Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Två inlägg per dag..

Av Nathalie - 23 februari 2010 21:17

Mm måste försöka ha högst två inlägg per dag här, annars blir de så snurrigt :P haha.


Jag har nyss kommit hem efter badet och handlandet. Nu när vi kom hem körde in på parkeringen så såg jag en snubbe stod på ena balkongen och försökte dra sig upp mot den andra, man kan ju fundera va tusan människan gjorde, men men vi orka it bry oss så mkt.

Mamma ska strax fara med Cissi och Crille till norrfjärden för imorgon blir det lägenhetsstäd där, M verkar ha skitit i det !!


3par örhängen för 29.50 och mjölk/kattmat blev handlat idag och det är typ 28 minus grader utomhus ^^


Som det verkar som nu så har jag planer på att Följa till stugan på fredag(till söndag). Känns som att det skulle va förbannat härligt att fara dit, Pontus ska kanske med och kanske denise(vet inget om J än). Men det är ett Kanske.


Nå nu ska jag nog gå och göra mig lite mat av något slag sen kolla internet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 23 sept 08:53

http://nutz.bloggagratis.se/2012/09/23/8688750-268-denna-vecka-har-varit-tuff-och-jag-har-hallt-mig-sysselsatt/   Man har funderat några gånger och kommer inte alltid ihåg, men då är det ju bra i alla fall att man ibland skriver upp saker så man ...

Av Nathalie - Söndag 16 sept 21:58


Grattis pappa Söndag och jag är slitvarg xD Pappa fyller år idag så grattis, får hälsa på sen och överlämna present ^^ Jag har inte mycket att säga egentligen, sliten efter jag klippt gräs och gjort mat. Ha en bra kväll alla glada spada...

Arg

Av Nathalie - Lördag 8 sept 16:01

Fuck this Shit...38 någonting i feber... Visste att denna vecka skulle vara monster vecka pga jobb måndag tisdag och utbildnings intro(projekt intro, kompetenslyftet) och samtals grupp onsdag.. Men sen att jag skulle gå och bli hur sjuk dom helst...

Av Nathalie - Måndag 3 sept 14:02


Här i helgen har ny månad börjat Och jag har inte mycket att säga om det än så länge Tänkte bara skriva och säga ha en bra måndag alla glada spadar ...

Av Nathalie - Söndag 26 aug 08:44

Just kommit hem, ska hoppa i säng för jag sov bara två tre timmar på jobbet... Ådii är hemma och försöker repa sig iaf, så operationen gick väl bra ^^ sakta men säkert läker man iaf.   Jätte kul att jag som är så morgon trött blev stannad på ny...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se