Alla inlägg under juli 2010

Av Nathalie - 23 juli 2010 16:24

Home sweet home I say, but it´s not all the same ;D


I onsdags fick jag sovfrämmande i spökhuset av kim och igår var jag hans  stalker och for till honom, och där så bada vi m.m ...


Idag är de fredag och jag har hunnit hem till Lule. Väl här hemma har jag plockat ut mina resterande kläder ur garderoben så Pontus får plats med sina kläder om han nu behöver de ut rymmet.


Just nu sitter jag vid Pontus dator och min egen är i lillpite, han har farit iväg och de har denise med dom ska vara borta och roa sig dom. Kusin emil sitter i vardagsrummet vid datorn och mamma är i stan, samme är hos arne och katterna vilar sig.

Senare kommer väl sara och lars förbi antar jag annars händer inte mkt.. och att skriva på pontus tangentbord är it så let, haha gillar mitt mkt bättre än hans.


iaf ha en bra dag ;P

Av Nathalie - 21 juli 2010 15:15

Jag är tillbaka från skogen, alltså stugan i Tällis ;D och jag har varit där sen fredag.

De har varit härligt att komma bort och bara varit och vara ^^ ... de har fiskats, badats, åkt båt, grillats, läst, spelats och setts på tv samt en massa surr och umgänge.

Jag orkar inte skriva detaljer för de håller jag  i mitt minne istället.


Vilket som ska jag sova i spökhuset i natt och jag får nog främmande också. Så livet leker idag (annat var de i natt när de var spö regn på stugan å jag ville stå och duscha där ute i hundra år, men de gick ju it annars skulle jag nog blivit rejält förkyld.)


Ha en bra onsdag

Av Nathalie - 16 juli 2010 14:15

Igår fyllde Stina 21 Grattis åt henne, förra veckan fyllde Linda 21 så ja grattis igen åt dom båda.


Det är fredag idag och då kmr väl Eva och Magnus hem någon gång, jag själv ska då fara till stugan, och jag har inga planer på att komma tillbaka på ett tag iaf, kanske nästa vecka någon gång ?

De får man väl se, iaf så är man utan dator där borta.


Jag har inget intressant att rapportera, men iaf så ska jag till stugan senare idag wie.

*

Av Nathalie - 15 juli 2010 21:52

dra åt ..........

Av Nathalie - 15 juli 2010 14:00

Igår var en dag man sent kommer glömma, visst man lär väl glömma av exakt vilken vecko dag de var och vilket datum de var, men man kommer ihåg händelserna.


Jag blev väckt av att Ylja och tea hoppade på mig för att mormor och morfar kom hit med Oliwer, Rasmus och den irriterande hunden. Morfar lånade mosters bil å mormor väntade in mig för jag skulle hjälpa henne med att tvätta fönstren.

Så när vi väl kom till mormor och morfar började de regna i massor så jag fick vänta.. Efter tvättandet av fönster (som jag fick hjälp med av både rasmus, oliwer och mormor) så fick lars köra mig tillbaka hit där jag hade några saker att göra innan skogstrollet skulle komma och hälsa på.

Jag gjorde de jag skulle sen la jag mig ute och läste en bok jag läst förut och jag har hunnit ungefär halva den boken i väntan på honom.


När han kom hit roade vi oss bäst vi kunde och sen efter elva, närmare halv tolv hade jag just varit ut med hundarna en snabbis å så hade lusse gått ut på balkongen och jag tänkte att jag skulle ta in honom, så då tittar jag ut å ser en hund vandra omkring på gården.

Jag i ett nöt skal flyger ut och tar fast hunden, som var en jämt hund och dessutom en hane ! Jag tog in honom och ylja å tea var lite tokiga men jag stängde in dom i annat rum.

Hunden var blöt och Mik verka it tycka om honom ;D haha .. jag ringde till moster för att höra om någon av grannarna ägde hunden eftersom den inte hade något halsband osv, men hon sa nej och att ja sku ringa polisen för att säga att de var en upphittad hund där.

Jag gjorde allt de där och sen tog jag mig en promenad med hunden för att se om någon letade efter den, men jag såg ingen, så då jag var tillbaka vid huset så ringde en människa och fråga om jag hade en hund hos mig och de hade jag så han kom och hämtade honom ^^ och han hade en söt jämtevalp också. Men där emellan hade jag halv panik så jag störde Lars på mobilen å mamma på mobilen..

Men allt blev ju bra iaf.


Sen tog de ett bra tag innan vi somnade i natt, kring fyra var de nog, OCH nej inte ska jag skriva några ointressanta detaljer som alla vill veta   

Vilket som de är torsdag nu och lugnt och stilla, kim har farit men innan så körde han mig till affärn, för känner jag mig själv rätt idag så lär jag vara helt slut innan 18.00 ..


Har visst inte så mkt mer att skriva verkar de som, så ha en bra dag

Av Nathalie - 13 juli 2010 20:53

Åt he-vete med mitt sovande ! jag somna strax efter fem imorse lr kanske närmare halv sex / sex ! Och ända la jag mig kring två.

De var svalt och skönt men ändå ville huvudet inte sova !


Men iaf till slut somna jag och vakna kring tolv.. Jag har då tvättat och dammsugat lite igen och klippt lite gräs, hämtat posten och varit ute med hundarna..


For fram och tillbaka till lule idag med L & S .. Väl hemma så fick jag se att en viss Pontiac tagit över mitt rum ;D haha inte gör de nå, han får snarka där och ha datorn sin där så länge jag inte är hemma i mitt rum.

Vi fick en del ärenden gjorda och sen bar de tillbaka igen.. Väl här så har jag ätit kvälls matt bestående av varmkorv ;P


haha jaja annars händer inte mkt och jag ork it skriva mer än så, kanske kommer på nå annat senare annars så ha en bra kväll :P

Av Nathalie - 12 juli 2010 19:43

Igår försvann fort, jag tog mig till moster Eva tack vare Sara och Lars ;D

Jag var å cykla en stund men de blev en kortis... Såg på tv till fem i morse för de var tomtar som sprang runt om natten så jag vågade inte somna ^^ (nää rättare sagt var jag inne i programmen på tv4+ och dom sluta tio i fem sen somna jag där på soffan och vakna strax efter tio.)


Eva och Magnus hann fara kring halv ett och sen har jag pysslat på, jag har städat och tvättat, duschat och sovit för fytusan så illamående jag känner mig. Ändå har jag ätit och druckit en massa vatten i den olidliga värmen idag !


Visst inne är de svalare än ute de märkte jag när jag vattna men de är ändå jävligt varmt inne  och jag får inte till något korsdrag !


Ajja ha en bra kväll jag ork it skriva mer här idag ;D ajdö

Av Nathalie - 10 juli 2010 22:08

Jag sov konstigt i natt. Jag vaknade till och hade ena armen bortdommmmnad, jag hade väl sovit konstigt på den dessutom.


Idag har jag varit till stugan där de var en massa mygg, till moster Eva & magnus ett tag och sen tillbaka till datorn. Det har tekniskt sett varit en helt vanlig lördag men eftersom att det har hänt saker den senaste 10 dagarna så är de ju en ovanlig tid.

Man blir frustrerad på en massa saker men sånt hör väl till livet kanske?


vilket som Linda fyllde år igår så stort Grattis Grattis, jag har ju inte varit så duktig jag vet att förra året glömde jag totalt av att hon  och stina fyllde år (stina fyller år 15 Juli).

Men jasi, dom har inte slagit ihjäl mig för de ändå.


Jag har inte mkt att säga, för jag har inte helt och fullt lusten till att skriva om hur dagarna är och hur alla mår blah blah blah. Men jag roar mig fint med att se Sailor moon, jag har ju snart sett klart första säsongen på 46 avsnitt och totalt är de 200st jag måste se för att ha sett allt.

Ha en bra lördag kväll och hitta inte på för många dumheter !

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards