Alla inlägg under oktober 2010

Av Nathalie - 12 oktober 2010 12:33

Tjo Tre av Tre redovisningar avklarade, dagen Before today var det redovisning i naturkatastrofer och den allra First jag haft var juhh Celestin Freinet under pedagogik lektionerna.


Idag var det Cerebral Pares under The first lesson and it went well, now I just have to listen to everyone ealse who are going to talk about their work.


Om ni undrar om de svengelska är det en enkel andledning, min användare On The schools computeres is crazy so I do not have the three last letters in our Alfabet !!!


Jag tror att min användare blev knäpp Yesterday when I did something stupid with one of the schools comps when we where going to REdovisa. Jag loggade in med min egna användare On a Comp who has it=s own password ECT and I need to check with the computer people here and ask whats wrong.

Cause imorse kunde jag inte skriva ut papper ens, so something is wrong but that I will check tomorrow.


jag kan skriva ä Because I have copy it so I just can klistra in där de behovs..


ajja ha en bra dag och sen när jag kmr hem blir de nog bättre skrivning. ^^

Av Nathalie - 11 oktober 2010 09:02

God jäkla Morgon ! med andra ord är den inte så god.

Såhär är det, i veckan skulle jag ha varit hundvakt men som tur var slapp jag det och jag säger TUR för att mitt bussjefla kort är sämmmmmre än sämst och jag hatar lokaltrafik systemet ut i byarna.


Igår fick jag den ljusa idén att jag skulle cykla till skolan men när jag kom till moster eva i morse så var de för lite luft i bakdäcket och jag hade inte tid att fixa och tjorva med cykeln för var de så att jag inte fick till den hade jag fått  GÅ till skolan, så då gick jag upp till vägen och väntade på bussen i stället och när den fina vackra bussen kommer till min räddning var de som att den ville kasta ut mig igen när bussjefla kortet inte gick att använda på den busshållsplatsen !

Nej naturligtvis så var vi ju i "sjulnäs" och mitt kort är från lillpite !!! men då var föraren som alltid går mig på nerverna snäll och sa jag fick åka ändå !


Så med andra ord tur att jag inte är hundvakt då hade jag varit tvungen att betala kontant varje morgon och de pengarna har jag inte !..


Jag är på lite uselt humör just nu och hur jag nu ska ladda och vara närvarande vid redovisningen efter lunch känns som ett himla mysterium.


Något jag dock skrattade åt när jag gick till skolan från busshållsplatsen var att först såg jag PLZ sen SES och när jag kom till skolan såg jag SER, och för dom som inte förstod de så var de dessa bokstäver som prydde tre olika bilars registrerings skyllllllt.


gaahhh, ajja ha en bra dag alla glada.

Av Nathalie - 9 oktober 2010 00:35

 Haha nu pysslar jag här ibloggen igen och Jasi de gula är borta och de har gått tillbaka till normal grön, så skummizet jag kände tidigare är borta också.


Alltså idag har innehållit hjälpa lars att tvätta, säga nej åt Patrik att sova över här idag (och inte för att jag inte ville träffa honom men jag kände att jag inte var nå trevligt sällskap då ja skulle syssla med läxor, även om sara och lars stör livet här så sköter dom sitt medans jag måste göra mitt.), matlagning som bestod av ungstekta morötter & Potatis med hamgurgare beasås och rivna morötter, data sittande och promenerande samt idol tittande och nu sist Chocolatier spelande.


Vilken gullig sammanfattning av dagen de blev, men som sagt förra helgen sa jag åt Sanna att de bara är att ringa om hon vill hälsa på och till Patrik sa jag att han får komma nästa helg om han vill (: bara han ringer före, kanske torsdag ist för fredag så jag vet :)


Nåjaja snart sova, ska bara sparka lars ur soffan för då vet jag att sara trippar efter för jag tror hon är mer trötter än lars.


Ha en bra natt .. Natti Natt

Av Nathalie - 8 oktober 2010 08:52

I dag fick jag sova till sju och nu sitter jag i skolans datasal, men jag börjar inte förens halv elva.


När jag nyss satte mig vid datorn och loggade in på sidan så kändes de skumt, dom har bytt från grön till gul färg, visst de kan ha att göra med att de är höst eller eniro annonsen dom har på sidan, men konstiga känslor ger de mig :P


Idag är de fredag och jag känner bara att jag vill ha bort måndag och tisdag nästa vecka, de är av de tuffaste veckorna som har varit hittills. Men jag ska inte gräva ner mig innan vi kommer dit utan jag ska ha en trevlig och lugn helg förhoppningsvis.


(baah behöver en dammsugare) Nåja nu ska jag pysa och roa mig med annat innan jag börjar. Ha en bra dag

Av Nathalie - 7 oktober 2010 16:24

Imorse direkt när jag kom till skolan tänkte jag skriva här, men tanken räckte inte till, jag blev surr surrig med Anna och bara allmänt surr.


Alltså imorse när jag vaknade vid sex var de mööörkt, jag ville inte kliva upp men gjorde de ändå, väl på bussen tjorvade jag med föraren för att fylla på mitt buss kort så nu är de gjort.


Påväg ner från bussen till skolan fanns de fina gummibitar från någots sorts däck efter hela sträckan och när jag väl kom till skolan hoppade jag till datasalen.

Precis då lektionen ska börja hittades personen som letades igår och äntligen fick de bli surr om grupparbetet, jag fick sköta snacket eftersom Nathalie Och Josse var borta just då och sen efter pratet så fick jag göra collaget till arbetet också och leta reda på en massa saker och hinna prata med läraren till skriv lust och säga att jag kanske skulle bli sen.


Men jag blev inte sen utan pratet vid fika rasten med denna person gick himla fort och sen var de fullt ös och skriv skriv skriva på skrivlusten där en ny människa dykt upp och inga pojkar alls ville vara med.

Sen kom lunchen och gick, jag åt med Nathalie och sen så fick jag ett snack med Linda och med henne fick jag åka hem efter omsorgen.


På omsorgen så körde vi rullstoll och åkte rullstol, matade och matades och åt. Hade himla rolig lektion men inget man skulle vilja leva med ändå.


Nåå nu har jag sammanfattat dagen bra hittills och nyss åt jag köttsoppa, iaf så ska jag försöka landa lite och bara slappppna av har varit ett himla vimsande idag så snurr snurr på hjärnan är det.


Ha de bra

Av Nathalie - 6 oktober 2010 22:19


Blah hatar när man får låtar på hjärnan faktiskt, ibland är det himla störande



Have a Nice night

Av Nathalie - 6 oktober 2010 08:10

Jag vaknade upp strax efter sju, irriterade människan brevid mig och till slut var jag så pass vaken att det gick att kliva upp.


Jag kan inte påstå att jag är pigg men vaken är jag och jag har en känsla av att idag kommer vara en fruktansvärd konstig dag.


Igår så gjorde jag läxor och Kim förlorade mot Danne, jag såg på mumien återkomsten och sen var de sova faktiskt. Men nu är de så att före mumien såblev de sms terror av JP som irriterat mitt liv tidigare, blir mer irriterad över att han stör nu, men skitsamma irritationen är över.


Nu ska jag andas tills vi börjar och ska lyssna på en redovisning i Samhälls.

Jag slutar halv tre och då får vi väl se var jag hamnar m.m .. Ha en bra dag

Av Nathalie - 4 oktober 2010 10:09

Trött var jag på morgonen, Lilla moster Lena ringde mig i natt när jag sov och hon var på nedervåningen !


När jag vaknade imorse så var de kallt som tusan, jag tog mig upp och fixa frukost och störde mormor, åkte med mormor till vägen och vänta på bussen, irriterande att åka den där bussen för föraren är som han är och idag sopade han bussen i sjulnäs konstigt nog.


Jag hoppade av vid Lösviktshuset/Pitstop och gick till Lars och Sara, men inget vaket där inte, så jag snodde deras toa och såg tv en stund.


Kom för en liten stund sen till skolan och efter vägen blev jag utstirrad av Granare och så tittade jag på de gulliga hästarna som var ute i hagen :)


Idag lär väl gå som de går och än så länge är jag pigg och glad..

Så sen hur resten blir får man väl se, Ha en bra dag :P

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards