Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Igår, Idag & helgen.. Helgen, Igår & Idag

Av Nathalie - 14 september 2010 11:39

Helgen sprang förbi, fredag var de politiskt besök på skolan och efter de smet jag till kim. Hade relativt tidig kväll och klev upp sju lördag morgon för att piggna till och göra sig redo att åka till lule.

Väl i lule for vi till storheden och sprang runt halva världen och på kvällen badade vi inne i stan, Söndagen blev storheden igen och runt stan före de sedan blev det tillbaka till Pite på kvällen i spö regnet och film tittande hos kim och sen sovande till igår.


Igår var de vanliga lektioner på skolan och inte mkt mer hände för utom städningen och läx skrivningen på kvällen och min promenad på 32,38 min.


Idag så var de en annan dag för dagen är inte klar ;P De har varit fågelskådning för min del denna frilufts dag och de var Jag, Jennie och Britt-inger från min klass sen Linda, Janne och Danne och Lars och en kvinna till som jag inte kmr ihåg.

Vi har sett en Havsörn, en pilgrimsfalk, duvhök, sparvhök, vanliga duvor/kråkor/skator/måsar och fiskgjuse säkert ännu fler men orkar inte rabbla upp alla.

Jag har surrat öronen av Linda (träffade henne på skolan i fredags när jag drog med lars dit för politikens skull och hon känner halva våran släkt) de är ett under hon inte bad mig hålla tyst ;P men iaf hon var snäller och tog mig hem så jag behövde inte sitta och vänta på Sara hos Lars och Sara utan kan vara hemma nu i lugn och ro och fortsätta med läxskrivning tills vidare.


Det blir blodpalt till middag. HA EN BRA DAG ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 11 nov 23:56

En kväll med puh-pojkar och flickor. Inte så många saker som hänt ikväll ganska lugnt hos Danne med musik, soulcalibur fyra och en ring of fire. För ovanlighetens skull var vi fyra puh-flickor idag och även om en pojke saknades så var vi typ 10-12 ...

Av Nathalie - Tisdag 7 nov 12:59

Lite seg idag. Sista helgen i oktober jobbade jag sista helgen på schemat jag hade på det ställe jag jobbat på sedan jag kom tillbaka från sjukskrivningen.   Sen så hela förra veckan var jag övertalig men jobbade lördag där jag haft natt schema...

Av Nathalie - Tisdag 24 okt 23:06

  Tisdag idag men jag har ta mig tusan i huvudet att det är onsdag. Idag har man varit hela dagen på Storstrand i öjebyn på utbildnings dag.. Lång dag men ändå trevlig för jag höll på att skrtata ihjäl mig när Annbritt och Susanne fick något sk...

Av Nathalie - Onsdag 11 okt 18:20


Förra veckan kom och gick. Måndag kommer jag då inte ihåg  vad jag gjorde då men tisdag förra veckan var jag hos naprapaten för andra gången och hon tyckte att spänningarna osv släppte så bra så nu avvaktar vi om jag behöver någon mer behandling ti...

Av Nathalie - Söndag 1 okt 15:51

Jobbade måndag och tisdag. Tisdag naprapat, onsdag steget vidare. Torsdag tjejkväll med ådii (^_^) Fredag café på bit med Patrik och Kim, sanna och albin kom på förbi dit också. Lördag puh-pojkar. Idag mat från vischan, puh-pojkar for hem, b...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se