Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Måndag, klarar mig skapligt..

Av Nathalie - 23 november 2009 13:28

Jag har varit hemma nu ett tag, och jag kan inte förstå varför jag inte sov i natt, Mik hade några teorier om uppmärksamhet m.m .. men jag somna iaf kring fem lr något och klev upp strax efter åtta, så omkring tre timmar sömn..


Jag åkte buss med mamma till stan idag och fyfan vilket pissväder REGN REGN REGN.. Väl inne och uppe i värmen så kände jag mig dööö.

Överlevde Nätverks mötet och behövde inte prata så mkt mest med Moa som satt mitt emot och sen en sväng med "Hon" med stort H.

Jag mitt nöt skrev mitt namn på listan så jag ska tillbaka imorgon kvart över tio för att lyssna på en snubbe (jag kan göra dumma saker när jag är trött)

och så har jag möte med "Hon" klockan två.


Vad som händer där emellan är ett mysterium.

Jag har iaf kommit hem och hunnit få i mig potatisbullar till Lunch och nu funderar jag om jag ska vila i en timme lr två bara för att ta de lugnt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 16 juli 12:15

Badade i torsdags badade i lördags och egentligen borde man ha badat igår men fy fasen vilken värme som snodde all energi. Jag var på dop i lördags också, var trevligt och gott fika men varmt i kyrka var det. ^^ Igår plågade vi oss med altanen,...

Av Nathalie - Söndag 8 juli 16:01

Var i stan med Angelica och jagade pokemon, fick en massa pga eventet. Påväg hem blev det tvär nit och jag är illamående fortfarande..... På långnäs sträckan kom ett rådjur med två småttingar. Rådjuret tog sig över vägen och första av de två smått...

Av Nathalie - Söndag 1 juli 22:29

Nu har Kim fyllt år, i torsdags. Mina syskon hälsade på och sa grattis. Fredag kom puh pojkarna ...

Ork

Av Nathalie - Torsdag 28 juni 00:04

Jag orkar inte kolla när jag skrev sist och redogöra för varje sak jag gjort xD Men i lördags stor städade jag första rummet i källaren, Kims datarum och frysbox rummet. Och senare när jag vilat lite dammsög jag hela övre våningen och renbäddade....

Av Nathalie - Torsdag 14 juni 19:15


Jag kommer inte orka skriva en uppdatering om vad som hänt sen sist. Eller lite kan jag väl skriva. Kiki fyllde 50 förra fredagen så jag var förbi byagården lördag som alla andra och sa grattis. Sen förra veckan har vi tjorvat med internet suppor...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se