Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Söndag

Av Nathalie - 18 oktober 2009 21:24

Kanske inte ska klaga allt för mkt på allt egentligen.


Jag skrattade litegrann då jag vaknade idag och insåg att jag hade sovit hårt som sten.

Jag somna kring fyra imorse och då jag klev upp kring halv två var mamma borta och så såg jag Denise & Jonas skor i hallen, så dom hade tagit sig hem till oss och somnat där iaf.


Jag skrattade lite mer när jag upptäckte att det inte bara var Denise och Jonas som sov hos oss utan Bella var där också. Bella var den som klev upp först av alla för utom mig själv och mamma, Samme sov som en stock. Men så kom Madde för att lämna några kläder till Bella och så stack dom in huvudet i mitt rum för att höra om jag sett en Militär jacka där samtidigt som jag pratade i telefon och läste min bok, men nej jag hade inte sett en sån jacka.


äsch jag vet inte riktigt varför jag skriver ut de här ;P för att jag inte har annat för mig just nu, men jag ska pysa från datorn och läsa nu, för sen ska jag sova så jag orkar gå på stan i pite med Sara imorgon.. natt natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 16 jan 16:38

Här har vi omkring 27-29 grader kallt för tillfället. Orkar it gå och kolla igen utan vet bara att det är kallt !   Ikväll jobbar jag och imorgon kväll jobbar jag så kim får Roa sig själv så gott han kan. Vilket brukar gå någorlunda bra ändå....

Av Nathalie - Tisdag 15 jan 19:03


Trött är man och sovit konstigt. Var till stan ett tag och lärande Patrik med sanna och albin. Köpte skumtomtar till Sara och åkte hem. Känner bara nu att Uhh trött i allt.. Snön har snott all energi xD. Men snart är det fredag. Ha en bra ...

Av Nathalie - Måndag 14 jan 21:20

Väder försvinn.. Eller nej inte försvinn men sluta snöa. Jag är less snön igen vilket inte är ovanligt. Nåja ha en bra kväll alla glada spadar. ...

Av Nathalie - Söndag 13 jan 20:28

Sov sämre i natt for och gjorde det jag skulle göra på morgonen innan jag for hem men pga strömavbrotten så blev det längre tid än vad det skulle och ändå var jag tvungen att vända tillbaka för jag glömde fixa elementen och sen blev det en extra gång...

Av Nathalie - Lördag 12 jan 21:44


Joda när jag slutade imorse tog jag mig en promenad och vann en lätt raid i pokemon. For sen hemåt såg en död ekorre på vägen och sedan en levande en i lillpite. Idag blev det stuvade makaroner och bacon till middag inte det bästa i världen men d...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se