Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Igår, Idag & helgen.. Helgen, Igår & Idag

Av Nathalie - 14 september 2010 11:39

Helgen sprang förbi, fredag var de politiskt besök på skolan och efter de smet jag till kim. Hade relativt tidig kväll och klev upp sju lördag morgon för att piggna till och göra sig redo att åka till lule.

Väl i lule for vi till storheden och sprang runt halva världen och på kvällen badade vi inne i stan, Söndagen blev storheden igen och runt stan före de sedan blev det tillbaka till Pite på kvällen i spö regnet och film tittande hos kim och sen sovande till igår.


Igår var de vanliga lektioner på skolan och inte mkt mer hände för utom städningen och läx skrivningen på kvällen och min promenad på 32,38 min.


Idag så var de en annan dag för dagen är inte klar ;P De har varit fågelskådning för min del denna frilufts dag och de var Jag, Jennie och Britt-inger från min klass sen Linda, Janne och Danne och Lars och en kvinna till som jag inte kmr ihåg.

Vi har sett en Havsörn, en pilgrimsfalk, duvhök, sparvhök, vanliga duvor/kråkor/skator/måsar och fiskgjuse säkert ännu fler men orkar inte rabbla upp alla.

Jag har surrat öronen av Linda (träffade henne på skolan i fredags när jag drog med lars dit för politikens skull och hon känner halva våran släkt) de är ett under hon inte bad mig hålla tyst ;P men iaf hon var snäller och tog mig hem så jag behövde inte sitta och vänta på Sara hos Lars och Sara utan kan vara hemma nu i lugn och ro och fortsätta med läxskrivning tills vidare.


Det blir blodpalt till middag. HA EN BRA DAG ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 20 sept 20:55

Igår kväll for jag til pålis. Sov över och for med pappa till lule. Var upp tidigt så massor trött just nu    Fick iaf lampor och trä kulor införskaffade ;D  och knas surra med pappa ( jag är jämt knasig, men när jag är trött låter jag ännn...

Av Nathalie - Lördag 16 sept 16:46

Känns som att någon manglat mig och fina nästan blåmärken märken på skuldrorna har jag, var gode spänd. Det var skönt att bli masserad men obehagligt som tusan när hon knakade mig, jag hatar när det knakar. Fick en ny tid hos henne också ... Får...

Av Nathalie - Torsdag 14 sept 18:43

Ja vad ska man säga snurr och illamående idag med. Naprapaten hade tid 26/9.. Var och pratade med en läkare idag som sa åk hem ta en tablett och vila, hör av sig imorgon om det inte är bättre.. Bara butterhet idag och irritation från min sida! ...

Av Nathalie - Onsdag 13 sept 23:56

Nej blev inget onsdagsmöte idag. Vaknade och var halv död. Kände var bäst att stanna hemma. Sen när jag kände mig bättre var jag och Kim ut och målade mer och de gick bra. Eftermiddags maten så spelade jag vid datorn och då blev jag illamående ...

Av Nathalie - Onsdag 6 sept 07:52

Nu sitter jag och väntar hos tandis. Är inte pigg efter konstig natt sömn, hungrig, men de dröjer innan det blir frukost/lunch. Vill hellre gå ut genom dörren till bilen igen men men lika bra att få saker bortgjorda. Helgen som gick var ändå bra...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se