Alla inlägg under oktober 2010

Av Nathalie - 26 oktober 2010 12:14

Härligt med sovmorgon nu på morgonen och jag har surrat med min Handledare som jag ska ha under praktiken. Och jag tror nog att de här kommer gå bra.

Men de roliga schemat jag har kmr sätta käppar i hjulet för mig som ett as eftersom mitt busskort bara går till öjebyn och inte till stan ! grr jasi man får ta vad man har och hoppas att livet inte tjorvar sig allt för mycke som mitt jefla internet HEMMA HOS MORMOR OCH MORFAR!

Jag vet inte vad problemet är med internet hemma, men vatusan de la av igår (alltså de trådlösa) och när jag starta datorn imorse så var de fortfarande borta, jag undrar om det inte lär bli att jag måste ha den där förbannade datorn nere   för att få saker att fungera gaaah !!...


Jag har ingen aning om vad som händer mer idag jag måste plugga men koncentrationen lär inte infinna sig så länge internet h-vete stör mitt liv! ..


nåja ha en bra dag

Av Nathalie - 25 oktober 2010 08:57

Såhär är det, jag köpte Minecraft igår och satt och spelade, tusan så fast man blir, hade värk i armarna när jag sluta för att jag suttit fast klistrad så länge :)


Och nejdå inte är de nå fel att göra de någon gång ibland då och då men IDIOT JAG satte mig och börja spela i morse också innan bussen gick och tack vare att jag var lite trötter och "stressad" för att hinna med så mycke som möjligt innan ja skulle gå till bussen gjorde så att jag gjorde misstaget att ramla ner för en stege så att jag dog och tappade en hel del saker som tog hundra år att hitta igår !..

Klant arsel kan man lugnt säga åt mig, men men får ta nya tag sen någon gång.


Men farligt spel de där, roligt men farligt ;)


OCh bleeeh när jag klev av bussen på morgonen så klev jag it av själv och irriterande var de när pöjken där gick och gick bakom mig hela jefla vägen ner till korsningen !!! och de var så irriterande för jag gick så sakta som jag bara kunde så att han skulle gå förbi mig men nejdå han stannade kvar bakom mig.


Nåja jag är iaf på skolan och Ådii sitter vid datorn brevid och jasi jag vill bara att skoldagen här ska ta slut så jag får åka till stan och grejja.


Ha en bra dag ;P

Av Nathalie - 24 oktober 2010 15:56

Farväl helg, goddag söndag och välkommen ny vecka.


Fredag:  Fredag susade förbi på skolan och efter skolan for jag till kim.

Vi var på affärn i öjebyn innan vi for iväg och där blev vi (lr åtminstone jag) halv skrämd då kakan kmr upp bakifrån och hälsar.

Sen så det som roade mig mest fredag var att jag tittade på Sagan om ringen medans han spelade nya fallout spelet på datorn ;D


Lördag: Denna dag bestod av promenad bland stenar och utstirrande av en äldre karl på vägen, sedan middag inne i stan med hela "familjen" och så såg jag sista sagan om ringen och en massa surr med kim ;P


Söndag: vaknade för andra dagen i rad av att mamma ringde, hon väkte mig vid nio lördag och idag ringde hon strax före ett och då sov jag   men vilket som så blev de vaknande och ihop plockande av saker och sen hamna jag här hemma hos mormor där jag har duschat, startat en tvättmaskin och packat hit och dit med alla mina saker så jag har någon ordning på dom.



Nästa vecka är nästa vecka och jag vill bara spola förbi den så jag får lov ;D

Nåja har inte så mkt mer att uppdatera här just nu så hoppas folket haft en bra helg.

Av Nathalie - 22 oktober 2010 07:55

Ja godmorgon fredag och visst är de en härlig morgon, is kallt ute men ändå vackert enda irritations objektet jag har är att de är inte roligt när de roliga kommer.


Ajja Fredag är de och som jag har längtat, varit less halva veckan igenom på olika saker och känner att om ja kunde skulle jag flyga jorden runt bara för att.


När jag slutar ska jag till kim och mobba honom medans han spelar lite sen får man väl se vad som händer mer.


Jag önskar folket en bra dag och helg ändå :p

Av Nathalie - 21 oktober 2010 17:33

Dagen började med ett halvt panik sms där de står att de hade försovit sig och ja skulle ta bussen och just som jag svarade att tog jag bussen hade jag blivit mer sen än om jag skulle åka med dom så kom de ett nytt sms där de stod att ja sku glömma bussen och att dom kommer snart.


När jag väl hamnat i bilen som Linda körde surrade vi en del och när omsorgs lektionen började var de läsning över Ådiis axel som gällde och sen besvarande av fråger samt prat om praktik plats.


Blev inte mycke till fika rast idag utan bara allt flöt ihop och väl vid skrivlusten så kommer Martin och säger att nope ja hoppar ur detta och då blev vi bara Fyra personer kvar. Så nu är vi bara fyra som sitter och skriver torsdagarna igenom, tänka sig att vi började med ungefär tio och nu fyra, de känns sååå lite.

Klassen var i stan och åt lunch idag på Thai garden lr vilket de nu var men jag kände de att jag hellre ville vara på skriv lusten och var inte så sugen på den maten idag.


När jag väl sluta så bar de av till lule och i lule hann jag hämta en tröjja och ta massa kort, de busades med Thor och jasi var inte så längesen jag kom hem och nu är jag tom i skallen och vill ha lov.


Nå ja hoppas alla glada spadar har en bra kväll.

Av Nathalie - 20 oktober 2010 19:18

Hmm vad betyder taggad egentligen, ett komiskt uttryck som jag inte har någon aning om vem f*n som kom på de !


Nu är det så här att de har varit skit väder hela dan och efter aulan idag så hade all energi bara sugits ur mig. Jag blev glad att Ådiii fick åka med mamma sin från skolan för då fick jag snål åka till Lars och Sara då vi slutade.

Jag skulle vänta på mormor men de blev att jag åkte till magnus och städade bort bomben som landat där (egentligen skulle de ha skett imorgon) och jasi robin var dit å dom spelade väl lite.


Jag har fortfarande ingen energi, jag har blåmärken jag inte vet var dom kom i från (mest troligt efter städningen) jag har duschat i hett vatten och brände mig nästan och jag är gnällig och less på dagen idag och många andra saker just nu, skulle kanske behöva låsa in mig i en källare någonstans och stänga ute de mesta i typ tre timmar lr mer.


Men nu till något lite mer intressant enligt min mening. Idag är det den 20:e oktober alltså den 10:e månaden på året och dessutom är året 2010.

Så klockan 20.10 ikväll är de tredubbla siffror.

 

20/10-2010 kl:20.10.

Tror inte många har tänkt på de men nu kanske ni tänker mer, nåja ska gå och klaga till väggen nu ha en bra kväll ni andra levande.

Av Nathalie - 20 oktober 2010 06:10

De är mörkt ute, de är regn oväder och jag är trött som ett as...


hur tusan ska jag lyckas ta mig till skolan utan och bli genom blöt ?


bläh jag orkar it, men jag gör de ändå visst är jag dum.

Av Nathalie - 19 oktober 2010 10:11

Godmorgon Tisdag nog för att jag har varit vaken sen sju, sen så höll jag på att somna om igen men ryckte upp mig för nog tusan ska jag till skolan nog!!


Jag hade tur jag slapp åka buss, för jag skickade iväg sms till Linda Linda Linda :):) och jag är så super glad att jag fick åka med henne för att då slapp jag somna på bussen och så hann jag till datasalen och göra min läxa som är till imorgon med en Ådii sittandes brevid mig ;D


Nu är de såhär att jag börjar om tjugo minuter och hoppas verkligen att jag över lever förflyttnings teknikerna m.m ^^


äsch så svamlig jag är nu ska ja se om Ådii fixar sitt arbete hon som har varit här sen sju ;P


ajja ha en bra dag

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards