Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Linda, Lars och Eva

Av Nathalie - 25 maj 2010 14:30

Jag hade lite för mig så jag tog cykeln till coop, jag pratade med mamma på vägen dit för att moster Eva hade ringt och frågat mig om jag kunde vara hundvakt nästa vecka, Visst kan jag väl de så hon skulle väl ringa senare för att tala om hur de var hon jobbade och om jag behövdes.


När jag väl kom till coop och klev av cykeln så kom Linda gåendes hon hade varit på skatteverket och af ^^ .. så vi stod och surrade lite utan för coop och jag har inte så mkt till röst idag så de läst säkert jätte skoj, de var ett tag sen jag såg henne så de var ganska kul att surra en stund.


När jag väl tog mig in i coop pratade jag med lars i mobilen, han fick följa mig runt affärn och nästan hela vägen hem.. Vi la på och så ringer han upp igen så jag har honom i telefonen fortfarande :P


men men irriterande när vi inte har vatten, dom sätter väl på de fyra, men de står också att de kan vara problem med vattnet hela veckan ut ^^


ajja nu ska jag pyssla med annat

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det. söndag 20/5 somnade katten Amelia in (inte kul för lillasyster) Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen. Onsdagen och torsdagen jobbade jag. Fredag 25/5 kom, campade i Arn...

Av Nathalie - Torsdag 17 maj 10:48

Ja förra veckan var byte av bildäck och så hade dom rollspel tisdag. Onsdag var det stan och en del promenerande när dom spelade på café på bit (om jag nu inte minns fel).. För förra torsdagen blev köra hem Siri och Patrik till pålis och sedan Siri...

Av Nathalie - Onsdag 9 maj 12:43


Igår, äntligen, böt vi till sommardäck.. Det har man kunnat göra ett tag men det har inte funnits möjlighet / tid /ork.. Men nu så är däcken på plats. Åkte hemåt och tittade till fem katten, hem duschade och fick besök av lillebror och hans flickv...

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P   I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installera...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se