Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Linda, Lars och Eva

Av Nathalie - 25 maj 2010 14:30

Jag hade lite för mig så jag tog cykeln till coop, jag pratade med mamma på vägen dit för att moster Eva hade ringt och frågat mig om jag kunde vara hundvakt nästa vecka, Visst kan jag väl de så hon skulle väl ringa senare för att tala om hur de var hon jobbade och om jag behövdes.


När jag väl kom till coop och klev av cykeln så kom Linda gåendes hon hade varit på skatteverket och af ^^ .. så vi stod och surrade lite utan för coop och jag har inte så mkt till röst idag så de läst säkert jätte skoj, de var ett tag sen jag såg henne så de var ganska kul att surra en stund.


När jag väl tog mig in i coop pratade jag med lars i mobilen, han fick följa mig runt affärn och nästan hela vägen hem.. Vi la på och så ringer han upp igen så jag har honom i telefonen fortfarande :P


men men irriterande när vi inte har vatten, dom sätter väl på de fyra, men de står också att de kan vara problem med vattnet hela veckan ut ^^


ajja nu ska jag pyssla med annat

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Fredag 10 aug 20:13


Regn och lite kvavt faktiskt eller kanske bara fuktigt.... Börjar jobba om 50min. Jippie xD Införskaffade fyra böcker tidigare idag. Har börjat läsa den längst ner i högen. Får ta dom andra tre sen som är serie.. ett två tre... Kändes baklänge...

Av Nathalie - Torsdag 2 aug 08:32


Fortsätter med lite gnäll. Kom just hem från jobbet. Ha en jävla bra torsdag alla glada spadar!!! ...

Av Nathalie - Tisdag 31 juli 23:31

H-vete .... FUKTIGT KVAVT .....     Just avslutat arbetet med att flytta ner datorer i källaren pga den idiot fuktiga värmen där uppe ... synd bara att man lär vara tvungen att flytta på sakerna på torsdag, om dom nu kommer spela rollspel här när...

Av Nathalie - Söndag 22 juli 13:12

Altanen är klar sen ett tag tillbaka. Det har regnat idag. Lite för lite regn men ändå regn. Igår var jag på besök medan Kim och Patrik spelade magic. I torsdags började jag jobba igen efter semester... Så till veckan blir en lång vecka. Ha...

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se