Alla inlägg under december 2010

Av Nathalie - 19 december 2010 10:18

Igår var inte en så spännande dag faktiskt, den flöt förbi mest i irritation.

Idag så är jag pigg och uppe med tuppen, lr kanske inte riktigt så pigg men nu har jag varit vaken nästan en timme.

Lite senare idag bär de av till lule och vara där till imorgon, sedan tisdag blir det låååång roadtrip och torsdag 23/12 så är de knytkalas i Pålis.
Fredagen 24/12 är de jul jul jul kul i den lilla byn lillpite.

Sen så om en vecka, alltså söndag till söndag så jasi vem blir gammal då om inte jag själv !!!
Söndag 26/12 blir jag 21 -.-

Vilket som ha en bra dag alla glada spadar

Av Nathalie - 18 december 2010 19:07

Lördag idag och jasi jag vill bara att tiden ska gå fortare.

men struntasamma man roar sig bäst man kan faktiskt.



Av Nathalie - 17 december 2010 19:32

Torsdag pyste förbi for och jag var på skumt humör.

Sov hos Kim och fick imorse irritation av att ha snön upp till arslet, blev att jag fick åka med moder hans till skolan pga snön men de gick bra ändå.

Avslutning idag för denna termin och vissa lämnar oss förgottttt, julkonsert typ typ i aulan och sen slut slut för skolan idag.
Åkit till stan och till lillpite sen lillpite tällis och sen tällis koler och sedan lillpite igen.


Badat i snön massor idag och vilade kring två till fyra. Tacos som middag och jasi nu är Jerry och Lotta här för Jerka kollar avloppen osv.


Fredag idag och jag vill bara ha söndag. Så ha en bra kväll alla glada spadar.

Av Nathalie - 15 december 2010 20:50

DAgen idag gick väl gode bra, första lektionen gick som smööör och sen var de typ hål till ett, jag lyckades få åka med lars och hämta ut nycklar och sen packa ur frys och kyl samt få mig lunch.


Tillbaka till skolan åt jag lunch med Ådiiiiiiii och hade sista lektion. Sen direkt bar de av och bära möbler m.m och ta dom till byn, he gick som he gick men dom gick in. Vi åt middag hos mormor och for sen till Ö-byn igen och där insåg vi att säng jäveln kan vi it få upp för trappen om de ändå är jag, sara och lars så då fick vi hämta plutten per som inte är så pluttig och när han och lars gick de som vinden upp för trappen jämföreseviiiis med moii som orka flytta två decimeter åt gången. Men jag är en kort klenis.

Sen så irritation över knölar när man inte har tid med dom, nåja saker brukar ha en mening så då får man väl se. Ha en bra kväll alla glada spadar

Av Nathalie - 14 december 2010 22:50

Jag är nyss hemkommen igen för andra gången idag, nu är jag trött och sängen ropar om en stund.

Idag på skolan blev de hångel med en docka och jag mosade den totalt, hahah lr inte riktigt men ni kanske förstår vad det var?? HLR (Hjärt & Lung räddning).
Så nu har man "intyg" på att man kan det.

Efter skolan fick jag åka med Lars och sara till byn och sen så anmälde jag mig frivilligt till kidnappning som innebar att jag har städat i lite mer än fem timmar, fint blev det men frågan är hur länge det får vara fint.

Jag blev efterlyst också, det är så roooligt när jag glömmer av att jag har en mobil :). För Kim ringde mig för att kolla om jag levde med tanke på att jag inte suttit vid datorn på hela dagen och inte smsat och dessutom inte sagt nå igår om jag skulle göra något speciellt idag, så då blev han fundersam   

Nåja imorgon blir de mest troligt att hjälpa lars beroende på om det finns en nyckel. Ha en god natt natt natt alla glada spadar.

Av Nathalie - 13 december 2010 17:05

Måndag är här igen, jag var trött som tusan imorse men jag tog mig upp, såg på lite lucia grejjs med mormor och så till härliga skolan, första lektionen gick ut på att rita efter beskrivningar och andra lektionen fick jag börja med att surra om mitt praktikarbete.


Skolan hade lucia 14.20 i matsalen och inte var dom dåliga på att sjunga inte. När jag väl sluta så bar de av till stan för ett speciellt julklapps köp och på bussen dit så surrade jag öronen av Ådiiii som hoppa av vid ica och sedan A-C som skulle åt stan.

Jag fick vänta en stund på morfar men sen när vi väl kom till byn var de affärn som gällde och nu sitter jag här vid datorn.


Jasi ni kanske undrar vad tusan det är som STINKER SKIT och jag vet inte, men jag vet däremot att så fort jag kom upp hit och gick igenom hallen så stank de hur mkt som helst, medans mormor som gick upp påstår att hon inte känner någon lukt alls   

Jaja har inte allt för mycket att rapportera, ska försöka hålla värmen lite, för de är inte varmt här, pga elavbrott tidigare idag så har huset här stått lite strömlöst och blivit isandes kallt och nu eldar vi för fullt.


Ha en bra kvell alla glada spadar !!

Av Nathalie - 12 december 2010 21:19

Nu är den förbannade läxan klar sen om jag gjort rätt får jag väl säkert veta nästa år.


Jag läste om Enalapril och skrämde ihjäl mig själv, där står det att Barn med nedsattnjurfunktion ska inte ta de tabletterna och sedan står det också att man ska ha ett minimalt Alkohol intag för att alkohol sänker tydligen också blodtrycket så då kan man svimma m.m
TVÅ SAKER JAG INTE FÅTT BERÄTTAT FÖR MIG FÖRR !!! Men sen så super jag ändå aldrig så de så, sen så stod det också (mycke senare när jag skrämt mig och mamma) att om man har nedsatt njurfunktion och högtblodtryck så anpassar dom ändå dosen på Enalapril beroende på hur njurarna fungerar.

Men ändå snacka om dålig info man fått.


Nååja ids it skriva mer här för jag ids ändå inte svara på någons frågor om dom frågar om något haha.

Är glad att läxan är klar och är himla glad att det bara är en skolvecka kvar.

HA EN BRA KVÄLL ERA GLADA SPADAR

Av Nathalie - 12 december 2010 13:42

Igår så var jag på stan med moster Eva och nog gick de bra, införskaffade en julklapp till kim (även om han verkligen inte vill ha någon).

For sen hem för att fara till skogstrollet och sedan sedan sedan var de liv och rörelse och surr och spel läsande och skrattande.

Jag lämnade mitt rum obevakat när Rasmus sov över här och så när jag kom hit hade Stina och Cristian kommit hit med Melker och Oliwer.
När jag nyss kommit till mitt rum och tittar i mina saker märker jag att jag har kakor borta.


Nåja man kan ju inte få allt, finns alltid små råttor som tar ens saker då och då.


Ha en bra dag alla glada spadar nu ska jag surra i telefon och skriva klart uppgifterna till imorgon.

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards