Alla inlägg under oktober 2010

Av Nathalie - 18 oktober 2010 18:12

Blääääh Mupp arsle skit lalalla bleeeh bluuuh baaah grrr morr !!


Förtillfället känner jag skita på dig internet, lr rättare sagt nätverkskortet?! De trådlösa internet fungerar ej och då var ja tvungen att flytta ner datorn och he känns bara bleh bleh bleh.


Störade att inte ha ljud och jag vet inte om jag orkar ta ner hela högtalar system grejjset ikväll och bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.


Trådlösa nätverkskortet har säkert lagt av helt med min förbannade tur idag !


grr ork it.

Av Nathalie - 18 oktober 2010 17:10

Man kan väl säga att jag är klantigast idag.


På pedagogik lektionen slog jag knät i bordet sedan när vi sluta så slog jag huvudet i bilen när jag klev in TVÅ GGR ! Sen så när jag väl var hemma här så slog jag handen i diskhon och sen tappa ut mat på bordet, nåja jag överlever men knät har fått ett irriterande blåmärke.


De är läxor som måste göras, men jag har ingen motivation till att göra dom idag, två saker till onsdag en till torsdag och "tre" till fredag.


Onsdag är de samhälls och kolla internet grejj till pedagogik.

Torsdag skrivlust.

Fredag recept och redogöra för vanorna och gåingen.


ajja man ser väl vad som händer i läxväg ikväll. ha en bra kväll ;P

Av Nathalie - 18 oktober 2010 09:33

Jisses, måndag är här och usch så trött jag är !


Jag sitter nu i skolans datasal och fryser lite för de drar kring fönstrena, jag  är inte ensam här inne för de är en till tjej här. Men annars känns de som att jag ska somna där jag sitter.


Jag börjar halv elva och har inte så mycke att göra just nu, men spela roll en ny vecka har börjat och den kommer vara lika rolig som den förra.


Ha en bra dag

Av Nathalie - 17 oktober 2010 17:46

Helgen rusade iväg i ett sus och jasi ibland har man världens lycko rus.


I torsdags fick jag främmande av kim som stannade över till fredag och fredag morgon fick jag åka med Linda till skolan och skolans lektion gick fort förbi.

Jag fick hjälp med min data användare eller rättare sagt jag fick en ny eftersom han som kan datorerna var inte på skolan m.m men jag är ändå nöjd för nu kan jag sitta vid datorn och skriva ut saker ändå.


Jag ringde för att väcka kim som låg och sov i lillpite sen fick jag åka till honom och där har jag varit hela helgen    fredag så kom de besök hos dom och de åts lax igår så var vi iväg till simon och jasi jag kunde inte annat än sitta rakt upp och ned och se ut som en zombie för ja var trötter ..

Idag så har det tagits lugnt och nyligt hemkommen faktiskt. och dessutom har jag sett alla sju Terror on Elm street filmerna ;P.


Nå jag ska pyssla på lite här och ta de lugnt ännu mer och jasi hoppppas alla haft en bra helg.

Av Nathalie - 14 oktober 2010 14:15

Jag har vid många många tillfällen idag tänkt på att jag ska skriva de här och de här i bloggen idag men nu blir de helt enkelt de enda som kmr ur mig här nere ;P



Imorse då jag klev upp igen vid sex så såg jag usch usch insekter på tv och när jag gick till busshållsplatsen blev jag duschad av en lastbil som körde förbi mig.

För de människor som inte vet så SNÖADE det faktiskt i natt och under dagen idag och de har varit blött och slaskigt pga de, så när lastbilen körde förbi mig blev jag mer blöt än vad jag redan var och sen när jag väl kom till skolan hade jag genom blöta skor och sockar.


Som jag kanske nämt tidigare hade jag inga bra vinterskor så därför blev jag blöt. Nåja efter lektionen vi hade så vänta jag och Ådiiiiiii (hon får fler I:n än vad hon vill ha säkert ;P) på Kobbe för att han skulle hjälpa till med mitt data problem på skolan, men då blir de så att han hjälper mig nog imorgon istället.

Så fick jag åka med Ådiiiiiiii och hennes mamma och hennes mammas hund till lars och sara (för dom skulle till stan).


Väl hos sara och lars fick jag värma upp fötterna m.m och sen bardetavtill kupan och vem hittade jag inte där då ??;D joda Ådiiiiii igen ^^ haha.. Nåja efter kupan så blev de ÖB och där hittades de ett par vinterskor som jag förhoppningsvis är mycke mycke bättre än tennisskorna jag nu har ^^.


Och de hanns med en sväng till reprisen också och nu äntligen hemma efter att ha slutat klockan tio ;P Sen så är de så härligt härligt härligt med varma fötter.

Så jag kan säga jag älskar älskar farmor som gjort dessa tjocksockar för ett tag sen ^^.


Nå ha en fortsatt bra dag allihopa, vem vet jag kanske får för mig att skriva mer sen. Juste mamma lever också efter snubbleriet inatt/imorse.

Av Nathalie - 14 oktober 2010 03:52

Godmorgon alla glada puckon jag är inte pigg för fem öre.

Mamma har just ringt och väckt mig och hon har varit klantig och halkat i lule så hon har slagit sig på hakan och knät.


Hon sa att de var snö storm i lule så jag titta ut här och de verkar ha snöat men att de inte snöar mer just nu, sen såg jag att jag glömt två hallmattor där innan jag gick och sov.


Egentligen ska jag inte upp förens om två timmar så ja ska nog lägga mig ner lite till.


ville bara säga god god morgon. sen är de himla roligt att jag inte har några vinter skor. Nåja, ha en bra morgon åtminstone

Av Nathalie - 13 oktober 2010 19:27

Isch så seg denna dag har varit, morgonen var ändå lite spännande när man fick höra redovisning om global uppvärmning (roligt med tips rundan).


Men de har varit för mkt prat, efter redovisningen så var de aulan och jag höll på att hungra ihjäl. Men jag hade världens bästa sötnos vid namn Kim som kom till skolan idag, och med mitt förslag så for vi och åt lunch.


Pedagogiken var också en massa surr men jag överlevde med mat i magen annat var de med Ådiiiiiiiiiiiiii för där var de så att "lyset var tänt men ingen hemma" och irritation och rastlöshet för hon ville sluta sluta sluta ;D hihihihi (stackarn nu får hon stå här ^^)


Nåja jag fick åka hem med lars och jasi då började städandet, nu är jag döööööööd och ny duschad. Städat i princip hela övervåningen, hängt tvätt m.m


Så jasi nu är jag äntligen klar.


Ha en god kväll ;P

Av Nathalie - 12 oktober 2010 18:17

Man blir som Crazy av allt vimlande fram och tillbaka när man är på skolan, och stressad blir man när man har redovisningar osv osv.


Men nu är ja dock hemma, har varit de en bra stund faktiskt, fick åka med Lars och Sara hem och sen har jag hjälpt mormor med att paketera grisen, haha de hjälpte lille lars och sara till också med.


Idag händer det inget speciellt och jasi jag skulle bara vila göra tusen saker för att jag är rastlös som ett as. Men ibland får man helt enkelt försöka stanna av även om de känns som en omöjlighet.


Som ni märker så har jag juh alla bokstäver hemma, får väl se om jag hittar någon som kan kolla på min data användare på skolan imorgon, för är den sådär knäpp så blir jag bara galen om jag ska använda mig av den.


Nåja hoppas världen har en bra kväll m.m

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards