Alla inlägg under november 2010

Av Nathalie - 12 november 2010 22:53

Vi har just kommit ur duschen och jag tjuvar internet medans dom inte spelar. jag har med mig min dator hit för en gångs skull och de är gode kul ;P haha.


Nåjjaa, igår var en knasig dag som inte innehöll så värst mycke faktiskt, men Kim kom till byn och sov där til idag och idag blev de att jag åkte till honom.


Imorgon så blir de klassfest och de ska bli spännande att se vad som händer m.m .. trist bara att lilla Ådiiiiii sitter hemma och städar (antar jag att hon fortfarande gör, lr så kanske hon sover, haha vem vet) men alltså vad jag menade med trist uti de var att hon inte kmr dit bort imorgon ;D

äsch äsch har inget allt för spännande att rapportera faktiskt utan ni får ha en bra fredag natt ;P

Av Nathalie - 11 november 2010 10:13

Hallå torsdag är de, imorgon är de fredag och ingen skola då faktiskt ^^


Men bleeeh vänta då man slutar är ju himla jobbigt, inte gör de något, får tyst stund i skolan iaf...


Skrivlust börjar om typ en kvart och i princip resten av klassen är ledig lr rättare sagt har en "håltimme".. Äsch jag vet inte vad jag vill ha skrivet så ha en himla himla bra dag ^^

Av Nathalie - 10 november 2010 16:40

Snöoväder idag och kallt, hade en lektion på skolan idag resten blev själv studier.


Jag fick väcka morfar vid elva för han hade försovit sig för han skulle med bilen till öjebyn och få den fixad för att den ska besiktas imorgon.
På skolan blev de surr med Ådiii en massa och sen så under Pedagogik/Psykologi timmen så blev de uppgift skrivning för mig, jag gjorde uppgiften själv för jag orka inte surra så mycke så jag skrev en massa i stället.


Ett mysterium, den döda fågeln hade flyttat på sig, antingen var de en ny död fågel en bit ifrån där den andra var igår lr så var de samma fågel som någon flyttat på nåjja.


Grubblerier hela dagen och när vi väl kom hit hos mormor och morfar så fick vi en fin upptäckt, STOPP I AVLOPPET ! och mormor kunde it ringa Jerry så då morfar ringde från jobbet fick han göra de så Herrn Jerry är på väg (joo jag vet att jag kunde ringa, men jag är inte ägare av huset ;D hahaha..)


Snön öser ner där ute och jag har sopat bron nog många ggr.. Ajja strunt de samma nu ska ja sitta här och lugnet lugn ett tag till (förhoppningsvis behöver man inte på toa idag).

Av Nathalie - 9 november 2010 12:31

Nu när vi slutade innan lunch så gick jag till skåpet och Hanna & Josse gick förbi mig och förbi några fönster och så skriker dom till!

Jag hörde dunsen och skriket så jag blev halv chockad och fråga va de var, tydligen hade en fågel flygit rakt in i fönstret och vi alla tre ställde oss vid fönstret för att se ut om vi så nå men de gjorde vi inte.


Dom gick för att äta och jag gick ut . . . Jag hittade fågeln och ingen rörelse gjorde den, slutsatsen är *Den är död*. . . Jag vågar inte röra den eller något så nu ligger den bara där.


Jag kollade upp vad det är för fågel och det är en Sidensvans.


  

Av Nathalie - 8 november 2010 08:57

Godmorgon måndag fi tusan så kallt det är ute !


Vilket som uppe vid sju, åt frukost m.m åkte med mormor till vägen och insåg FAN bussen går om en halvtimme.

Så jag gick in och störde hos Sörre och Fia och där var de full fart på Evelina och Bella.


Bussen kom och tusan så lite som åkte i den, men ajja är väl så att gymnasie människorna är lediga idag lr nå sånt ? ..


Sitter iaf nu på skolan och har en Ådii brevid mig, ska nu skriva ut min uppgift och sen så läsa lite.


Ha en bra dag i kylan

Av Nathalie - 6 november 2010 22:10

Snacka om roliga dagar, Torsdag kväll fick jag besök av kim han som inte skulle hälsa på något i lule alls ;D

Men jag hade tur för de hade varit en helvetes dag för mig (många dagar i veckan har varit åt skogen) och sen så skulle halva världen för honom fara till lule så han stannade kvar hos mig.


Igår så fick vi åka från lule med Magnus och hans pappa och jag hamnade hos honom igår och vi körde till lule igen för att lämna av broder+tjej för dom skulle festa. Vi åkte till pite för att störa Danne och Co i deras spelande medans vi väntade på att fara och hämta brodern+tjej från lule igen.
Hos Danne så flög de en stoffe förbi mitt öga och tippade kim baklänges i sängen ^^ (skrämsel taktik på högnivå). När de bar av mot lule för hämtningen så var polisen och hälsade på i trapphuset.

[Jag skulle egentligen ha stöört Ådiii och Co också var de tänkt från början, men när allt tjorvade sig för mig och jag blev så arg på släktet när jag skulle försöka ta mig från lule till pite blev de så att jag sa nej denna gång och sa att jag gärna följer med en annan gång:) ]


Hamnade i säng vid två i natt och snöat halva natten har de gjort, imorse blev de vaknande vid elva lr nå sånt och sen blev jag iväg skickad hem till lill byn för firande av Lars och Lena som fyllde 25 i torsdags.


Firandet:

De har ätits smörgåstårta och vanlig tårta, fika och godis och folkat har det varit, halva släkten och kompisar till lille lars.

Sen så har vi varit till älvsbyn också och spelat bowling och fitusan så roligt de var, enda jobbiga blev när lenas nagel gick sönder och sen lyckades jag göra samma sak.


Nåja nu är de lugnet och roet för mig, Lena åker med Marie och resten av släktet är hos sören och har trevligt.


Fin och gullig sammanfattning de här blev nu ska jag roa mig bäst jag kan med alla bilder osv osv. Nåja ha en bra helg

Av Nathalie - 4 november 2010 12:35

Godmorgon lr morgon är de inte men även fast det inte är morgon så måste jag säga godmorgon för jag har inte sagt det idag ännu, hahaha de där kanske inte hade något med något att göra men jag känner för att vara svamlig idag.


De är torsdag idag och jasi tiden springer iväg av sig själv och ändå händer inte ett skit, och dagarna och sakerna har både sina för och nackdelar.


Men vilket som jag hade inget värst intressant att skriva här förutom GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS til tre gulliga personer vid namn SIRI, LARS & Lena. Grattis Gammlingar.


Ha en bra dag

Av Nathalie - 3 november 2010 16:05

Onsdag är det idag och natten var så förbannat härlig att jag aldrig ville kliva upp ur sängen.


Jag drog mig upp iaf och efter tolv så promenerade jag till coop och sen åkte buss till stan, var på stan med mamma osv men inget speciellt hände utom en sak som jag alltid lyckas med när jag såkallat kommer hem och varit borta ett tag.


jag såg Parkbänken och hans syster och jasi hur många ggr måste jag inte lyckas göra de ? skitsamma jag överlevde däremot så har jag haft en irritation hela dagen och stör mig på många och mycket, kan vara bieffekterna från igår lr något liknande, jag är iaf gode less på mycket som sagt.


Onsdag idag, torsdag imorgon då fyller många år sen fredag lördag och söndag, måndag = wiee skolan igen. Nåja jag har inget vettigt att säga så ha en bra dag alla glada spadar

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards