Alla inlägg under september 2010

Av Nathalie - 24 september 2010 09:17

Joda det stämmer, här vaknar man upp och är sjuk !


Jag sitter på skolan just nu och irriterar mig över att min näsa är täppt och jag tror att världen bara vill jävlas med mig för att de är helg !


Idag så ska mormor och morfar till stugan, men inte jag, jag ska stanna hemma i spökhuset och fara på stan m.m imorgon.

Förhoppningsvis så kmr Magnus ihåg mig idag så jag slipper vänta på bussen som går strax efter två för att ta mig hem.


Har inte så mycke att klaga om än så länge förutom att bli sjuk är SKIT, men jag antar jag får skylla mig själv som promenerar i de dåliga vädret med dåliga kläder.


Nå ha de bra tills jag orkar skriva igen :P

Av Nathalie - 23 september 2010 08:22

Jodu, jag känner mig som en dränkt katt faktiskt, jag är blöt om fötterna massor byxorna och tröjjan är sådär och jag känner att de här med att gå till skolan suger mer och mer för var dag som går !


Alltså igår var de värsta motvinden och i dag sur regnet.. jag har varit hos Lars och Sara och sovit båda dagarna men jag känner att idag är de dags hem till byn, även om de blir promenad från bussen ner till skolan då.


Men blääh så inte kul att sitta och vara blöt på lektionerna.


Nå får göra de bästa av saken. ha en bra dag

Av Nathalie - 22 september 2010 15:14

Morgonen började med själv studier (lr grupp arbete egentligen men jag valde att arbeta hem ifrån).

Så jag halv stressade till skolan för att lyssna på Konsumetvägledningen (lr vad de nu heter) och nog gick de bra att lyssna.


Efter de var de dags !! den stora REDOVISNINGEN som alla hatar och flyr ifrån med stor rädsla.

Jag, Jennie och Katja skulle redovisa om Celestin Freinet och vi hade en halvtimme på oss att prata info och göra redovisningen så pedagogisk som möjligt och vi körde väl på i cirka 27 - 28 minuter och sen fick vi lite feedback.

De skojjiga var att vi hade övat innan hur lång tid de skulle ta och de tog längre tid att göra redovisningen än då vi övade.


Min lilla del tyckte jag blev himla lyckat för jag hade bakat och skulle bjuda på fika och jag tyckte att katja var himla duktig även fast jag tror hon var den mest nervösa av oss alla tre.

Jennie kände sig stressad sa hon och ändå var hon lugn och kunde prata på i hela nio minuter.


Jag är iaf glad att ena redovisningen är över nu återstår bara två grupp arbeten till som ska redovisas på något höger eller vänster i framtiden.


De var en grupp som redovisade efter oss också och dom tyckte jag också var duktiga.


Jag åkte gratis buss från skolan in mot öjebyn för bussarna har fått för sig att ha gratis åkning fram till idag tror jag de är lr nå sånt, men jag åkte inte själv, Anna från klassen åkte också och vi surrade om allt mellan himmel och jord och hon själv var lite jävlig mot folk och försökte skrämma dom när vi gick till bussen (haha hon kände dom naturligtvis).

Men sen när våra vägar skillllllljdes och jag skulle gå hit till Sara Och Lars så blev jag beskjuten, flera ggr om, och dom blev så tysta så fort jag stannade och tittade på dom ;P (alltså de var tre pojkar som lekte i buskarna och tyckte de var himla kul att reta mig)


Nu sitter jag här och försöker landa, men inte är de lätt inte, speciellt inte när jag känner att idag var gode lyckat ändå.


Nå får väl se vars jag lägger huvudet ikväll. Ni får ha en bra dag :)

Av Nathalie - 21 september 2010 19:12

Ett hopp i dagarna små blev de faktiskt då.

Helgen var så fort iväg och jag kommer inte ihåg mycke av den, lars var väl på besök lördag och söndag for jag till Kim.

Sen så igår var han och hälsade på hos mig igår.


Det har inte mycke alls, men irriterande med tre grupparbeten på skolan efter varandra. Första arbetet är redovisning imorgon.


Jag har varken lust eller ork att skriva längre än så här idag. Så ha de bra.

Av Nathalie - 17 september 2010 21:49

Morgonen började med låååång sömn och när jag vaknade insåg jag att lusten orken och mensen satte stopp för min lektion idag, jag var totalt död och jag var jävligt ANTI. Så ingen promenad på grisberget med klassen.


Jag var på skit humör största delen av dagen och var inte trevlig alls att vara omkring, mamma drog hem till lule och folk har kommit och gått. Regnet och den gråa dagen bidrag inte till en glad Nathalie idag.


nu på kvellen lettade irritationen lite, såg på idol med mormor och direkt efter tog jag en promenad som bara tog 31.52 minuter den här gången. Så även om de inte blev promenad med skolan så blev de promenad ändå.


Jag är iaf inne och sitter lugnt, ska väl pyssla på lite å sen sova. Så ha en bra fredag.

Av Nathalie - 16 september 2010 21:06

Grattis Gamla pappa. Han fyller år idag. Och imorgon har dom väl brölllopppsdag så Grattis till de med.


Jag är nyligt hemkommen från skolan (hah nja, direkt från skolan for jag till moster och där har vi varit till nyss).


ätit god mat och svettats ihjäl.


har fått de roliga som är mindre roligt. så jasi ha en bra himla natt ;)

Av Nathalie - 16 september 2010 07:50

Hmm uppstigen klockan sex och gode trötter, drog mig ner och fixa mat och kläder sen satt jag som en idiot vid köksbordet och lät tiden gå.


När jag kommer ut så blir jag annnnnfallen av några malfjärliar som hade klängt sig fast på ytterdörren. När jag tittar vid bro lamporna så ser jag massor av små insekter som desperat har samlat sig vid ljuset men som inte verkade så pigg i morgon dimman och fukten.

De fanns Massor av dom på fönstrena också där mormor har lampor på insidan eftersom dom dras till ljuset.


Vägen ut från gården kantades av ett spindelnät som gick genom alla buskar och grässtrån och jag trodde först att de var någon som hade kastat en fiskelina i buskarna.


denna morgon har jag stirrat mig blind på olika saker och solen störde mig massor när jag åkte bussen men jag är nu på skolan och surrar med Anna och Sara och städerskorna i datasalen.


Nå nu ska jag skriva ut diabetes och vänta på lektionen. Ha en bra dag ;P

Av Nathalie - 15 september 2010 19:56

Idag var inlämmning och pratstund i sammmmhälls och de gick väl bra, sen grupparbete i pedagogik tar sig lite form.


Inget världs spännande idag fick vänta på mormor i tusen år vid vårdcentralen med moster och mamma är i Byn.


Det är härligt härligt höstväder med vindar och spöregn, synd bara att de regna annars hade jag gått ut (har för dåliga kläder för att gå ut).


Imorgon blir de inlämmning i omsorg och uppgiften är om diabetes har inte skrivit klart uppgiften i skrivlust men de blir nog bra sseenn ändå.

(hmm jag märker av att man sluta skriva vilken vecka man går skola när de har gått typ två veckor, haha man tappar räkningen)..


Nå ja ha en bra kväll och en bra morgon. Sovgott :P

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards