Alla inlägg under mars 2010

Av Nathalie - 16 mars 2010 13:57

I natt kring ett anlände vi hemma hos sara och på en gång blev de marsch i säng (lr soffa för min del)..

Vi hämtade upp denise från hennes bio igår och strax efter de så for vi till pite.


Ikväll ska anna fara söder ut och thor följer med :) så jag ska kattvakta medans hon är där så då har jag en hel trea i princip för mig själv ;P hahaha..


Idag så for lars till ars och efter de for vi till stan, jag köpte denises present men de är irriterande att den saken jag skulle köpa inte fanns här i pite när den finns på samma affär i lule så de blev en annan liten sak och hoppas hon blir nöjd iaf :P


Efter stan åkte vi till anna för att hämta upp thor och direkt från öjebyn till sjulnäs för att hälsa på mormor, men de blev att lars hälsa på mormor och jag och sara följde efter pelle och surra med honom och då han var tvungen å gå så leta vi rätt på sanna och surrade med henne en sväng. Så alltså har vi varit på sjulnässkolan och skämt ut oss idag :P eller de kanske var dom vi skämde ut och inte oss ^^ haha


Nu är vi dock i Lillpite för mormor sluta iaf tidigare än hon trodde så vi ska hälsa på henne ett tag sen bär de av på lite andra äventyr ^^

Av Nathalie - 15 mars 2010 18:15

Idag så ringde anna och frågade mig om jag kunde kattvakta och jag sa mjoda nog kan jag de.

Så i natt ska jag till pite.


Denise har kommit hem för ungefär en timme sen och nu har vi stor främmande av Lena, Per-åke och Arne.
Hon ska på bio ikväll med några människor och hon var till sin mamma och fick grattis tidigare och dom ska väl fira henne lite där imorgon också.

Jag däremot ska köpa hennes present i pite och så får hon den när jag kommer tillbaka till Lule.

Jaja, jag har då försökt sätta saker på hyllan för att katterna inte ska dit upp men nog fan hamnar dom där iaf och dom lär väl tippa ner grejjerna som står där.. ;P

Av Nathalie - 15 mars 2010 12:00

För att vara måndag så har jag hunnit mycket för att vara måndag är jag vaken och hemma tidigt.


Jag var vaken nästan hela natten gick å la mig kring fyra och somna strax där efter, jag hade suttit vid msn och surrat för att jag inte kunde sova :)

Jag hade ställt klockan för jag skulle till ars idag men då klockorna ringde vägra jag kliva upp, men oturligt nog så väckte mamma mig ändå, jag var it så glad eftersom jag bara drog på mig byxorna borsta ihop håret och drog till stan.

När jag kommer till ars så är de mer folk än vanligt och de var för att alla grupperna kommit in på ars begäran och så satt vi där och lyssnade på Luleå tekniska universitet.

Vi sluta tidigt och jag tog bussen, jag kunde åka på samma biljett hem som dit ^^ men jag hoppa av vid coop vänta på mamma sen var vi in och handla.


Vi har hunnit hem jag har hunnit duscha och jag väntar nu på att lunchen ska bli klar .. inget direkt spännande har hänt än så länge men dagen är inte slut än.



Grattis Denise ;D

Av Nathalie - 14 mars 2010 23:28

Jag och mamma gick tidigare till coop för att få en promenad och handla lite fika till imorgon, men när vi kommer till coop inser vi att de nog är billigare på willys så samme kom och hämta oss å så åkte vi till willys.


Väl inne på willys var de kaos och vi hittade inte allt vi skulle ha så mamma får gå tillbaka till affärn imorgon..


Jag gjorde ett sova försök strax före tio och de gick inge bra hade en kort cp dröm och satte mig vid datorn, jag är inte så pigg på imorgon faktiskt men men spela roll morgon dagen kommer även om man vill det eller inte.


Hoppas bara att jag kan köpa denises lilla present snart iaf i veckan annars äre inte kul .. Ajja jag ska kolla mer everwood, ser väl hur länge jag är vaken.. natti natt

Av Nathalie - 14 mars 2010 15:49

Jag har just sagt hejdå åt Sara, Per och Lars .. Och jag for inte till pite idag, har ars imorgon och Denise fyller 16


Jag har varit ute i solen knappa fem minuter och härligt väder är de, jag känner lite söndags skum men de kan ha att göra med att jag somna kring fem i morse eller efter de tror jag till och med.


funderar någon på vad jag ska göra nu ikväll så vet jag inte än, känns som lite städning igen är en bra idé men jag vet inte

Av Nathalie - 13 mars 2010 22:40

Dagen har flytit på, inget vettigt har hänt. :)


har just varit på en promenad till och från coop med pelle, de var han som skulle handla men de blev jag som gjorde de ^^


vi har sett melodifestivalen och är väl inte allt för glada, men spela roll gummi boll. nu vettetusan vad vi ska göra får väl se :)

Av Nathalie - 12 mars 2010 20:35

Jag har ingen lust att skriva något här om hur dagen har varit för visst den har inte varit dålig och inte bra utan den har bara varit varit och just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och försöker skriva på en sak.


En sak jag inte ens vet varför jag skriver men jag känner att jag behöver skriva lite iaf ;P hahaha.. ajja sovgott alla som sover tidigt på en fredagkväll

Av Nathalie - 11 mars 2010 17:23

Nu sitter jag här i mitt rum och äter middag som består av varm korv med bröd och ketschup(jag vet jag jag stava fel, tror jag ;D) ..

  Väntar på att tiden ska gå osv för jag ska bada i kväll.


Samtidigt lyssnar jag på Britney spears på spotify, hmm ajja någon bra låt har hon väl men men snart byts låten ;P


Vilket som idag har inte mkt skett lyssnat på musik sett everwood och pratat på msn med Whiz och mik :)

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards