Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Två inlägg per dag..

Av Nathalie - 23 februari 2010 21:17

Mm måste försöka ha högst två inlägg per dag här, annars blir de så snurrigt :P haha.


Jag har nyss kommit hem efter badet och handlandet. Nu när vi kom hem körde in på parkeringen så såg jag en snubbe stod på ena balkongen och försökte dra sig upp mot den andra, man kan ju fundera va tusan människan gjorde, men men vi orka it bry oss så mkt.

Mamma ska strax fara med Cissi och Crille till norrfjärden för imorgon blir det lägenhetsstäd där, M verkar ha skitit i det !!


3par örhängen för 29.50 och mjölk/kattmat blev handlat idag och det är typ 28 minus grader utomhus ^^


Som det verkar som nu så har jag planer på att Följa till stugan på fredag(till söndag). Känns som att det skulle va förbannat härligt att fara dit, Pontus ska kanske med och kanske denise(vet inget om J än). Men det är ett Kanske.


Nå nu ska jag nog gå och göra mig lite mat av något slag sen kolla internet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Tid

Av Nathalie - Måndag 28 maj 11:36

20/5 krattades det. söndag 20/5 somnade katten Amelia in (inte kul för lillasyster) Tisdag 22/5 fyllde lillebror år, var och hälsade på en sväng och träffade hans katt igen. Onsdagen och torsdagen jobbade jag. Fredag 25/5 kom, campade i Arn...

Av Nathalie - Torsdag 17 maj 10:48

Ja förra veckan var byte av bildäck och så hade dom rollspel tisdag. Onsdag var det stan och en del promenerande när dom spelade på café på bit (om jag nu inte minns fel).. För förra torsdagen blev köra hem Siri och Patrik till pålis och sedan Siri...

Av Nathalie - Onsdag 9 maj 12:43


Igår, äntligen, böt vi till sommardäck.. Det har man kunnat göra ett tag men det har inte funnits möjlighet / tid /ork.. Men nu så är däcken på plats. Åkte hemåt och tittade till fem katten, hem duschade och fick besök av lillebror och hans flickv...

Av Nathalie - Söndag 6 maj 14:52

I torsdags så åkte jag Sanna och Patrik till lule i den gråa regniga dimman och promenerade en promenad i det blöta lule. Vi jagade pokemon :P   I fredags så kom Trollmor och Far med tvättmaskinen som blivit köpt veckan innan. Den blev installera...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se