Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Tisdags praktiken

Av Nathalie - 23 november 2010 19:55

Godkväll tisdag, trött är jag och känns som att jag kan sova i hundra år faktiskt.

åkte bussen till stan imorse och höll på att somna några ggr.


Blev inte sen alls till praktiken men var gode trötter hela dan. Irritation när jag var på coop för att köpa min lunch idag också, för jag valde jävlat fel kassa ! ..

Ett stycke broder siktades också i den affären i kön men jag hade bråttom och jag tror inte han såg mig ändå.


JAg fick åka hem me magnus från stan och jag var förbi sara och lars och lämnade tillbaka hörlurarna jag glömde i söndags, jag hjälpte till bäst jag kunde med magnus grejjor och sen så åt vi mat och så åkte jag hem med mormor som har bakat medans jag var borta.


Kallt äre ute och trött.. nåjja... sjung och var glad, ha en bra kväll era glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se