, efter surr med Lars blev det surr med mami och jasi direkt efter de var jag ner å hämta upp tvätt m.m å satte undan de samt tog bort sopor ur en sophink ;P


Haha visst är det intressant att läsa de jag gjort, faktiskt så medans jag surrade med lars hade jag precis tryckt på skicka knappen för en intresse anmälan och nyss helt nyss har jag suttit och laddat upp bilder från sommaren på BDB som bytt namn till irriterande Dayveiws lr hur tusan de nu stavas.

Jag har inte fått upp alla bilder jag har haft liggandes men några iaf så ja kanske om jag ids tar upp några bilder på FB också.


men den som ork lr vill eller vad som helst kan ju gå och kolla på bilderna:

http://dayviews.com/merak/


Annars så vet jag bara att jag ska göra korvstroganoff till middag idag, såå ha en bra dag alla glada spadar.   


Av Nathalie - 4 september 2011 20:44

Klaga inte på mig om min engelska är sämst, för jag kan varken stava övverrrasskkning normalt lr vara 100% säker på att det stavas Surprise på engelska heller ^^


Nåja, god middag idag levergryta/skinka & ris med rivna morötter samt äppel kaka till efterrätt.

Dessutom en massa surr hos farmor och farfar för att farmor fyller år imorgon så en kim i släptåg och hej och hå så tiden kan gå, vi hann säga hej och goddag åt papi m.fl innan vi for och dessutom precis när jag och kim kommer innanför dörren här igen så hinner vi säga heeeej åt Lilla Elin eftersom sanna varit här på middag och dom skulle hem, så de var första titten på den lilltotten.


Jasi vet inte riktigt vad jag ska säga, utan säger tjohej leverpastej alla glada spadar

Av Nathalie - 4 september 2011 13:36

Fredagen var trevlig då man tittade på när de flesta var full i luvan, men varken jag eller kim var påverkad av något (haha om man räknar bort högläsningen ur P-tidningen som den där Markus gjorde och alla garva som in i h-vete.) ...


Lördagen, alltså igår var en underbar dag med absolut ingen aning om vad som skulle ske, det blev att man anslöt sig till folket som var full i luvan dagen innan och intog cirkus 2 cider själv, i en stuga i regn och rusk där det grillades/badades/snackades m.m ..
Två dagars pga att Tim ska iväg å plugga, vilket som, det sovdes på den där stugan, åtminstone jag/kim/danne/stoffe/casandra och det var dock vi som städade upp nu innan vi for iväg hemåt igen.


Så nu är man nyduschad, dödens i kropp och själ för att sängen var hemsk att sova i och jasi man väntar väl på att tiden ska gå vidare för dagen :)

Ha en bra dag alla glada spadar

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards