Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Två inlägg per dag..

Av Nathalie - 23 februari 2010 21:17

Mm måste försöka ha högst två inlägg per dag här, annars blir de så snurrigt :P haha.


Jag har nyss kommit hem efter badet och handlandet. Nu när vi kom hem körde in på parkeringen så såg jag en snubbe stod på ena balkongen och försökte dra sig upp mot den andra, man kan ju fundera va tusan människan gjorde, men men vi orka it bry oss så mkt.

Mamma ska strax fara med Cissi och Crille till norrfjärden för imorgon blir det lägenhetsstäd där, M verkar ha skitit i det !!


3par örhängen för 29.50 och mjölk/kattmat blev handlat idag och det är typ 28 minus grader utomhus ^^


Som det verkar som nu så har jag planer på att Följa till stugan på fredag(till söndag). Känns som att det skulle va förbannat härligt att fara dit, Pontus ska kanske med och kanske denise(vet inget om J än). Men det är ett Kanske.


Nå nu ska jag nog gå och göra mig lite mat av något slag sen kolla internet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 9 dec 11:52

Jo veckan stack iväg med oss.. Försöker komma på vad fan jag gjort i veckan. Skottat en jäkla massa snö åtminstone!! I onsdags lång dags möte och snö, lyckades återlämna puh pojkens mössa och vantar. Tog mig inte upp för backen vid honom utan ...

Av Nathalie - Söndag 2 dec 13:39

Fredag blev det tidig morgon för det gick inte och sova mer än till sex, iofs vaknade jag först vid fem och somnade om men blev väckt av att mamma och kenneth surrade i köket !Vi skulle upp vid sju så vi skulle hinna vakna så jag låg och väntade på a...

Av Nathalie - Torsdag 29 nov 23:00

Inatt blir det sova i kallaste lägenheten på Porsön i lule.... Jag körde till lule kring tjugo över fyra och fy helvete, påminn mig om att aldrig göra om det, alltså köra den tiden alla slutar jobba, snacka om mycket trafik och man såg inte bra efte...

Av Nathalie - Söndag 25 nov 00:42


Idag var jag på bio med Lars och Angelica. Vi såg andra fantastiska vidunder filmen. Den var inte så dålig som jag trodde den skulle vara. Annars så har jag ont i skallen men det är själv förvållat.... Ska till att sova strax och söndag blir sö...

Av Nathalie - Fredag 23 nov 23:07


Ja idag är man lite frusen, blåst en del ute. Jag drömde att en av puh-pojkarna dog och ingen visste hur ..... Jag försökte få reda på hur och samtidigt ville jag ha hans dator om ingen annan skulle ha den.. Himla dum dröm. Jag och Kim var ivä...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se