Alla inlägg under maj 2011

Av Nathalie - 3 maj 2011 19:23

Om, ja jag menar verkligen OM, alltså om mot all förmodan att ni, JA exakt OM, ni ser väl ändå vad jag skriver??
Juste saken var den att OM NI verkligen, men suuuuuck ser du tusan inte vad jag skriver?!


FAKTUM ÄR ATT OM NI VERKLIGEN (<-- de syns väl klart & tydligt) vill veta hur min dag idag har varit så FRÅGA.

Jag är inte arg eller något jag konstaterar bara fakta och vill ni inte veta så nähääää skit i de då :P

Av Nathalie - 2 maj 2011 21:25

Bara en liten tanke sådär nu när USA har dödat (lr har dom det?) en av de mest irriterande terrorist ledarna "NÄR KOMMER NÄSTA MAKTGALNA IDIOT dyka upp för att fortsätta hans verk?"..


Yepp vi har en hel del med elände här i världen men jasi när man inte är i händelsernas centrum blir det bara så enkelt att man oroar sig för morgon dagen i stället.

Snart sova dags och förhoppningsvis vill mobilen min att jag ska vakna imorgon.


Delar med mig av en låt som är bra, men tror nästan videon kommer göra mig mörkrädd.


Av Nathalie - 2 maj 2011 15:07

[Härligt äntligen går det att använda sig av skolans dator med min dumma användare så att jag inte dööööör av väntan på att alla sidor ska ladda klart]


Ja det var en bra inlendning, måndag är det idag och skummare saker har väl hänt men faktum är att jag åkte inte buss till skolan imorse pga Tekniska problem.

Igår ställde jag mobil alarmet som vanligt och la mig för att sova (cirkus tolv någonting), vaknade med ett ryck imorse och ville veta vad tusan klockan var och försökte frenetiskt få igång knapplåset på mobilen och sedan insåg jag att den inte ens var på och försökte då starta den men "I H-VETE heller" den ville it igång.


Svärandes tog jag mig upp ur sängen till datorn och slog igång den, klockan där visade 06.53 och då gick jag ner och svor ännu mer.

Mormor klev upp och fundera vad jag gjorde hemma och då hon insåg mitt problem sa hon att min morbror S hade kanske inte farit till jobbet än så bästa jag kunde göra var att ringa honom för att se om jag kunde åka med han, och det ordnade sig så bra JAG TOG MIG TILL SKOLAN.


när jag pratat med morbror S så var jag inne i köket och försökte klura ut felet på mobilen och när jag såg mormors mobil på laddning insåg jag att hmmm undra om mobilen tror att batteriet har dött, så jag satte i laddaren och nog tusan gick telefonen igång då !!

Problemet är att igår då jag la mig var mobilen fullt laddad och hade ström, så varför i hela friden var mobilen urladdad imorse     ..???..


Skolan har flytit på och mobilen är i gång fortfarande, Evelina tjorva om att hon inte ville ha byxor i morse och tur var väl att hon fick på sig dom eftersom det snöat/haglat ute idag..

Under lunchen så fick jag sällskap av Kim (stackarn han slipper mig ju aldrig), vi åt inne i öjebyn och så fick jag lämna tillbaka rullstolen också.


Imorgon bitti blir det upp ännu tidigare och åka med morfar på morgonen, ska vara klar och vaken på skolan halv sju så bär det av till umeå för studiebesök.


äääätsch nu ids jag inte skriva mer förutom att inledningen i detta inlägg gör mig mer fundersam om tekniken är mot mig idag lr om några andra krafter försöker säga mig någonting ?


Ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 1 maj 2011 20:18

Första maj idag & nej jag har inte lurat någon.


Trist att säga och trist att medge skola imorgon och inte taggad är jag, visst de är en härlig klass och skola men jag hade hellre stannat i skogen med skogstrollen och bara vara.
Hela himla påsklovet har jag lyckats vara med kim, härligt har det varit men knas att de blev så   har varit med honom sen förra torsdagen så yeey nytt rekord ;P


Nåja tiden går även om man inte vill såå man får väl ladda upp för en intressant vecka till veckan.

Ha en bra kväll alla glada spadar. (och bara för att jag kan så säger jag MAJ MAJ MÅNE JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE)

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards