Alla inlägg under oktober 2009

Av Nathalie - 9 oktober 2009 11:15

Vad är det för fel på mig idag ??

Jag var pigg och vaken kvart i sju imorse så jag gick upp och åt frukost, sen kände jag att jag var tvungen att sova lite till ändå så då gjorde jag de, Jag vakna av surr från mamma och sen hörde jag Jonas säga Hejdå..

Jag halv sov lite till och sen så fick jag höra det komiska som jag ändå väntade mig sen igår !!


Samme har två bilar. Ena bilen har stått still sen förra året för att den inte har några framrutor och han har försökt sälja iväg den. Så igår sa samma Granne som sagt Tidigare att han ville köpa den att han skulle köpa den och sen så har Samme tydligen varit så smart att han gav Grannen nyckeln efter det att han kollat så den startade med Startkablar och Grannen skulle betala bilen på måndag.


Så till den komiska delen, Polisen ringde idag, dom sa att Bilen i fråga stod i en gångtunnel, så alltså den enda som kan ha fått den dit är den där grannen. Jag kände redan igår att de var en halv dum Idé med att sälja bilen till killen där, men man är väl inte alltid så smart.



Nå nu har jag tänkt kolla runt lite på internet och kanske spela lite Sims om en stund.

Nedladdningen funka iaf så nu är jag glad.


Hejs

Av Nathalie - 8 oktober 2009 23:17

Nu svinder inte allt så mkt mer, men de lär ta ett tag innan klösmärkena försvinner och läker ihop om dom nu kommer göra det, men men man får leva med sånt ibland speciellt om man har katt.


Ikväll har jag sett på Criminal Minds, de var fortsättning på förra veckans avsnitt så jag var ju tvungen att se ;P


Sen så kom Jonas på besökt till Denise ikväll, de var lite roligt för han vissla här nere kring halv tio (denise visste ju att han skulle komma) men de var mamma som gick ut på balkongen å sa att han skulle prova om dörrn var olåst där nere, haha den där nere var olåst men inte våran dörr ^^

Så då fick jag öppna den ist ^^


Mamma har gått och lagt sig, Denise & Jonas med. Samme & Arne ser tv och jag spelar Sims2.. Å de ska jag fortsätta med en stund till.

Dessutom håller jag faktiskt på med en nedladdning (schhhhhh) och jag hoppas den blir klar till imorgon bitti iaf.


Godnatt

Av Nathalie - 8 oktober 2009 19:51

Fy fan i helvetet !!


Jag har just kommit ur duschen där jag skulle duscha Tinnah. Hon hade fått jävla målarfärg under tassarna tack vare att mamma och Samme inte lyssnade på mig ! så nu är det deras fel !!

Jag blev klöst, Tinnah fick panik, enda turen var att jag just klippt hennes klor men vafan de gör ont ändå.

Jag blev klöst på vänstra bröstet så att det började blöda som in i helvete, på magen, på vänstra benet, på båda armarna och Vänstra Axeln.. kan med säkerhet säga att jag inte kommer sova gott i natt !!!!!!!!!!




Sen så konstigt nog hittade jag ett par av mina/mammas trosor här utanför, hur i Helvete dom hamnat där..


Usch jag är bara förbannnnnnnnad just nu.

Av Nathalie - 7 oktober 2009 18:58

Alltså, då sitter jag här igen, lite frusen av mig TYPISKT.

Det börjar ju bli kallt ute och jag mitt jäkla nöt går omkring i "sandaler/Tofflor" utan sockar.. Då får jag väl skylla mig själv om jag blir Dödssjuk snart.


Idag har absolut ingenting hänt. Jag har bara varit upp och ner i humöret och ibland gör det mig och Resten av omgiviningen TOKIG.


Planer för denna kväll lär väl bli att halv se dum Tv och jag vet inte va..heh.. sen så känner jag lite "hmm vart tar livet vägen" idag pga min kära kusin.

Men men man ska inte gnälla på det man har och inte har :P



Ha en bra kväll.

Av Nathalie - 7 oktober 2009 00:00

Jag har faktiskt inget vettigt att säga här idag, jag har varit trött halva dan och allmänt helt seeeg ..


Men men imorgon blir det säkert lite bättre ;D

Av Nathalie - 5 oktober 2009 01:03

syster yster sa att de snöa.. visst de snöar.. och som hon sa snön smälter bara bort.


Det är snöblandat regn, men det är ändå härligt att vintern strax är här..


Nå nu är de sova dags tror jag ;P Adjöss

Av Nathalie - 3 oktober 2009 20:24

Idag är en seg liten dag ;P ..

Jag fick veta att lars hande konstiga drömmar precis som jag och att mamma vakna kring sex imorse av att hon "hörde" någon ropa mamma underifrån hennes säng, så hon trodde det var jag :P


Sen så har det varit idot dag hela dan. Hmm.. Vi fick främmande av Lena och hennes son Daniel, så for lena och lämna Daniel hos oss så kom Lena och P-å istället för att sätta upp något skit i köket.


Det har varit en lugn dag och jag och Lars spöade skiten ur "Datan" då vi spelade Wc3.

Sen skrattade jag också för att nyss så ringde jag till Denises mobil för att höra när hon skulle komma hem eftersom Samme pratade med henne tidigare och då sa hon att hon skulle hem, det gick fram himla många signaler och efter lång väntan svarade Jonas.

Så fråga ja Jonas vad dom gjorde å han sa att dom it gjorde så mkt men skulle strax på bio, så då fick jag också veta att Denise sover hos honom :P haha fin Koll Samme hade idag :P .. Men it göre nå, då har Lars en säng att sova i i natt också, Lille Morbror Lars ;P


Nu ska man se Körslaget klart.

Av Nathalie - 3 oktober 2009 02:19

Jon åkte ur Idol.

Mamma lyckades övertala Mig, Lars & Samme att promenera till örnäskrogen och tillbaka

Och jag har haft låååånga och förvirrande samtal med min mor.


Dessutom var det väldigt kallt ute ikväll, usch usch, och jag Lever på Cola inatt, för jag känner på mig att jag inte kan sova någonting alls, det surrar för mycket i  mitt huvud för att jag ska orka sova.



Mer än allt annat på denna planet HATAR jag teorier, Jag vill ha ren och skär fakta/sanning för att teorier håller igång mitt huvud på tok för mkt så de gör att jag inte kan sova.. som nu.. Tre i En är det värsta jag vet, jag trodda att ena delen var över och nu kan det möjligtvis vara ännu en. De gör mig ledsen och himla irriterad för då hade jag rätt från första början att den personen är ingenting för mig.


Men men Försvinner en så finns det väl miljoner andra ?.. ssovssött

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards