Alla inlägg under maj 2010

Av Nathalie - 19 maj 2010 19:15

Saras påhitt att det känns som fredag, men jag tror tusan de stämmer.


Men vilket som, onsdag idag och det har varit varmt som tusan vi gör inte så mkt just nu, har just duschat och före de var vi på ica och före de åt dom på pitstop jag hade redan ätit.

Jag åt potatis och köttfärslimpa(tror jag att det var) med brun sås och rivna morötter och GOTT var det, och himla roligt för mig att jag satt som en tyst staty och fick knappt fram ett ljud vid matbordet, var som att rösten hade smitit iväg så är det när man är ovan. För dom som inte förstod de så var jag inte med sara och lars och åt utan jag var hos Mik igår till idag ^^


Igår så staplade vi ved och jag hade sprännnnngande huvudvärk så vi fick fara och köpa värktabletter på statoil inne i stan.


alltså idag händer det inte så mkt men imorgon bär det av hem igen, sen så blir jag hemma ett tag känns de som :) men så är de ibland.

ähh ha en bra dag ;D

Av Nathalie - 18 maj 2010 14:36

Hallå hallå, fina dagen idag, somnade strax efter ett i natt och sen så vakna jag några ggr och strax före elva klev jag upp.


När jag vaknade till och klev upp kom Lars precis ur duschen, han frågade mig om jag var vaken i morse kring fem sex och jag sa NEJ jag sov.

Anledningen till att han undrade var att han hade tyckt han hört knapper från tangenter alltså som om någon satt vid en dator och skrev, men det var då inte jag och Sara låg faktiskt och sov.


Så antingen hörde han syne lr så var de någon fin människa som smitit in och petat på datorerna eller så var det helt enkelt spöken.


Jag själv blev ju rädd  i torsdags när en av fotöljerna levde om när jag skulle sova, och de var då ingen som satt i den då inte. Så jag för min del tror de spökar i den lägenheten ;P



Idag så har vi hunnit runt halva världen, till lillpite för att kolla posten och till stan för att handla lite smått och gott och nu är jag faktiskt i skogen igen ;P .. solen skiner och de blåser lite ute, ska mest troligt hjälpa till lite senare och imorgon lär jag ju få packa porslin osv hos sara.


nå ha en bra dag alla glada och sura

Av Nathalie - 17 maj 2010 11:09

Inatt var det ett fint åskväder och jag tänkte att jag skulle sova ute på balkongen och de gick en stund tills åskvädret farit halvt förbi då var de på tok för ljust där ute för att somna.


Men jag såg gode många häftiga blixtar och mullret var högt som tusan, och mysigt att de regnade lite också.


Jag gick in å sov och hade knasiga drömmar som vanligt och så vaknade jag av att thor sprang omkring i vardagsrummet ;P och halv sov ändå tills Lulebo ringde mig.

Tydligen har dom fått störnings samtal från någon/några och hon ville kolla med mig om jag var anledningen till att det spelats hög musik osv igen, men nej inte vi denna gång, och så undrade hon om vi störts av skall i trapphuset och att det är mkt folk på parkeringen osv och jag sa nä "så länge dom inte tar sönder något eller ställer sig och skriker mitt i natten så är det lugnt"..

Så då sa hon att hon skulle höra av sig om de var något mer hon funderade på :)


Ajja det är mulet ute idag och Thor ligger och sover lars sitter vid sin dator och sara är på skolan ;D

Av Nathalie - 16 maj 2010 21:45

Nyss inkommen från en kort promenad, eller det skulle vara en kortis men den blev ändå halverst lång ^^


Ac frågade i fredags om jag ville följa med på promenad med Spike men jag skulle till stan med Mik och göra ärenden osv så jag sa att de får bli en annan dag.

Hon gav förslaget att jag kunde komma på hundträffen idag vid två, men duktiga jag såg inte tiden springa iväg och så hjälpte jag till att bära massa saker och tydligen hann hon se mig och lars bära soffan ;D haha.

Så i stället blev det en promenad nu ikväll :) vi surrade en hel massa även om hon är förkyld :) så de var en trevlig promenad iaf.


Nu så ska jag nog snart titta lite förhäxad eller något liknande. Så ha en trevlig kväll ;D

Av Nathalie - 16 maj 2010 14:37

Jag smet från Öjebyn i fredags och hamnade i grundvik.. Där har jag varit hela helgen, var väl först meningen bara fredag till lördag, men jag hade kul och så har jag ju hjälpt till att stapla ved och dra grenar m.m runt gården.


Jag såg Zombieland igår, den var sådär, en ganska rolig film faktiskt.


Idag så är jag gode slut, men de hör till, ska strax gå och bära en soffa och sen får vi se vad som hittas på här hos Lars och Sara.

Mest troligt ska jag försöka spela lite sims, men de är senare ikväll i så fall om jag hittar tiden till de.


och någon dag snart så har jag lovat att iaf gå på en promenad med anki och vovve ;P


haha ajja ha en bra dag

Av Nathalie - 15 maj 2010 13:28

Igår gick väldigt fort förbi, jag hamnade hos kim och vi satt vid datorn ett tag sen staplade vi ved.


Vi hade tänkt se en film men de började åska så då gick de it helt enkelt, men vi fick tiden att gå iaf.


Imorse vaknade jag många ggr och kring åtta gick jag upp på toa, jag lyckades somna om en stund till men strax efter tio var det omöjligt att sova mer.

Sen har det inte hänt så mkt mer än, vi har ätit klätt oss, plockat ihop massa små kvistar(gode stora grenar) och så har jag nyss duschat.


Blir lite irriterad när vissa skickar sms och säger "Tjo vad gör du" sen när man svarar så struntar dom i att skicka tillbaka, men ähh orka bry sig.


Nå ha en bra dag ;P

Av Nathalie - 14 maj 2010 10:10

Alltså, jag är förbannat trött, jag gick å la mig kring ett sen har jag vaknat och somnat hur många ggr som helst.


sen har jag dröm och de har inte gjort saken lättare. Men jag ska inte klaga iaf.


Det är fredag och de kan vara en trevlig kväll/dag iaf.



Godmorgon alla glada

Av Nathalie - 13 maj 2010 23:08

Vi for från lule före fyra och var i lillpite hos moster eva före lars och sara :P


Vi har grillat och ätit gott idag, vi var ändå ganska många (eva,magnus,lars,sara,mamma,samme,mormor,morfar,sö
ren,fia,emil,isabell,evelina,danne och sussi) haha tror jag räkna upp alla där.

Godmat godefterrätt och visst irriterande att de började regna men man får it allt.


Jag har försökt rengöra fönstren hos sara, vette tusan om de gått så bra, vi har varit på willys och sen har vi dammat ur min dator och jag är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST, för jag avinstallerade sims helt själv och installerade om det helt själv och det verkar som att de fungerar ;D


har inte orkat spela och lär it göra de idag heller men sen, så jag hoppas att jag inte gjort något fel !! ;D


nå hoppas ni haft en bra dag. sovgott

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards