Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Söndag

Av Nathalie - 18 oktober 2009 21:24

Kanske inte ska klaga allt för mkt på allt egentligen.


Jag skrattade litegrann då jag vaknade idag och insåg att jag hade sovit hårt som sten.

Jag somna kring fyra imorse och då jag klev upp kring halv två var mamma borta och så såg jag Denise & Jonas skor i hallen, så dom hade tagit sig hem till oss och somnat där iaf.


Jag skrattade lite mer när jag upptäckte att det inte bara var Denise och Jonas som sov hos oss utan Bella var där också. Bella var den som klev upp först av alla för utom mig själv och mamma, Samme sov som en stock. Men så kom Madde för att lämna några kläder till Bella och så stack dom in huvudet i mitt rum för att höra om jag sett en Militär jacka där samtidigt som jag pratade i telefon och läste min bok, men nej jag hade inte sett en sån jacka.


äsch jag vet inte riktigt varför jag skriver ut de här ;P för att jag inte har annat för mig just nu, men jag ska pysa från datorn och läsa nu, för sen ska jag sova så jag orkar gå på stan i pite med Sara imorgon.. natt natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Måndag 19 nov 22:01

Jobbat i helgen, sov skit i natt pga det var möten idag. Sov från fyra till halv sju for hem vid åtta och hade sov problem hemma med xD APT var 14-16 och sen hem. Trött som tusan men ska hålla mig vaken en stund till så jag sover hela natten. ...

Av Nathalie - Lördag 10 nov 23:45


Ja det jäklar spöregnar just nu väldigt irriterande!! Jag önskar åtta minus och fem centimeter snö xD Mer än så behövs inte... regnet gör det svårt att se utomhus och det är inte kul när det är så blött. Nåja ha en bra kväll alla glada spada...

Av Nathalie - Onsdag 7 nov 08:32

Ja idag har vi onsdag. Jag jobbar ikväll. Är nu iaf en halvtimme för tidig till en kurs grej. Så jag sitter i bilen och väntar. Siri, Lars och Lena fyllde år i söndags så grattis till dom, Iofs har jag redan grattat två av dom tre. Mja jag ...

Av Nathalie - Onsdag 31 okt 13:21

Yepp sista oktober har kommit och biter på oss. Inget man kan göra åt det tyvärr. Jag har inte heller så mycket att säga utom att det är onsdag och jag väntar. Ha en trevlig halloween och övrig onsdag. Hej svejs alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 28 okt 21:43

Det var kallare än förväntat igår det var mer snö än förväntat igår det var blåsigt som tusan. Vi åkte mot Umeå vid ett och fyra var det bröllop. Mat och diverse efteråt och hemåt resan gick kring tio, vi smet lite i förväg. Men långt att åka hem ...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se