Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Måndag, klarar mig skapligt..

Av Nathalie - 23 november 2009 13:28

Jag har varit hemma nu ett tag, och jag kan inte förstå varför jag inte sov i natt, Mik hade några teorier om uppmärksamhet m.m .. men jag somna iaf kring fem lr något och klev upp strax efter åtta, så omkring tre timmar sömn..


Jag åkte buss med mamma till stan idag och fyfan vilket pissväder REGN REGN REGN.. Väl inne och uppe i värmen så kände jag mig dööö.

Överlevde Nätverks mötet och behövde inte prata så mkt mest med Moa som satt mitt emot och sen en sväng med "Hon" med stort H.

Jag mitt nöt skrev mitt namn på listan så jag ska tillbaka imorgon kvart över tio för att lyssna på en snubbe (jag kan göra dumma saker när jag är trött)

och så har jag möte med "Hon" klockan två.


Vad som händer där emellan är ett mysterium.

Jag har iaf kommit hem och hunnit få i mig potatisbullar till Lunch och nu funderar jag om jag ska vila i en timme lr två bara för att ta de lugnt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 17 dec 21:00

Då missade jag ännu en dag (igår) Men inte gör det något. Igår var det så att Fantasy fick i sig lite lite torrfoder också förutom blötfodret. Och hon hatar antibiotika pastan hon får.   Idag har inte mycket hunnit hända, medicinering av ka...

Av Nathalie - Fredag 15 dec 19:12

Torsdag 14/12 - Fredag 15/12 När vi kom hem från veterinären ca: 09.40 fyllde jag upp två små skålar med 3 dl vatten i vardera och fredag morgon var det kvar 2.5dl vatten... I mat skålen blev det fyllt 2dl foder (ca 72gram) och 03.15 så var all t...

Av Nathalie - Torsdag 14 dec 14:57

Katten var svullen igår. Natten till igår märkte jag att den nya pappersstjärnan var trasig. Fantasys underkäke var svullen igår, for till veterinären imorse och hon var fortfarande lite svullen. Svullnaden har gått ner från igår till idag. Men...

Av Nathalie - Onsdag 13 dec 18:18

Woop onsdag. Trött som f.. Skulle till stan och så blev det men helvete måste tillbaka imorgon! Strömavbrott gjorde att det var stängt på backen dit jag skulle. Men glad blev iaf Kim som slapp vara runt med mig där också, för vi åkte hem xD Ä...

Av Nathalie - Tisdag 12 dec 08:46

Godmorgon Grått vitt ute, får se hur mycket det kommer snöa idag. Nu ska jag mata fåglarna ute. Ha en bra tisdag alla glada spadar ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se