Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Måndag, klarar mig skapligt..

Av Nathalie - 23 november 2009 13:28

Jag har varit hemma nu ett tag, och jag kan inte förstå varför jag inte sov i natt, Mik hade några teorier om uppmärksamhet m.m .. men jag somna iaf kring fem lr något och klev upp strax efter åtta, så omkring tre timmar sömn..


Jag åkte buss med mamma till stan idag och fyfan vilket pissväder REGN REGN REGN.. Väl inne och uppe i värmen så kände jag mig dööö.

Överlevde Nätverks mötet och behövde inte prata så mkt mest med Moa som satt mitt emot och sen en sväng med "Hon" med stort H.

Jag mitt nöt skrev mitt namn på listan så jag ska tillbaka imorgon kvart över tio för att lyssna på en snubbe (jag kan göra dumma saker när jag är trött)

och så har jag möte med "Hon" klockan två.


Vad som händer där emellan är ett mysterium.

Jag har iaf kommit hem och hunnit få i mig potatisbullar till Lunch och nu funderar jag om jag ska vila i en timme lr två bara för att ta de lugnt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 14 okt 17:37


Jo söndag.. Var hemma vid två idag.. Vi var med pojkarna igår i stugan.. Det gick bra förutom att mitt humör ville spy lite vid tillfälle som kanske inte var bäst, men å andra sidan så var jag inte ensam utan humör hade lite roligt för sig. Som t...

Av Nathalie - Lördag 13 okt 23:39

Här har vi lördag dag två av två xD Igår så var puh pojkarna hos oss och tittade på altanen i mörkret. Men det blev lite lol och drunken quest Iofs så fick jag bara i mig två cider och en liten glass drink, jag spelade inte Kim blev full och Danne...

Av Nathalie - Söndag 7 okt 12:59

Nej igår förutom ett släp i min väg följde jag med Lars och Angelica till sjukhuset. Hon hade fallit och sen svimmat för att hon fallit och på sjukan så konstaterade dom att hon brutit ben i foten. Blev stödgips och nu väntar hon på att dom ska rin...

Av Nathalie - Lördag 6 okt 09:18

Godmorgon... Varit hemma en stund, hunnit äta frukost och tagit selexid som jag måste till nästa onsdag..Påväg hem. Ja alltså från jobbet.Så möter man ju en del bilar.Just denna gång påväg hem ser jag en svartvit katt sitta i gräset till höger om mig...

Av Nathalie - Torsdag 4 okt 19:27


Woop här är man hemma och vilar Iofs skulle inget göras idag. Jobb hela helgen dock. Inget blev som det skulle igår.. Slutade jobbet och var på vårdcentralen större delen av dagen eftersom jag satt där och väntade på att dom skulle ringa upp mig ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se