Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Imorgon piteå igen

Av Nathalie - 27 juli 2010 19:12

Härligt uppvaknande imorse, det var stort oväder med en massa åska och spöregn, jag blev surne för att jag inte sovit ordentligt under natten och egentligen ville jag ha ovädret när jag var riktigt vaken så jag kunde titta på de ordentligt.


När jag väl klev upp for jag och sanna in till stan i den förbannade värmen och kvavheten, vi gick till arbetsförmedligen för jag skulle pyssla med papper och irriterande var de när vi märkte att dörren var låst.

De var folk ute och vi tänkte ju att den inte kunde vara stängd eftersom att de är en vanlig vardag, en människa sprang ur af och då tjöt ett larm men dörren var fortfarande låst.

så efter en stund kmr en snubbe som jobbar där inne och sanna hinner ta fast dörren eftersom vi andra som står där ute är seg i skallen :P

Väl inne så tog de ett tag å stänga dörren och de där dumma larmet tjöt hur högt som helst. Jag fixa mina papper och sanna var fast för datorerna.


Efter de gick vi å mötte mamma osv osv och så traskade jag å sanna å köpte en dricka och gick in i biblioteket, efter de blev de en promenad upp  till mammas jobb för att gå på toa och sen vidare till hälsans hus där vi satt och lekte gissnings lekar.

Påväg därifrån hamnade vi utan för Norrbottens museeeeeeeéum och till slut hamna vi innanför också, eftersom de var gratis entré till fyra.


Efter vandring genom de huset gick vi för att vänta in mamma och promenera till willys för att handla mat, så kom samme och hämtade oss från stan och så hjälptes vi åt att göra maten som idag var TACOS ..


haha snacka om att jag sammantfattar skojsigt, men skitsamma de har varit tre dagar i rad jag och sanna har varit ute i flera timmar och bara gått och varit häromkring.


Imorgon bär det av till pite igen, och torsdag börjar hundvaktandet. Emil och pontus ska till Joel(?) och se film och denise är inne i stan just nu.

Samme for till sin mamma efter han ätit och mamma står och diskar nu så ha en bra dag ;D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se