Alla inlägg under februari 2010

Av Nathalie - 22 februari 2010 12:31

Nyligt hemkommen och frusen i benen är jag, det blåser gode mkt ute annars hade jag ju varma kläder eftersom jag fick lånas mammas långkalsonger eftersom mina är poff (mest troligt hos sara).


Jag åt ris till frukost, för Jonas och Denise åt mackorna då dom klev upp ;P Så riset blev min frukost och inte var de så gott att äta bara ris, dom hade ätit upp den friterade kycklingen i natt antagligen :P


Men men, jag är dock hemma och har beslutsångest nu, SKA JAG BADA IDAG OCKSÅ???? det är en ba fråga far jag och badar är det slöseri med plåster och då lär jag nog frysa lite mer sen ;P och stannar jag hemma så blir det inte lika sen middag och jag får kanske chansen att fixa mina kort i de nya fotoalbumet jag köpte och kanske får upp några av korten på väggen.. hmm ajja jag får fundera lite mer.

ANNONS
Av Nathalie - 22 februari 2010 09:09

mamma har väckt mig och jag är inte pigg..

mamma har snott min säng så jag hoppas den är skön..


Saras sääng hade ramlat igen fick jaag sms om ;P


haha nu ska jag klä mig och ta mig till stan får väl se när jag kommer hem.

ANNONS
Av Nathalie - 21 februari 2010 20:40

Trevlig eftermiddag har det varit.

Jag lyckades (lars lite också) att göra så saras säng åkte igenom sängramen igen ;P haha sängkärnan är nästan för liten för sängramen men det fungerar ändå.vi pyste till lule och det blev bad och bastu, fi tusan så härligt det var men äschan alltså att S och L är lite känsliga mot klor ;P haha jag skulle säkert kunna sova där i vattnet :)


Uscha så det blåser ute dock !! både i piteå och luleå. men men spelar ingen roll tillbaka tillbaka så äre bara.Hmm fundilerar lite var the mystery man is?? han har inte ringt på två helger om det inte var han som ringde i fredags morse, men de tror jag inte.

Aja får väl se om den människan ringer mer lr inte ;P haha.


Nå nu ska jag kolla nätet lite och roa mig på något vis.

Av Nathalie - 21 februari 2010 15:37

  Ja det är söndag idag och Pappa och Sanna kom och hämtade patrik strax efter ett om jag inte minns fel ;D

Sanna hade glömt sin mobil här igår så idag fick hon tillbaka den och dom frös också ;P Patrik var lite seg med att packa sina saker men it är de lätt när de är så många saker att hålla reda på.


Vi såg på The Pool boys lr va nu filmen hette ;P efter de blev de att fixa mig en sån där burk chokladkräm som sara köpte igår (;då har jag väl något att plåga mamma med ;) ..

Och så sista kronorna som fanns blev de äta på Arbaillo inne i småstaden här i piteå (ja lite reklam kan man faktiskt göra) och jag kan säga att min barnpizza visuvio var super god även om jag var tvungen att peta bort annanasen som fanns där på, dessutom för att det var en barnpizza hade dom gjort öron av pizzadegen så de såg ut som ett litet björn huvud lr nå sånt ;D


ajjja ska sluta skriva nu å kolla internet mer ;D

Av Nathalie - 21 februari 2010 10:44

woho otroligt nog är det söndag nu och otroligt nog är jag vaken, sen att jag lyckades ta mig in i lars dator och sitta här är också otroligt ;)


Patrik och Sara har iaf ätit frukost, Lars är iväg och kör anna.

Jag ska väl snart äta frukost, men jag måste vakna till lite mer först.


igår kväll var det lugnt, vi såg halva melodifestivalen och sen catwomen.


I kväll blir det förhoppningsvis bad men nu ork ja it skriva här mer ;P

Av Nathalie - 20 februari 2010 17:27

Usch så kallt det är ute !!

Jag har ont i magen nu ;p är för att jag åt blodpalt hos mormor och morfar.


Sanna fick åka hem till pålis på vägen till lillpite med mig och lars.. Före de så har vi varit på kupan, Öb och dollarstore och jag köpte ett nytt litet fotoalbum på Öb för jag ska byta ut mitt trasiga OCH sen tre ramar så då har jag kommit en bit på vägen med att få upp några bilder på väggen.


Jag fryser om fötterna nu gode jobbigt är det kan jag säga :P haha

Av Nathalie - 20 februari 2010 10:10

Morgon morgon, lite kallt har vi här faktiskt.

Vi somna efter två i natt och komiskt nog hade jag fått ett sms vid tre men vatusan jag låg ju å sov.


Sara hade ställt klockan på tio men dom vaknade före så irriterande att man blir störd så fort man sover så gott :P

Jag har ätit macka och sallad till frukost och sanna sitter brevid mig och äter macka hon med, lars håller på att ta fram saras kläder och sara klär sig hahah.


Igår så hade vi gode trevligt, maten blev god (lasange) även om de var första gången jag och sara gjorde den.

Efterrätten var också god men halvt misslyckat med en klump här och var ;D


äsch nu ska jag fortsätta kolla runt en snabbis sen klä mig själv kanske :P

Av Nathalie - 19 februari 2010 15:50

Jag palla mig ur sängen kring tolv och halva morgonen har mobilen stört mig men jag har inte orkat med den, jag var gode sömnig.


Det var privat nr som ringde i morse vid ett tillfälle såg jag i min missade samtalslista, jag hoppas bara att det inte var super duper viktigt.


Jag och Lars var till anna och han fixa väl datorn hennes och så hämtade vi en madrass, jag börja skratta åt min käremorbror när vi åkte från anna så hade vi möte med en bil där han påstod att det var min far och jag sa nej det är min bror ;D haha.


Nå nu diskar lars, jag har dammmmmsugat och sara plockar lite här och var.

Senare ska lars pysa och jag å sara fixa middan och vänta på Kikki och sanna mest troligt följer Tilda med också :):)

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se