Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Två inlägg per dag..

Av Nathalie - 23 februari 2010 21:17

Mm måste försöka ha högst två inlägg per dag här, annars blir de så snurrigt :P haha.


Jag har nyss kommit hem efter badet och handlandet. Nu när vi kom hem körde in på parkeringen så såg jag en snubbe stod på ena balkongen och försökte dra sig upp mot den andra, man kan ju fundera va tusan människan gjorde, men men vi orka it bry oss så mkt.

Mamma ska strax fara med Cissi och Crille till norrfjärden för imorgon blir det lägenhetsstäd där, M verkar ha skitit i det !!


3par örhängen för 29.50 och mjölk/kattmat blev handlat idag och det är typ 28 minus grader utomhus ^^


Som det verkar som nu så har jag planer på att Följa till stugan på fredag(till söndag). Känns som att det skulle va förbannat härligt att fara dit, Pontus ska kanske med och kanske denise(vet inget om J än). Men det är ett Kanske.


Nå nu ska jag nog gå och göra mig lite mat av något slag sen kolla internet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 17 mars 10:34

Fredag började inte bra alls... blir gode less när det är drama i lule... Men resten av dagen var helt okej, fick mig ett dumt skrattanfall mitt i spelkvällen, vi alla var ganska trötta men hade kul ändå. Däremot var jag jätte trött vid tolv så j...

Av Nathalie - Torsdag 15 mars 09:42

Då har man jobbat i natt. Slutade 08.00. Åkte hem i strålande sol, gick på affären och nu landat vid datorn en stund.     Väntar på att kim ska komma tillbaka. Han slutar 10.00 idag så det är en stund kvar. Annars läste jag ut första boken ...

Av Nathalie - Torsdag 8 mars 09:23


Fyfan..jäkla snö... Vi fick skotta igår och sen var jag frusen hela dagen... Det fortsatte ju snöa efter så vi lär nog vara tvungen att skotta idag med... Jag vågar bara inte gå ut än. Jag trodde att vi hade fått all snö gör i år xD Nåja. Ha...

Av Nathalie - Måndag 5 mars 11:09

Nyss kommit hem. Var till tandläkaren och sen tankade. Tittade förbi Ådiii och lill tösen, surrade en liten stund. Nu ska jag göra lite nytta, vilket innebär tvätta och vem vet om jag orkar blir det dammsuga också. Måndag idag iaf och man får v...

Av Nathalie - Torsdag 1 mars 13:41

Första mars. Första nattjobb passet kommit och gått på nya arbetsplatsen. Jag sov inte så bra, men det förväntade jag mig med tanke på hur spänd jag var. Det går väl till sig om något arbetspass. Det jobbiga är att det finns bara en parpering...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se