Alla inlägg under april 2010

Av Nathalie - 24 april 2010 13:25

De är lördag och om igår (fredag) kännnndes som söndag så vette tusan vad denna dag känns som.

Jag såg på förhäxad i natt, jag har bara ett avsnitt kvar av första säsongen.

Nanna panna sov här också och jag tyckte de var för varmt och att hon rörde sig för mycke på madrassen i natt så jag gick över till Lars lägenhet och fick sova helt själv i stor sängen.


Men jag måste ha sovit knasigt för jag har ont i halva kroppen.

Hittills idag har inte mkt hänt, jag har msn:at och svamlat lite med människorna här och ikväll kommer mamma och samme från lule så jag får då åka bil hem imorgon.



ähh ids it skriva.. Ha de bra

Av Nathalie - 23 april 2010 17:59

Godmorgon fredag, hahah jag var tvungen visst de är it morgon men vadå har man it sagt godmorgon redan så kan man göra det nu i stället.


Idag har morbror lars besiktat bilen och den gick tydligen igenom, men puckot tänkte lura mig som vanligt :P


I natt så blev de it mycke sömn heller, somnade kring fem imorse faktiskt, men jag är ändå inte trött även om jag vakna vid nio, sen vid elva och sen it sov mer ^^


Nu är de såhär att vi alla nördar vid varsin dator. Sara vid sin bärbara, Sanna vid sin bärbara, jag vid min stora klump och lars vid hans ännu större klump eller hans skärm är en stor klump och datan liten plutt ^^

Vi har just ätit middag iaf TACOS eftersom de blev kyckling rulle för min del igår.


Jag har varit duktig å diskat åt sara också.

nåå nu ids jag it skriva mer.

Av Nathalie - 22 april 2010 17:43

baaaah jag är blääääh mätt :P

Så går de då man äter kyckling rulle.


Solen har ändå varit fram en sväng idag, fast molnen är kvar, vi gick en liten promenad till affärn och så har jag surrat med mamma i telefon.


Jag sitter här å fundlierar lite om jag ska ta ett huvudvärks piller lr om jag ska vänta, hmmmm, tror de blir vänta.. Men men it äre lätt att vara totalt pigg när man har sovit så knas :)



ajja ha en bra kvell

Av Nathalie - 22 april 2010 12:53

Nu är de massor mulet ute, ser ganska grått och trist ut när man tittar ut genom fönstret.

Jag somnade kring fyra imorse/inatt och blev väckt av att mamma ringer kring fem ..[och vad jag inte förstår är hur vissa inte förstår att man vill sova den tiden och att vissa "vuxna" inte vet hur man beeeeeeteeeeeer sig..]



Iaf jag somna om och vi blev väckt kring tio för morfar ringde på lars telefon och skulle ha iväg honom, så nu blir de besiktning för honom imorgon osv osv..


De är bara torsdag idag och än så länge så är de inget planerat.. utan vi sjunger och är glad.

Av Nathalie - 21 april 2010 18:06

Intressant dag, förutom mitt rivsårs grejs på ryggen så åkte vi till lillpite en sväng.


Hos mormor åt vi två glassar och korv med mos ;P .. Moster eva var på besök å de var en massa surr om ombyggnad på stugan och hemma hos moster samt lite om en värmepanna till mormor å morfars hus.


Vi åkte tillbaka till öjebyn och så bestämde vi oss för att ta en promenad men fy fean vad kallt de var, de blåste en massa och i skuggan höll man på att frysa ihjäl speciellt lars som it hade nån jacka.

De blev ungefär en timmes promenad och nu är vi i lugnet och roet och roar oss bäst vi kan på egen hand :)


nå have a nice night..

Av Nathalie - 21 april 2010 12:23

Jag somna kring två, så de var inte allt för sent men sen har jag vaknat många ggr och inte riktigt fått sova ordentligt i natt heller !


Nu när jag riktigt vaknat till och klivit upp märker jag att jag har ett rivmärke(sår)       på vänster sida av ryggen ( lr om de är ryggen vet jag it men där någonstans iaf) och hur tusan jag fick de vet jag INTE !!


De verkar mulet osv ute och sara är på skolan, jag antar att lars är med thor men jag har inte hunnit höra av mig till  honom än.


Nå nu ska ja äta något tror jag

Av Nathalie - 20 april 2010 18:16

ojoj, kändes ju som fredag igår, men då ska jag upplysa er om att det känns som en riktig söndag idag (ganska skumt att man har så olika känslor kopplade till olika dagar, men så är de väl med allt egentligen, känslor för saker/människor och händelser).


De är fint väder ute, soligt och blå himmel, men de blåser så man kan ju nästan tro att jag fortfarande är i lule men de stämmer ju it för jag är i öjebyn.


Jag och lars for till stan en sväng och hämta Sara från skolan sen tog vi en promenad och gick på affärn och efter de var de lugna gatan vid tv och datorer tills vi nyss för en stund sen gick på promenad igen och till affärn.


Vi väntar nu på att klockan ska bli sju så att vi har nått att se på tv:n annars idag är det lugn och ro osv och de kan jag behöva, borde sova riktigt ordentligt också så jag blir lite piggare :)


Ha en bra kväll :P

Av Nathalie - 19 april 2010 12:47

Jag har turen på min sida, jag ställde väckarklockan och mobilen igår så jag skulle vakna, när jag vaknar ringer mobilen och jag blir förvånad för väckarklockan skulle ju ringa före ..

Då tittar jag på klockan och inser att någon apa har använt den och ändrat min tid !!! men eftersom jag vakna av mobilen så ingen skada skedd förutom att jag inte hann äta frukost :D hehe


Så jag har hunnit till stan och tillbaka, har varit hemma en stund å nu väntar jag.

Samme sover, Denise ska duscha, mamma är ute med Theo och jasi tiden går allmänt sakta.


S&L kommer senare å de skulle ju ha blivit bad men nu blire inte utan en sväng till stan och sen Jippie.


Nå nu ska jag sluta skriva ;D

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards