Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Tisdags praktiken

Av Nathalie - 23 november 2010 19:55

Godkväll tisdag, trött är jag och känns som att jag kan sova i hundra år faktiskt.

åkte bussen till stan imorse och höll på att somna några ggr.


Blev inte sen alls till praktiken men var gode trötter hela dan. Irritation när jag var på coop för att köpa min lunch idag också, för jag valde jävlat fel kassa ! ..

Ett stycke broder siktades också i den affären i kön men jag hade bråttom och jag tror inte han såg mig ändå.


JAg fick åka hem me magnus från stan och jag var förbi sara och lars och lämnade tillbaka hörlurarna jag glömde i söndags, jag hjälpte till bäst jag kunde med magnus grejjor och sen så åt vi mat och så åkte jag hem med mormor som har bakat medans jag var borta.


Kallt äre ute och trött.. nåjja... sjung och var glad, ha en bra kväll era glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 17 mars 10:34

Fredag började inte bra alls... blir gode less när det är drama i lule... Men resten av dagen var helt okej, fick mig ett dumt skrattanfall mitt i spelkvällen, vi alla var ganska trötta men hade kul ändå. Däremot var jag jätte trött vid tolv så j...

Av Nathalie - Torsdag 15 mars 09:42

Då har man jobbat i natt. Slutade 08.00. Åkte hem i strålande sol, gick på affären och nu landat vid datorn en stund.     Väntar på att kim ska komma tillbaka. Han slutar 10.00 idag så det är en stund kvar. Annars läste jag ut första boken ...

Av Nathalie - Torsdag 8 mars 09:23


Fyfan..jäkla snö... Vi fick skotta igår och sen var jag frusen hela dagen... Det fortsatte ju snöa efter så vi lär nog vara tvungen att skotta idag med... Jag vågar bara inte gå ut än. Jag trodde att vi hade fått all snö gör i år xD Nåja. Ha...

Av Nathalie - Måndag 5 mars 11:09

Nyss kommit hem. Var till tandläkaren och sen tankade. Tittade förbi Ådiii och lill tösen, surrade en liten stund. Nu ska jag göra lite nytta, vilket innebär tvätta och vem vet om jag orkar blir det dammsuga också. Måndag idag iaf och man får v...

Av Nathalie - Torsdag 1 mars 13:41

Första mars. Första nattjobb passet kommit och gått på nya arbetsplatsen. Jag sov inte så bra, men det förväntade jag mig med tanke på hur spänd jag var. Det går väl till sig om något arbetspass. Det jobbiga är att det finns bara en parpering...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se