Alla inlägg under december 2010

Av Nathalie - 11 december 2010 00:39

Onsdag: vanlig skoldag med en butter lärare över att klassen inte pratar så mkt, sen hämtning av S & L och en färd till norrfjärden för att hämta lars "nya" telefon.
En tidig kväll i massor med feber och ingen pighet alls.

Torsdag: vaknar och känner mig usch ringer till skolan säger att jag stannar hemma och sover ett tag till i hopp om att bli piggare så jag tar mig till lule för att hundvakta.
Far till lule hundvaktar den gulligaste hunden jag sett på länge, tar mig i säng kring två på natten och somnar kring tre.

Fredag: vaknar sex åker till busstationen tack vare att samme körde, sover i bussen till rosvik är vaken en stund somnar och vaknar utanför norrfjärden hoppar av bussen i öjebyn går raka vägen till Lars och saras soffa sover en stund, byter kläder går till Anna och väntar där med henne på B-I sen bar det av till PRK för att ha friskvårdlektion som idag bestod av rida och leda.
Red på Kalle och Trollet, sen tog jag mig till sara och lars igen väntade där åkte till stan sen åkte vi till byn. STÄDADE en massa och sen fick sanna komma.

Sjungit som galningar och allmänt gormat på och imorgon är en ny dag. (lr idag eftersom klockan är efter tolv) ha en bra natt


Alla glada spadar sovgott

Av Nathalie - 7 december 2010 10:18

Jasi godmorgon, nu är man här på skolan igen faktiskt och lite frusen är jag.
Påvägen hit så levde en bilen om massor, så man ser väl om den brakar sönder på något vis sen.


Igår kväll så bar de av till stan och stå i kylan ett tag med Puh-pojkarna och när dom gick in i affären så ringde jag mamma och hon funderade vad tusan jag gjorde och varför jag ringde kring tolv på natten en måndag kväll ;P

Efter de lilla äventyret i stan så blev de tillbaka till skogen och värmen..


Har nästan läst ut boken jag snott från skogstrollets mamma och skogstrollet själv spelade lite med Puh-pojkarna.

Att hoppa i säng kring fyra gör vem som helst trötter så jag är lite trötter just nu.

Men de kommer väl att gå över sen.


Och wie snart är denna vecka slut och sen en vecka kvar av skolan.. huuummm... nåja ha en bra dag alla glada spadar.

Av Nathalie - 6 december 2010 18:18

6:e december idag och de var detta datumet för två år sedan jag fick min senaste kusin.
Tusan så tiden går fort. Men stort stort Grattis till två åringen idag :)


Nyss nyss blev de uppstigning ur sängen, en konstig timme i halvslummer blev de, men både jag och skogstrollet tog oss upp ursängen.
Hur som helst så har första skoldagen gått förbi som ja jag vet inte vad. Alltså första dagen tillbaka från praktiken.


Då går jag skola veckan ut och nästa vecka, sen är de nästan jul och min födelsedag  .. Vet inte riktigt hur de dagarna kmr att gå men överleva kommer jag nog göra ändå ;P.


Ajja ha en bra kväll alla glada spadar (och kanske dom sura också)

Av Nathalie - 5 december 2010 12:42

Jasi somna vid halv tre i natt men gick och la mig strax efter ett..
Sanna snarkade brevid mig och sparkades lite huller om buller.


Jag har vaknat och somnat om vartannat och haft konstiga drömmar samtidigt som jag har frysit massor under natten !


Wiee roligt att jag tror att jag lär bli förkyld Nåja söndag är inte över den har bara börjat och imorgon är de skolan som gäller.


Ha en bra dag glada spadar

Av Nathalie - 4 december 2010 23:13

Jasi folkat har det varit i byn idag, jag vaknade till av att jag hörde Moster Eva & hundarna och sen när jag vaknade till ordentligt så for just Sören, Fia, Bella & Turbo..


När jag kommer ner åt jag lunch/frukost och sen så bar de av till affärn och sen hämta Oliwer hos moster Eva och mat änting hemma och Så kom Chrille för att hämta Oliwer och så for dom för att komma tillbaka med Cissi och sedan så for Cissi och Chrille igen och då kom Sara, Sanna & Lars för att hämta mig till öjebyn och där så var jag och Sanna på en lång promenad och tog en massa kort och förfrös oss själva lite granna..


Jag testade hörlurarna jag fick av pappa men dom var inge bra men tangentbordet fungerade perfekt...

Blir att snarka här i Ö-byn i natt och jasi mer än så ids jag nog skriva ikväll.


Ha en bra kväll era glada spadar.

Av Nathalie - 3 december 2010 23:45

Igår var sista praktik dagen och sen en härlig kväll med sällskap av skogs trollet.


Idag så blev de lite halv städning och sen övertalning av mormor så jag kunde åka till Pålis och hälsa på och fira Sanna lite grann.

Enligt mormor hade hon träffat farmor igår på bingon och farmor ville att jag skulle komma till Pålis också så hon hann se mig lite och så blev de ju.


Jag for med Sara & Lars. Vi var i pålis från strax efter sex till typ halv tio ^^

Och när vi for därifrån blev jag ett tangentbord & ett par hörlurar rikare (som jag inte prövat än) samt cirka fööööörtiiiiooo bilder rikare på min kamera, och de var ett himla kort tagande.


Kort med min kamera, med pappas mobil & Sannas mobil, så nu finns de bilder på mig lite överallt och på alla andra också vett säkert.


Nyss har sara & lars farit härifrån med sanna, tråkigt att mormor inte ville att S&P fick sova här men då får Sanna hälsa på lars & sara i stället.


Nu är de läxa som gäller och lite annat sen sova. Så ha de bra alla glada spadar.

Av Nathalie - 1 december 2010 21:36

Igår glömde jag skriva att i måndags var de nära en Smäll !

Inte en sån där smäll som blir när man slår till någon, inte en sån där smäll som blir när man tappar kastruller i golvet utan en sån där Smäll som kan bli av när en bil kör in i en annan bil   


De var så att vi åkte färdtjänst (på min praktik plats) för en dags utflykt och när taxin våran körde var de grönt och vägarna klara, men så helt plötsligt så kommer de en bil på höger sida och tvär nitar, jag hann knappt vara med, men taxi föraren bromsa som tusan och alla hann stanna i tid, men ett är då säkert att bilen från höger hade RÖTT LJUS !!


Vilket som vi alla överlevde.

Imorse skrattade jag i bussen, för de var inte den vanliga bussen som kördes utan en äldre buss med sånna där fina tv lådor i, och varför jag skratta var för att de var en kille som klev på kring långnäs och satte sig i sätet som hade tv:n ovanför sig och så lite längre in i långnäs kom en av hans kompisar och satte sig med honom och då tvingades den killen att sitta ihop krupen hela resan till stan och de var nära han slog skallen i tv:n flera ggr.


På praktiken idag har de inte skett så mkt ovanligt (haha men vilket som så får ni it veta), i morgon är sista dagen och de är både Jippie och Buuuh.


Men men tiden står inte still även om man vill. Så nu får ni ha en bra kväll alla glada spadar. Natti natt :P

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards