Alla inlägg under april 2010

Av Nathalie - 7 april 2010 17:44

Grattis sara 19år


[Grattis Stefan igår, Grattis Emil 4/4-10]


många fyller år och såhär när påsk har varit jippie... jag är it värst pigg egentligen borde jag gå och sova nu.. men he får jag göra om en stund.. jippie onsdag idag..

Av Nathalie - 6 april 2010 20:41

Jisses så dagen började, Bella hoppade på mig och sa att mormor ville att jag skulle kliva upp och då var klockan kring tio !!!!

När jag pallar mig ur rummet så blir jag bländad av ljuset för lilla mormor hade redan tagit ner hela köket, lr rättare sagt gardinerna och i köket satt Bella, Denise, Pontus och Sören plus mormor då ^^


Denise och Pontus åkte från stugan idag med Sören och Bella för att åka bussen hem till lule och Bella skulle hem för imorgon ska hon på stan med mormor och moster Eva, Sören morbror Sören for från stugan för att han jobbade idag ^^


Sen när de blev lugnet idag så har jag städat massor med mormor, stor vårstädning..

Lars & Sara kom på besök och snodde mig till öjebyn när vi var klara med städningen men sen har jag diskat lite dammmsugat lite och strykit gardiner här hos sara..


Sen så sa denise att hon städat massa hemma också så det har varit allmänna städar dagen idag ;)


nåå jag ids inte skriva mer änsåhär.. så ha en bra kväll Godnatt

Av Nathalie - 5 april 2010 19:54

Härligt att irria runt som en tok i de här huset och städa, sen äta god mat och duscha för att sedan sitta här och ta de lugnt.


Jag har fått sms från höger och vänster idag Sara, Linda, Kim, Kikki och Bella har dock it svarat på alla eftersom jag irriat omkring och städat m.m ..

Men jag fick veta att Lindas morbror(??har för mig de är han) Stefan hade köpt en ren och styckat den idag och att dom kört skoter, Att Kikki behöver någon som vill ha en kattunge och att Denise ville veta busstider (dom använde bellas mobil) ..


Nå vilket som en relativt härlig dag och sen någon gång när morföräldrarna gått och lagt sig ska jag se om de är någon bra film på tv ;D

Av Nathalie - 5 april 2010 15:00

I natt så kom jag fram till mormor och morfar, jag skulle se på tv, men de gick inte eftersom några saker var kvar på stugan med mormor och morfar.

Jag sov hårt och vaknade till kring halv tolv då alla kom från stugan, eller alla var det inte men Mormor och morfar, Chrille,Stoffe, Oliwer och Rasmus samt Sippiz och chip.


Då dom for klev jag upp ur sängen och segade mig tusan jag är förkyld !!!

MEN skitsamma i det !

Nu äre så att jag har dammsugat hela övervåningen och börjat damma av fönstret i trappen, jag hjälper mormor att vårstäda och jag hittar många små Lik på kuppen :P


just nu är det rast lr va tusan man kan säga, Lena och Malin landade här för att lena glömde sin väska här igår !!! och moster eva surrar inte så mkt just nu :P

Vilket som så är de mkt kvar att göra, å inte lär vi bli klar idag, men nu ska jag inte drälla vid datorn utan fortsätta städa lite till sen får vi se vad som händer.. hmm jag måste duscha också !! :P

Av Nathalie - 2 april 2010 13:00

fint att vakna upp med en öm hals :P

speciellt när man ska till stugan.


Menmen, nu väntar vi på alla syskonen och efter de blir de att vänta mer tills jag tar mig till stugan :P


GladPåsk påsk påsk

Av Nathalie - 2 april 2010 02:16

Klockan är efter tolv på natten så nu är det fredag, det är långfredag och jo det kommer vara en lång fredag.

Torsdagen har varit en av de längsta torsdagar någonsin kanske för att tystnaden varade ganska länge.



Om jag ska vara ärlig så är jag less, jag är förbannat less på världen omkring mig och jag kan inte göra något speciellt åt de... det finns personer jag vill skrika åt och idiot förklara bara för att jag saknar dom som J, det finns personer som jag vill säga hela historier till som R, det finns personer jag önskar kunde förstå mig och kanske ge lite stöd som Li, det är alldeless för mkt av allt och visst jag ska inte klaga för jag överlever men i bland kan det faktiskt vara skönt att bara få vara.


Nu när jag väl somnar så hoppas jag att jag kan sova ordentligt så jag är pigg när jag vaknar så jag inte är på skit humör när jag åker till Tällis.

Vi ser väl om jag hinner skriva mer här sen lr om de blir när jag kommer tillbaka från stugan..


annars GladPåsk

Av Nathalie - 1 april 2010 11:41

Nu sitter jag här på golvet hos sara vid min dator, jag fryser för de är gode kallt ändå.

Jag väntar på att Lars och Sara ska komma tillbaka från banken och efter de bär det av för att bada, jag kanske får upp lite värme då ?


Det är första april idag "April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill" .. usch sånt är irriterande.
Men vilket som jag lever och är vaken så ha en bra dag ;D

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards