Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Igår, Idag & helgen.. Helgen, Igår & Idag

Av Nathalie - 14 september 2010 11:39

Helgen sprang förbi, fredag var de politiskt besök på skolan och efter de smet jag till kim. Hade relativt tidig kväll och klev upp sju lördag morgon för att piggna till och göra sig redo att åka till lule.

Väl i lule for vi till storheden och sprang runt halva världen och på kvällen badade vi inne i stan, Söndagen blev storheden igen och runt stan före de sedan blev det tillbaka till Pite på kvällen i spö regnet och film tittande hos kim och sen sovande till igår.


Igår var de vanliga lektioner på skolan och inte mkt mer hände för utom städningen och läx skrivningen på kvällen och min promenad på 32,38 min.


Idag så var de en annan dag för dagen är inte klar ;P De har varit fågelskådning för min del denna frilufts dag och de var Jag, Jennie och Britt-inger från min klass sen Linda, Janne och Danne och Lars och en kvinna till som jag inte kmr ihåg.

Vi har sett en Havsörn, en pilgrimsfalk, duvhök, sparvhök, vanliga duvor/kråkor/skator/måsar och fiskgjuse säkert ännu fler men orkar inte rabbla upp alla.

Jag har surrat öronen av Linda (träffade henne på skolan i fredags när jag drog med lars dit för politikens skull och hon känner halva våran släkt) de är ett under hon inte bad mig hålla tyst ;P men iaf hon var snäller och tog mig hem så jag behövde inte sitta och vänta på Sara hos Lars och Sara utan kan vara hemma nu i lugn och ro och fortsätta med läxskrivning tills vidare.


Det blir blodpalt till middag. HA EN BRA DAG ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det. söndag 20/5 somnade katten Amelia in (inte kul för lillasyster) Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen. Onsdagen och torsdagen jobbade jag. Fredag 25/5 kom, campade i Arn...

Av Nathalie - Torsdag 17 maj 10:48

Ja förra veckan var byte av bildäck och så hade dom rollspel tisdag. Onsdag var det stan och en del promenerande när dom spelade på café på bit (om jag nu inte minns fel).. För förra torsdagen blev köra hem Siri och Patrik till pålis och sedan Siri...

Av Nathalie - Onsdag 9 maj 12:43


Igår, äntligen, böt vi till sommardäck.. Det har man kunnat göra ett tag men det har inte funnits möjlighet / tid /ork.. Men nu så är däcken på plats. Åkte hemåt och tittade till fem katten, hem duschade och fick besök av lillebror och hans flickv...

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P   I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installera...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se