Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Måndag, klarar mig skapligt..

Av Nathalie - 23 november 2009 13:28

Jag har varit hemma nu ett tag, och jag kan inte förstå varför jag inte sov i natt, Mik hade några teorier om uppmärksamhet m.m .. men jag somna iaf kring fem lr något och klev upp strax efter åtta, så omkring tre timmar sömn..


Jag åkte buss med mamma till stan idag och fyfan vilket pissväder REGN REGN REGN.. Väl inne och uppe i värmen så kände jag mig dööö.

Överlevde Nätverks mötet och behövde inte prata så mkt mest med Moa som satt mitt emot och sen en sväng med "Hon" med stort H.

Jag mitt nöt skrev mitt namn på listan så jag ska tillbaka imorgon kvart över tio för att lyssna på en snubbe (jag kan göra dumma saker när jag är trött)

och så har jag möte med "Hon" klockan två.


Vad som händer där emellan är ett mysterium.

Jag har iaf kommit hem och hunnit få i mig potatisbullar till Lunch och nu funderar jag om jag ska vila i en timme lr två bara för att ta de lugnt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Lördag 17 mars 10:34

Fredag började inte bra alls... blir gode less när det är drama i lule... Men resten av dagen var helt okej, fick mig ett dumt skrattanfall mitt i spelkvällen, vi alla var ganska trötta men hade kul ändå. Däremot var jag jätte trött vid tolv så j...

Av Nathalie - Torsdag 15 mars 09:42

Då har man jobbat i natt. Slutade 08.00. Åkte hem i strålande sol, gick på affären och nu landat vid datorn en stund.     Väntar på att kim ska komma tillbaka. Han slutar 10.00 idag så det är en stund kvar. Annars läste jag ut första boken ...

Av Nathalie - Torsdag 8 mars 09:23


Fyfan..jäkla snö... Vi fick skotta igår och sen var jag frusen hela dagen... Det fortsatte ju snöa efter så vi lär nog vara tvungen att skotta idag med... Jag vågar bara inte gå ut än. Jag trodde att vi hade fått all snö gör i år xD Nåja. Ha...

Av Nathalie - Måndag 5 mars 11:09

Nyss kommit hem. Var till tandläkaren och sen tankade. Tittade förbi Ådiii och lill tösen, surrade en liten stund. Nu ska jag göra lite nytta, vilket innebär tvätta och vem vet om jag orkar blir det dammsuga också. Måndag idag iaf och man får v...

Av Nathalie - Torsdag 1 mars 13:41

Första mars. Första nattjobb passet kommit och gått på nya arbetsplatsen. Jag sov inte så bra, men det förväntade jag mig med tanke på hur spänd jag var. Det går väl till sig om något arbetspass. Det jobbiga är att det finns bara en parpering...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se