Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Imorgon piteå igen

Av Nathalie - 27 juli 2010 19:12

Härligt uppvaknande imorse, det var stort oväder med en massa åska och spöregn, jag blev surne för att jag inte sovit ordentligt under natten och egentligen ville jag ha ovädret när jag var riktigt vaken så jag kunde titta på de ordentligt.


När jag väl klev upp for jag och sanna in till stan i den förbannade värmen och kvavheten, vi gick till arbetsförmedligen för jag skulle pyssla med papper och irriterande var de när vi märkte att dörren var låst.

De var folk ute och vi tänkte ju att den inte kunde vara stängd eftersom att de är en vanlig vardag, en människa sprang ur af och då tjöt ett larm men dörren var fortfarande låst.

så efter en stund kmr en snubbe som jobbar där inne och sanna hinner ta fast dörren eftersom vi andra som står där ute är seg i skallen :P

Väl inne så tog de ett tag å stänga dörren och de där dumma larmet tjöt hur högt som helst. Jag fixa mina papper och sanna var fast för datorerna.


Efter de gick vi å mötte mamma osv osv och så traskade jag å sanna å köpte en dricka och gick in i biblioteket, efter de blev de en promenad upp  till mammas jobb för att gå på toa och sen vidare till hälsans hus där vi satt och lekte gissnings lekar.

Påväg därifrån hamnade vi utan för Norrbottens museeeeeeeéum och till slut hamna vi innanför också, eftersom de var gratis entré till fyra.


Efter vandring genom de huset gick vi för att vänta in mamma och promenera till willys för att handla mat, så kom samme och hämtade oss från stan och så hjälptes vi åt att göra maten som idag var TACOS ..


haha snacka om att jag sammantfattar skojsigt, men skitsamma de har varit tre dagar i rad jag och sanna har varit ute i flera timmar och bara gått och varit häromkring.


Imorgon bär det av till pite igen, och torsdag börjar hundvaktandet. Emil och pontus ska till Joel(?) och se film och denise är inne i stan just nu.

Samme for till sin mamma efter han ätit och mamma står och diskar nu så ha en bra dag ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 17 mars 10:34

Fredag började inte bra alls... blir gode less när det är drama i lule... Men resten av dagen var helt okej, fick mig ett dumt skrattanfall mitt i spelkvällen, vi alla var ganska trötta men hade kul ändå. Däremot var jag jätte trött vid tolv så j...

Av Nathalie - Torsdag 15 mars 09:42

Då har man jobbat i natt. Slutade 08.00. Åkte hem i strålande sol, gick på affären och nu landat vid datorn en stund.     Väntar på att kim ska komma tillbaka. Han slutar 10.00 idag så det är en stund kvar. Annars läste jag ut första boken ...

Av Nathalie - Torsdag 8 mars 09:23


Fyfan..jäkla snö... Vi fick skotta igår och sen var jag frusen hela dagen... Det fortsatte ju snöa efter så vi lär nog vara tvungen att skotta idag med... Jag vågar bara inte gå ut än. Jag trodde att vi hade fått all snö gör i år xD Nåja. Ha...

Av Nathalie - Måndag 5 mars 11:09

Nyss kommit hem. Var till tandläkaren och sen tankade. Tittade förbi Ådiii och lill tösen, surrade en liten stund. Nu ska jag göra lite nytta, vilket innebär tvätta och vem vet om jag orkar blir det dammsuga också. Måndag idag iaf och man får v...

Av Nathalie - Torsdag 1 mars 13:41

Första mars. Första nattjobb passet kommit och gått på nya arbetsplatsen. Jag sov inte så bra, men det förväntade jag mig med tanke på hur spänd jag var. Det går väl till sig om något arbetspass. Det jobbiga är att det finns bara en parpering...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se