Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Måndag, mer humör än någonsin.

Av Nathalie - 14 september 2009 15:51

Hallå, för ett tag sen så kom vi från Lillpite. Jag, Lars, Anna och Thor åkte dit kring halv tolv och så har vi varit och hälsat på mormor ett bra tag.

Vi alla är lite sliten för att jag och lars såg ju film i natt och sen blev de inte mkt sova imorse heller, pluss att vi har fått kasta en hel del ved hos mormor och morfar.


Efter jag och lars såg spökfilmen i natt så gick jag på toa och då jag tände lampan small den och gick sönder, hahahaha lampan skrämde skiten ur mig !! så vi var tvungen att byta så jag kunde gå på toa.

Sen såg vi en dålig film "Lost City Raiders", den var lååååååååååååång tråkig.


Nu gäller det att samla ihop sig så pass att man orkar diska och kanske damsuga lr nå ;P Fast thor sover så de kanske måste vänta en liten stund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Onsdag 20 sept 20:55

Igår kväll for jag til pålis. Sov över och for med pappa till lule. Var upp tidigt så massor trött just nu    Fick iaf lampor och trä kulor införskaffade ;D  och knas surra med pappa ( jag är jämt knasig, men när jag är trött låter jag ännn...

Av Nathalie - Lördag 16 sept 16:46

Känns som att någon manglat mig och fina nästan blåmärken märken på skuldrorna har jag, var gode spänd. Det var skönt att bli masserad men obehagligt som tusan när hon knakade mig, jag hatar när det knakar. Fick en ny tid hos henne också ... Får...

Av Nathalie - Torsdag 14 sept 18:43

Ja vad ska man säga snurr och illamående idag med. Naprapaten hade tid 26/9.. Var och pratade med en läkare idag som sa åk hem ta en tablett och vila, hör av sig imorgon om det inte är bättre.. Bara butterhet idag och irritation från min sida! ...

Av Nathalie - Onsdag 13 sept 23:56

Nej blev inget onsdagsmöte idag. Vaknade och var halv död. Kände var bäst att stanna hemma. Sen när jag kände mig bättre var jag och Kim ut och målade mer och de gick bra. Eftermiddags maten så spelade jag vid datorn och då blev jag illamående ...

Av Nathalie - Onsdag 6 sept 07:52

Nu sitter jag och väntar hos tandis. Är inte pigg efter konstig natt sömn, hungrig, men de dröjer innan det blir frukost/lunch. Vill hellre gå ut genom dörren till bilen igen men men lika bra att få saker bortgjorda. Helgen som gick var ändå bra...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se