Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Igår, Idag & helgen.. Helgen, Igår & Idag

Av Nathalie - 14 september 2010 11:39

Helgen sprang förbi, fredag var de politiskt besök på skolan och efter de smet jag till kim. Hade relativt tidig kväll och klev upp sju lördag morgon för att piggna till och göra sig redo att åka till lule.

Väl i lule for vi till storheden och sprang runt halva världen och på kvällen badade vi inne i stan, Söndagen blev storheden igen och runt stan före de sedan blev det tillbaka till Pite på kvällen i spö regnet och film tittande hos kim och sen sovande till igår.


Igår var de vanliga lektioner på skolan och inte mkt mer hände för utom städningen och läx skrivningen på kvällen och min promenad på 32,38 min.


Idag så var de en annan dag för dagen är inte klar ;P De har varit fågelskådning för min del denna frilufts dag och de var Jag, Jennie och Britt-inger från min klass sen Linda, Janne och Danne och Lars och en kvinna till som jag inte kmr ihåg.

Vi har sett en Havsörn, en pilgrimsfalk, duvhök, sparvhök, vanliga duvor/kråkor/skator/måsar och fiskgjuse säkert ännu fler men orkar inte rabbla upp alla.

Jag har surrat öronen av Linda (träffade henne på skolan i fredags när jag drog med lars dit för politikens skull och hon känner halva våran släkt) de är ett under hon inte bad mig hålla tyst ;P men iaf hon var snäller och tog mig hem så jag behövde inte sitta och vänta på Sara hos Lars och Sara utan kan vara hemma nu i lugn och ro och fortsätta med läxskrivning tills vidare.


Det blir blodpalt till middag. HA EN BRA DAG ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 18 feb 21:57

Joda helgen är över. Igår var lugnet själv. Smsade med ådii och förhoppningsvis var bio filmen bra ;)   Spelade med pojkarna, danne och stovve, för ovanlighetens skull, dom fick för sig att spela lite Overwatch och när dom två blev less spela...

Av Nathalie - Fredag 16 feb 20:59

Fredag. Slutade 17.00. Och nu ledig lördag och söndag ;) Skönt att veckan är över. Då får man se hur nästa vecka överlevs. Det blir nog bra tror jag. Aja ha en bra kväll alla glada spadar ...

Av Nathalie - Torsdag 15 feb 20:27

Joda jag spelar overwatch och blir irriterad speciellt när man får 49% av kill i en match av mystery och ingen röstar på en...fyra guld också.. Blöh... Dag sju av åtta idag. Intro avklarad däremot min tur att introducera på måndag...suck, jag är...

Av Nathalie - Tisdag 13 feb 00:51


Ja jag ska i säng strax. Påminn mig om att blir det byte av arbetsplats någon fler gång så kolla ordentligt hur du jobbar/jobbat innan du bokar in intro..... Jag har jobbat hela helgen, varit på intro idag. Jobbar imorgon, intro på onsdag och...

Av Nathalie - Onsdag 7 feb 23:04

Ingen anmärkning eller bra att veta. Men vad i helvete xD Påväg för att hämta upp morbror så han kunde va mitt sällskap så slutade fläkten i bilen fungera.. Is kallt!!!!! Bilen gick ändå igenom. Mirakulöst höll sig ABS lampan släkt (det har g...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se