Alla inlägg under januari 2011

Av Nathalie - 17 januari 2011 07:57

Godmorgon, haha lika bra att säga godmorgon åt alla kända och okända, sitter nu i skolans datasal och smutsar ner med mina skor medans städerskorna städar så fint.


Vakna ungefär kvart i sex i morse, hade någon skum dröm i natt som gjorde jag vakna till lite men jag vet inte vad klockan var, vad som var ännu mera skumt var att när jag somnade om igen drömde jag att klockan var kvart över tre på natten, så vem vet de kanske stämde.


Vilket som, jag fick plumsa i djup snö för att ta mig till bussen, fast de var dock inte en halvmeters snö som tur var och när bussen väl åkt igenom byn så hade jag en sara att dela buss färden med.


Framme i öjebyn vid min hållplats kliver jag ur och allt gick så bra tills jag insåg att FAN JAG SITTER PÅ MARKEN, då börja jag garva.

Med andra ord så halkade jag ner på benen när jag klev av bussen och jag hängde inte riktigt med så vips satt jag där.

Så nu är de andra skolveckan som har börjat och första lektionen idag blir Teckenspråk för första gången så de blir lite spännande.

Ha en bra dag alla glada spadar ;D

Av Nathalie - 16 januari 2011 17:24

Kände mig instängd, att de var för varmt inne, huvudet dunkade så jag insåg UT MED MIG, haha och ut blev de.

Jag tog mig en promenad stenbacken runt och de gick på 28.15.95, alltså
28 minuter 15 sekunder & 95 hundradelar.
Och de är ändå ganska så snabbt med tanke på att de blåser som tusan och snöar ute och sen att jag var tvungen att hoppa i diket tre ggr för att de kom bilar m.m

Nu är jag inne i värmen iaf och ska se om jag ids läxa lite till lr om jag hittar på att spela eller helt enkelt något annat onödigt.
 

Så ha en bra kväll alla glada spadar :)

Av Nathalie - 16 januari 2011 15:08

Söndag eftermiddag i lillpite by, de har mörknat ute och de surras för fullt i hallen vid frysboxen om fikat mormor ska ta fram som lena vill fika opp.


Fredag var en härlig dag på skolan, jag var inte allt för surrig och sen så fick jag fara till kim.
Har varit där i skogen hela helgen och igår så hjälpte jag till att panta mass panten och he tog sin lilla tid.


Har varit en lugn och skön helg, mycke skratt och skrik, men nu är helgen över i princip och nu ska ja ordna med papper som jag har och hålla koll på skol sakerna och kolla läget om någon läxa m.m


Såå ja kanske stör bloggen senare vem vet, ha iaf en bra dag alla glada spadar.

Av Nathalie - 13 januari 2011 12:20

Imorse när jag kom till skolan fungerade inte internet, på första lektionen blinkade lamporna till och de blev tyst helt i klassrummet, sen surrades massor i klassen alltså vi hade gemensam diskuss på omsorgen å då blinka lamporna igen. :)

När vi slutat första lektionen gick de inte att komma in på datorerna i datasalen men nu gör de de så de är där vi sitter nu, har ju lunch och har ätit för en stund sedan.

Före lunch satt jag och surrade öronen av Ådii i biblioteket så snart måste man tejpa igen munnen på mig.


Har inte så mkt vettigare att skriva förutom att imorgon är de fredag och att de är förbannat härligt med helg så jag får sova eftersom jag inte sov ordentligt i natt ;D


Ha de bra alla glada spadar :)

Av Nathalie - 12 januari 2011 20:51

Just nu har jag stor jäkla irritation för klantigheten som existerar hos mig själv !

Jag brukar vara så himla duktig på att föra över bilder från kameran till datorn och sedan skicka mail till mig själv med bilderna för att spara bilderna på mailen i stället för att ha dom på datorn.


Och nu har jag märkt att flera bilder, jag kan garantera att de är massor av dom, över hundra stycken som jag lyckats fiffla bort omedvetet.
Jag har inte orkat lägga till filerna en och en så då använde jag mig av en funktion i hotmail som heter SkyDrive, alltså när man väljer foton så står de nytt album/clipart/webbilder och då har jag valt nytt album och laddat upp bilder där.

Så märkte jag att dom bilderna hamnade på min "msn-profil" så då tog jag bort albumet men jag trodde att bilderna var kvar i mailet osv för jag hade skickat iväg de m.m

Sen jag min jävla idiot tog bort bilderna från datorn och kameran som jag alltid gör och nu IDAG nu nyss MÄRKTE jag att när jag tagit bort albumet på msn sidan så försvann alla bilder med de, för att mailet jag skickade till min mail blev bara en "genvägs länk" till dom förbannade bilderna.


Så nu sitter jag och svär åt att jag förlorat bilder från de Sanna fyllde 14, Lars & Lenas födelsedag, en massa bilder på kusin Thor och en hel drös andra blandade bilder.
Visst har jag säkert laddat upp några av dom på någon sida som Facebook eller Bilddagboken, men det är ändå inte ALLA.


SUUUUUUUUUUUUUUCK, kanske borde sluta med teknik saker överhuvudtaget ??

skitsamma ha en bra kväll alla glada spadar !

Av Nathalie - 12 januari 2011 15:01

Nu sitter jag här, halvt in i datasalen och skriver, väntar på hämtning (om nu morfar kommer ihåg mig när han slutar kring halv fyra).


Dagen har susat förbi, fick lite huvudvärk nu sista lektionen, men de har släppt nu.


Såhär är de. Igår började 5 st nya personer i klassen eftersom ena är på utlands semester och en var sjuk som kom idag. Allt som allt är de sju nya personer för i år och de är ju alltid kul med nya människor men man saknar väl lite dom som lämnade oss vid jul.

Dom som börjar nytt för i år heter Jocke, Lars, Linus, Anna, Sofia, Louis(:vet inte hur de stavas men hon är trevlig iaf:) & Mona har inte kommit tillbaka från utlandet än.

Två killar mer i år än förra terminen och hela högen verkar än så länge jätte trevlig och de verkar då bra eftersom vi har en så bra klass redan (enligt min åsikt).

Vilket som ska inte skriva mer om klassen här, är bara onödig information.
Vi hade samhälls och friskvård idag och de flyter framåt mot allvaret nu, märker att de kommer vara fullt upp den här terminen och man får väl se om man tar sig upp till ytan och kan andas där emellan.


Nu ska ja pyssla runt på nätet och sen gå ut för att se om morfar dyker upp.
Ha de bra tills vidare alla glada spadar.

Av Nathalie - 11 januari 2011 18:51

Att vara pigg vid sex på morgonen är en merit, men inte vara så trött att man halvt somnar på bussen hem strax efter två eller ramlar ner i Lars & saras säng och somnar till med benen uppe och inte ramlar ur sängen heller.


Är iaf vaken nu är trötter som tusan, men ändå halverst pigg, imorgon upp igen vid sex och fortsätta så veckan ut.

Nåja inget speciellt hände idag.


Vi fick ut böcker och nytt schema och så fick jag och Ådiii åka med Jennie in till öjebyn ( jag kolla efter block en snabbis på konsum, men ja ides it köpa nå där) så jag hann med bussen som går strax efter två från stan och hem.


Åt pannkaka till middag som mormor gjort igår och inget vettigt mer helt enkelt.

Ha nu en bra kväll alla glada spadar, kanske har något spännande att skriva en annan gång, vem vet..

Av Nathalie - 11 januari 2011 08:01

Godmorgon alla glada spadar

Tänkte säga att solen skiner och allt är bra, men kom på mig själv med att DET fortfarande är MÖRKT ute  .
Jag klev upp strax före sex och faktiskt är jag inte trött idag, men tröttheten kommer väl imorgon antar jag, eller dagen där på, sen kommer allt flyta på och flyta ihop fram till sommaren. (förhoppningsvis).


Vi börjar 09.00 och ska vara i sal B6 enligt anslagstavlan, alltså inte i S6 som de var trott tidigare.
Nya medlemmmmmar till "klassen" dyker väl upp idag och sen får vi väl se när vi får schemat osv.


Men än sålänge så har allt gått bra, hahahaha om man nu bortser från att jag försökte betala bussen med mitt bankomatkort imorse och inte mitt busskort  

Vilket som hoppas dagen blir bra och att jag tar mig hem i något så när bra tid idag.

Ha de bra alla sura och glada spadar  

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards