Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Imorgon piteå igen

Av Nathalie - 27 juli 2010 19:12

Härligt uppvaknande imorse, det var stort oväder med en massa åska och spöregn, jag blev surne för att jag inte sovit ordentligt under natten och egentligen ville jag ha ovädret när jag var riktigt vaken så jag kunde titta på de ordentligt.


När jag väl klev upp for jag och sanna in till stan i den förbannade värmen och kvavheten, vi gick till arbetsförmedligen för jag skulle pyssla med papper och irriterande var de när vi märkte att dörren var låst.

De var folk ute och vi tänkte ju att den inte kunde vara stängd eftersom att de är en vanlig vardag, en människa sprang ur af och då tjöt ett larm men dörren var fortfarande låst.

så efter en stund kmr en snubbe som jobbar där inne och sanna hinner ta fast dörren eftersom vi andra som står där ute är seg i skallen :P

Väl inne så tog de ett tag å stänga dörren och de där dumma larmet tjöt hur högt som helst. Jag fixa mina papper och sanna var fast för datorerna.


Efter de gick vi å mötte mamma osv osv och så traskade jag å sanna å köpte en dricka och gick in i biblioteket, efter de blev de en promenad upp  till mammas jobb för att gå på toa och sen vidare till hälsans hus där vi satt och lekte gissnings lekar.

Påväg därifrån hamnade vi utan för Norrbottens museeeeeeeéum och till slut hamna vi innanför också, eftersom de var gratis entré till fyra.


Efter vandring genom de huset gick vi för att vänta in mamma och promenera till willys för att handla mat, så kom samme och hämtade oss från stan och så hjälptes vi åt att göra maten som idag var TACOS ..


haha snacka om att jag sammantfattar skojsigt, men skitsamma de har varit tre dagar i rad jag och sanna har varit ute i flera timmar och bara gått och varit häromkring.


Imorgon bär det av till pite igen, och torsdag börjar hundvaktandet. Emil och pontus ska till Joel(?) och se film och denise är inne i stan just nu.

Samme for till sin mamma efter han ätit och mamma står och diskar nu så ha en bra dag ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Av Nathalie - Söndag 8 juli 16:01

Var i stan med Angelica och jagade pokemon, fick en massa pga eventet. Påväg hem blev det tvär nit och jag är illamående fortfarande..... På långnäs sträckan kom ett rådjur med två småttingar. Rådjuret tog sig över vägen och första av de två smått...

Av Nathalie - Söndag 1 juli 22:29

Nu har Kim fyllt år, i torsdags. Mina syskon hälsade på och sa grattis. Fredag kom puh pojkarna ...

Ork

Av Nathalie - Torsdag 28 juni 00:04

Jag orkar inte kolla när jag skrev sist och redogöra för varje sak jag gjort xD Men i lördags stor städade jag första rummet i källaren, Kims datarum och frysbox rummet. Och senare när jag vilat lite dammsög jag hela övre våningen och renbäddade....

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se