Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Linda, Lars och Eva

Av Nathalie - 25 maj 2010 14:30

Jag hade lite för mig så jag tog cykeln till coop, jag pratade med mamma på vägen dit för att moster Eva hade ringt och frågat mig om jag kunde vara hundvakt nästa vecka, Visst kan jag väl de så hon skulle väl ringa senare för att tala om hur de var hon jobbade och om jag behövdes.


När jag väl kom till coop och klev av cykeln så kom Linda gåendes hon hade varit på skatteverket och af ^^ .. så vi stod och surrade lite utan för coop och jag har inte så mkt till röst idag så de läst säkert jätte skoj, de var ett tag sen jag såg henne så de var ganska kul att surra en stund.


När jag väl tog mig in i coop pratade jag med lars i mobilen, han fick följa mig runt affärn och nästan hela vägen hem.. Vi la på och så ringer han upp igen så jag har honom i telefonen fortfarande :P


men men irriterande när vi inte har vatten, dom sätter väl på de fyra, men de står också att de kan vara problem med vattnet hela veckan ut ^^


ajja nu ska jag pyssla med annat

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se