Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Linda, Lars och Eva

Av Nathalie - 25 maj 2010 14:30

Jag hade lite för mig så jag tog cykeln till coop, jag pratade med mamma på vägen dit för att moster Eva hade ringt och frågat mig om jag kunde vara hundvakt nästa vecka, Visst kan jag väl de så hon skulle väl ringa senare för att tala om hur de var hon jobbade och om jag behövdes.


När jag väl kom till coop och klev av cykeln så kom Linda gåendes hon hade varit på skatteverket och af ^^ .. så vi stod och surrade lite utan för coop och jag har inte så mkt till röst idag så de läst säkert jätte skoj, de var ett tag sen jag såg henne så de var ganska kul att surra en stund.


När jag väl tog mig in i coop pratade jag med lars i mobilen, han fick följa mig runt affärn och nästan hela vägen hem.. Vi la på och så ringer han upp igen så jag har honom i telefonen fortfarande :P


men men irriterande när vi inte har vatten, dom sätter väl på de fyra, men de står också att de kan vara problem med vattnet hela veckan ut ^^


ajja nu ska jag pyssla med annat

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se