Alla inlägg under juni 2010

Av Nathalie - 20 juni 2010 12:13

Hej hej söndag, jag har nästan nyss vaknat och pausen från bloggen behövdes, I fredags så var vi till stan (Lars,Sara och Jag) och då fick jag handlat lite små saker som jag ville ha.


Lördag så var vi till mormor och morfar och åt god mat och titta på när Chrille satte in gips plattor i pannrummet.

Sen så regnade massor också.


Men idag är de söndag och eftersom jag just klivit upp har inte så mkt hänt, jag ska gå ner och göra mig nå frukost/lunch och sen vet jag inte riktigt vad jag tar för mig.


:)

Av Nathalie - 17 juni 2010 15:39

Visst är de så, att man har många dagar som går sådär jätte bra och man mår bra osv osv och sen hinner man glömma bort dom ! ..

Jasi enda hjälpen är väl att skriva ner några tankar osv om just den dagen så att man kanske någon gång vid något tillfälle då man har tråkigt eller något liknande kan gå tillbaka och läsa hur den dagen var.


I natt hade jag svårt att sova, och så ringde mamma kring halv fem imorse och surrade på, så jag somnade inte förens strax efter sex.

Sen så vaknade jag kring halv elva och då tänkte jag att de är lika bra att ta ut hundarna en sväng så jag får sova mer så jag gjorde de och la mig igen för att sova, MEN NATURLIGTVIS DÅ JAG SOMNAT så ringer mamma och väcker mig !

Hon sa att jag hade fått post och att de där med pengarna från fk stämnde tydligen, men irri är de för de verka för lite.

[framför näsan på alla ska man studera människor.] fin post alltså.


Nå Lars kom förbi och vi åkte till affärn å handla lite å sen till mormor. Väl hos mormor så hade hon turbo där och vi tog en promenad runt halva lillpite med hunden, haha stackares lars hans andra promenad för dagen ;P

Men väl tillbaka hit i de stora huset letade jag reda på kåpan till gräsklipparen, vattnade ute, gav hundarna mat och vatten och duschade dom med vatten slangen, dammsög och satte ut soporna.


nu sitter jag här och funderar på om jag ska spela lite, för senare ska jag gå ut med hundarna på en liten promenad ist för att cykla idag, jag har så himla ont i baken !..


Ha de bra

Av Nathalie - 16 juni 2010 22:46

Jasi jag är inte klok, jag hade lite väl tråkigt igen och tänkte cykla en bit, jobbigt vare att sätta sig på sadeln igen för då märkte jag av att jag hade ont sen igår :P !!

haha, men de gick över efter en stund, så jag cykla till Roknäs och runt igen precis som igår.


Från banken i roknäs tillbaka hit tog ungefär en timme idag, jag höll aldrig koll på de igår men idag så stannade jag mindre än igår också så jag vet inte om de gick snabbare igår lr idag :P !!


äsch fråga mig it varför de bara blivit så.

Märkte tyvärr att mina fina "kortbyxor" med dom roliga snörena har gått sönder, huuum tror inte dom klarade av två dagar i rad cykling   


nå vikket som, jag har duschat och dammsugat och nu fundilerar jag på vad jag ska göra ;P Godnatt med er (för inte skriver jag mer idag inte)

Av Nathalie - 16 juni 2010 20:07

Dagen har smitit iväg fort som tusan ! ..

Jag sov himla länge för att inte ha varit vaken så länge och sen bar de av till mormor och morfar med Lars, Sara och Thor och då har vi busat på en massa i lill byn under dagen ;D


Vi åt hos mormor och sen hann jag tillbaka till eva och var med hundarna och duscha osv medans sara och lars körde thor hem till anna.

När dom kom till lillpite igen så for vi ut till mormor och morfar för att se på när dom fick ut den gammmmmla Värme pannan ur huset med Jerrys hjälp (andra hjälpte till också).


Det har inte hänt något speciellt idag annars heller, jag byggde lego tidigare ;P haha.. men sen lugnet lugnet helt enkelt.

Försökte mig på att spela badminton med sara också, och visst de gick väl sådär när de it blåste så mkt ^^


äsch ha en bra kväll ;D

Av Nathalie - 15 juni 2010 20:04

Här satt jag i gästrummet vid datorn och hade tråkigt så jag gick och borstade hundarna, jag fick bort gode mkt hår men dom måste borstas mer (kanske imorgon)..

Sen så kände jag att jag var lite rastlös så då tog jag min mosters cykel och cyklade till ROKNÄS !! ;D .. Från Eva till sparbanken tog de ungefär 21 minuter    och då kanske ni frågar er varför jag JUST PRECIS NYSS KOM INNANFÖR DÖRRN ;)


Och de var för att jag tog den lååååååånga vägen tillbaka :) de var hur härligt som helst att cykla, solen som sken med blå himmel och så blåste de lagom också.

När jag hunnit ungefär ner till Lillpite Ranchen hörde jag ambulans lr brandbil och de visade sig vara både och!! Vet dock inte var branden var, men den var då inte hos mormor och morfar För jag ringde dit och morfar tyckte bara jag var knas som cyklade den där biten bara för jag hade tråkigt och sen så ringde jag till Sören och fia också och där brann de it heller.

Så någon annan stackare i Lillpite är drabbad, men kan ni tänka er att hjärtat stannade till när jag hörde de första gången för då slog tanken mig att de kanske var här hos EVA något hade hänt och så var jag inte där   


Men nu är iaf allt lugnt, jag är inne och har startat torktummlaren igen, snart ska jag ner och ta mig lite kvälls mat och ta in hundarna.


Och efter vägen på min cykel tur såg jag en död fågel, en död mus och två storspovs ungar vandrandes över vägen ;D


Jasi, ha en bra kväll alla glada ;D

Av Nathalie - 15 juni 2010 16:08

[*mamma fick inte en fisk som var större än mig som jag skrev i förra inlägget utan hon fick en fisk som var större än min*]


Igår försvann fort, jag var i skogen, stapla ved, såg på scrubs, byggde lego och bara var allmänt. Fick de roliga igår så de var mindre kul.


Men idag så har det farits över halva världen, in till stan för att han skulle köpa ett nytt headset och sen till lillpite. Stackare kim fick träffa mormor ;D (han dog it) och när vi sku fara från mormor till affärn för att sen fara till detta hus (moster eva) så kom Lars och sara.

När vi var på affärn och nästan klar så kom dom dit också :)


Idag har jag kanske inte varit den trevligaste, men jag kan inte hjälpa de, de blir så ibland när man har sitt roliga för månaden ! ..

Iaf så är Mik en ängel, som stod ut med mig från söndag till idag och sen köra mig också   


Iaf, nu är jag i hundvakts huset och har duschat och startat en tvätt maskin.

Nu vill jag mest ta de lugnt faktiskt och se om hjärnan min kopplar ihop sig igen  ;P

Av Nathalie - 13 juni 2010 17:36

Helgen har varit underbar tycker jag och de bara fortsätter..


Fredag: Saras student inne i stan, de var mkt folk och fina släkten var där (pappa,kikki,patrik,sanna,per, "mormor" och så var Johan och Caisa och siri någonstans som jag aldrig träffade).

Sen bar de av till stugan efter festligheterna i stan och på stugan hade vi resten av min stora släkt och födelsedags barnet Sören.

Jag fiskade med mormor och fick fler fiskar än henne, sen under natten så fiskade mamma och fick ännu mer fisk och större än mig !!

fredag var härlig även fast de var myggigt och vi grillade osv, jag tog en promenad med turbo över till andra badstranden också.


Lördag: Dagen seglade förbi i fint väder och tyvärr började de regna också som de var lovat, men det hanns med fiske och mat och tv (jag läste en bok också som lästes ut under lördag natten och påbörjades i fredags).


Söndag: idag är de söndag och for från stugan för längesen, de blev lite städning och ihop packning.. Kall dusch hos mormor och surr i telefonen med Whiz..

Sitter nu i skogen igen, för jag böt bara skog mot skog ;)

men här är de lite mindre mygg än uppe i stugan och för er som inte förstått de är jag hos Kim.



Jag har inte alltförmkt att skriva ner för de orkar jag inte, men de är härligt att sommaren är här osv men allt mer irriterande att de saknas pengar ;P

men men ha en bra kväll alla :)

Av Nathalie - 11 juni 2010 10:18

USch jag ville inte kliva upp från madrassen, men jag behövde faktiskt äta frukost..

De är ett tag kvar men ändå inte så länge tills jag och lars pyser till stan för att titta till sara.


efter stan bär de av till stugan, och lite irriterad är jag när inte pengarna kommit idag, sen att jag är så trött och vill sova mer är också irriterande.


Men jag längtar till stugan, ut i skogen med alla myggor och inte så mkt att göra ändå ;)


Ajja hoppas alla får en bra helg, Hejs svejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards