Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Tisdags praktiken

Av Nathalie - 23 november 2010 19:55

Godkväll tisdag, trött är jag och känns som att jag kan sova i hundra år faktiskt.

åkte bussen till stan imorse och höll på att somna några ggr.


Blev inte sen alls till praktiken men var gode trötter hela dan. Irritation när jag var på coop för att köpa min lunch idag också, för jag valde jävlat fel kassa ! ..

Ett stycke broder siktades också i den affären i kön men jag hade bråttom och jag tror inte han såg mig ändå.


JAg fick åka hem me magnus från stan och jag var förbi sara och lars och lämnade tillbaka hörlurarna jag glömde i söndags, jag hjälpte till bäst jag kunde med magnus grejjor och sen så åt vi mat och så åkte jag hem med mormor som har bakat medans jag var borta.


Kallt äre ute och trött.. nåjja... sjung och var glad, ha en bra kväll era glada spadar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 17 dec 21:00

Då missade jag ännu en dag (igår) Men inte gör det något. Igår var det så att Fantasy fick i sig lite lite torrfoder också förutom blötfodret. Och hon hatar antibiotika pastan hon får.   Idag har inte mycket hunnit hända, medicinering av ka...

Av Nathalie - Fredag 15 dec 19:12

Torsdag 14/12 - Fredag 15/12 När vi kom hem från veterinären ca: 09.40 fyllde jag upp två små skålar med 3 dl vatten i vardera och fredag morgon var det kvar 2.5dl vatten... I mat skålen blev det fyllt 2dl foder (ca 72gram) och 03.15 så var all t...

Av Nathalie - Torsdag 14 dec 14:57

Katten var svullen igår. Natten till igår märkte jag att den nya pappersstjärnan var trasig. Fantasys underkäke var svullen igår, for till veterinären imorse och hon var fortfarande lite svullen. Svullnaden har gått ner från igår till idag. Men...

Av Nathalie - Onsdag 13 dec 18:18

Woop onsdag. Trött som f.. Skulle till stan och så blev det men helvete måste tillbaka imorgon! Strömavbrott gjorde att det var stängt på backen dit jag skulle. Men glad blev iaf Kim som slapp vara runt med mig där också, för vi åkte hem xD Ä...

Av Nathalie - Tisdag 12 dec 08:46

Godmorgon Grått vitt ute, får se hur mycket det kommer snöa idag. Nu ska jag mata fåglarna ute. Ha en bra tisdag alla glada spadar ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se