Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Imorgon piteå igen

Av Nathalie - 27 juli 2010 19:12

Härligt uppvaknande imorse, det var stort oväder med en massa åska och spöregn, jag blev surne för att jag inte sovit ordentligt under natten och egentligen ville jag ha ovädret när jag var riktigt vaken så jag kunde titta på de ordentligt.


När jag väl klev upp for jag och sanna in till stan i den förbannade värmen och kvavheten, vi gick till arbetsförmedligen för jag skulle pyssla med papper och irriterande var de när vi märkte att dörren var låst.

De var folk ute och vi tänkte ju att den inte kunde vara stängd eftersom att de är en vanlig vardag, en människa sprang ur af och då tjöt ett larm men dörren var fortfarande låst.

så efter en stund kmr en snubbe som jobbar där inne och sanna hinner ta fast dörren eftersom vi andra som står där ute är seg i skallen :P

Väl inne så tog de ett tag å stänga dörren och de där dumma larmet tjöt hur högt som helst. Jag fixa mina papper och sanna var fast för datorerna.


Efter de gick vi å mötte mamma osv osv och så traskade jag å sanna å köpte en dricka och gick in i biblioteket, efter de blev de en promenad upp  till mammas jobb för att gå på toa och sen vidare till hälsans hus där vi satt och lekte gissnings lekar.

Påväg därifrån hamnade vi utan för Norrbottens museeeeeeeéum och till slut hamna vi innanför också, eftersom de var gratis entré till fyra.


Efter vandring genom de huset gick vi för att vänta in mamma och promenera till willys för att handla mat, så kom samme och hämtade oss från stan och så hjälptes vi åt att göra maten som idag var TACOS ..


haha snacka om att jag sammantfattar skojsigt, men skitsamma de har varit tre dagar i rad jag och sanna har varit ute i flera timmar och bara gått och varit häromkring.


Imorgon bär det av till pite igen, och torsdag börjar hundvaktandet. Emil och pontus ska till Joel(?) och se film och denise är inne i stan just nu.

Samme for till sin mamma efter han ätit och mamma står och diskar nu så ha en bra dag ;D

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - 3 augusti 2022 22:47


Happ då var de augusti. Snart är det planerat strömavbrott. 23.00 - 05.00.. Semestern har farit iväg ^^ Den var 17/6 och började om igen 13/7. Vad har man hunnit göra? Gå till Göla ^^ Varit Piteå dansar och ler och mja.. Inte mycket intres...

Av Nathalie - 4 juli 2022 23:55


9/6 var jag på personal möte och råkade parkera lite knas så en plastbit föll av under bilen. När mötet var klart så fick jag hjälp att få lös hela plast biten av trollfar och då han snabb kollade så bilen inte tappade olja märktes det att högrafram...

Maj

Av Nathalie - 9 maj 2022 10:30

Vi har tagit oss in i maj.. Helgen som just passerat har bestått av en massa pyssel... Idag måndag är det bara ta det lugnt och sen jobba.. H aen fin måndag alla glada spadar. ...

Av Nathalie - 8 april 2022 18:56

Snöstorm idag. Jag föll i trappen när jag gick ner för trappen på jobbet. Höger ben är öm och lite varm vänster verkade klara sig bättre. Detta var alltså när jag gick ut från jobbet ner för trappen i trapphuset. Får se hur vädret är imorgon ...

Av Nathalie - 9 mars 2022 18:54

Februari försvann. Födelsedagar var det och världen bråkar (då menar jag verkligen världen inte hemma privat). Mars är här. Bensin är dyrt. Disel dyrare. Förhoppningsvis lyckas vi få in vikarier på jobbet igen så man känner att man kanske ka...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards