Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Måndag, mer humör än någonsin.

Av Nathalie - 14 september 2009 15:51

Hallå, för ett tag sen så kom vi från Lillpite. Jag, Lars, Anna och Thor åkte dit kring halv tolv och så har vi varit och hälsat på mormor ett bra tag.

Vi alla är lite sliten för att jag och lars såg ju film i natt och sen blev de inte mkt sova imorse heller, pluss att vi har fått kasta en hel del ved hos mormor och morfar.


Efter jag och lars såg spökfilmen i natt så gick jag på toa och då jag tände lampan small den och gick sönder, hahahaha lampan skrämde skiten ur mig !! så vi var tvungen att byta så jag kunde gå på toa.

Sen såg vi en dålig film "Lost City Raiders", den var lååååååååååååång tråkig.


Nu gäller det att samla ihop sig så pass att man orkar diska och kanske damsuga lr nå ;P Fast thor sover så de kanske måste vänta en liten stund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - Söndag 18 feb 21:57

Joda helgen är över. Igår var lugnet själv. Smsade med ådii och förhoppningsvis var bio filmen bra ;)   Spelade med pojkarna, danne och stovve, för ovanlighetens skull, dom fick för sig att spela lite Overwatch och när dom två blev less spela...

Av Nathalie - Fredag 16 feb 20:59

Fredag. Slutade 17.00. Och nu ledig lördag och söndag ;) Skönt att veckan är över. Då får man se hur nästa vecka överlevs. Det blir nog bra tror jag. Aja ha en bra kväll alla glada spadar ...

Av Nathalie - Torsdag 15 feb 20:27

Joda jag spelar overwatch och blir irriterad speciellt när man får 49% av kill i en match av mystery och ingen röstar på en...fyra guld också.. Blöh... Dag sju av åtta idag. Intro avklarad däremot min tur att introducera på måndag...suck, jag är...

Av Nathalie - Tisdag 13 feb 00:51


Ja jag ska i säng strax. Påminn mig om att blir det byte av arbetsplats någon fler gång så kolla ordentligt hur du jobbar/jobbat innan du bokar in intro..... Jag har jobbat hela helgen, varit på intro idag. Jobbar imorgon, intro på onsdag och...

Av Nathalie - Onsdag 7 feb 23:04

Ingen anmärkning eller bra att veta. Men vad i helvete xD Påväg för att hämta upp morbror så han kunde va mitt sällskap så slutade fläkten i bilen fungera.. Is kallt!!!!! Bilen gick ändå igenom. Mirakulöst höll sig ABS lampan släkt (det har g...

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Blogkeen
Följ Crazy Nutz and the liar Blue Rose med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se