Alla inlägg under augusti 2009

Av Nathalie - 12 augusti 2009 18:31

Tjoflöjt lr något sådant.


Idag är en slödag som tusan, vi sov länge, jag klev upp halv ett å gick å duscha ut hårsprayet ur mitt hår !! och sen så gjorde jag allt i min makt för att väcka Denise OCH DET FUNGERADE !

 Vi åt frukost och sen gick vi ut med Tilla och Tea en sväng i lekparken, Snorungarna som var 3,5år och 8år och var Aunes Barnbarn, Tilla är kvar här än.


Efter våran lekstund promenerade jag och Denise in till Enköpings centrum och kollade runt på kläder m.m .. Jag hittade två par örhängen som jag köpte (118kr kostade det!!) och så köpte Denise en vit tröja, en brunkofta (10kr), två par skor som kostade 20kr och 50kr, smink och örhängen.


Hmm snart är vi fattiga som en kyrkråtta !

Imorgon är planen att fara till Gröna Lund med halva världen, det lär väl bli underhållande förhoppningsvis..

Och nu ligger Denise och väntar på att vi ska gå till statoil så då får jag väl lov att sluta skriva här.


Hejs

Av Nathalie - 12 augusti 2009 00:32

Härlig dag idag ;P

Vi vakna tidigt å vi lyckades hitta i tåget perfekt, jag var super duktig på att orientera oss från början iaf. För jag hittade plattan fort.


Jag och Nisan fick vänta på Elina och Madde samt Markus i nästan en timme !!! Men till slut kom dom och jaa, då promenerade vi.. Det är nästan det enda vi gjort idag PROMENERA !!

Jag har köpt ett par skor och en tröja, denise köpte byxor. Vi har träffat Aihan (vet ej stavning) och sen så en hel jävla massa folk man blivit less på.


Dessutom är jag besviken på mig själv JAG ÅT PÅ DONKEN!! Men å andra sidan var de inte äckligt iaf.

Två ggr var jag på Donken idag.


Sist var vi på Ung08 och lyssnade på musik, de var jäkligt jobbigt för jag fick en hel kille i ryggen !! sen så var de en annan fjant som inte kunde sluta glo på våran lilla grupp, men hans polare var väl lite snygg iaf.


haha fy tusan jag orkar inte skriva egentligen.. nu ska jag äta lite godis, se tv å ta de lugnt.. imorgon är en annan dag.. sovgott

Av Nathalie - 11 augusti 2009 11:12

Förvånad är jag över att jag inte är tröttare, men lite tung i huvudet är jag ändå.

De blev en tidig kväll igår och en tidig morgon idag.

Om ett tag ska jag och Nisan få åka med Leif till "tågstationen" å så ska vi köpa biljett för att ta oss till sthlm där vi ska försöka hitta Elina & Madde först och främst.


Sen lär vi vara borta hela dan och virra omkring inne i stan och ont kommer vi ha då vi kommer tillbaka, men de är lugnt för vi har sköna sängar att sova i.

Nå nu ska ja på toa. hejs

Av Nathalie - 10 augusti 2009 22:45

Nu har jag och Denise varit här en stund.. inte helt fel att vara här faktiskt, jobbigt att åka buss i 8timmar och sen tåg.. men de är de värt...


Imorgon bär det av till huvudstaden kring tolv och där kommer jag få ont ifötterna. jag orkar inte skriva nå myck här så vi hörs. hejs

Av Nathalie - 10 augusti 2009 08:50

om tio minuter öppnar coop å då ska jag ta hunden och börsen å gå dit..


sen så är de inte länge kvar till vi ska fara..


Hejs :P

Av Nathalie - 10 augusti 2009 01:11

"Idag" så har jag gjort de mesta, varit ute med hunden, varit på affärn, diskat, tvättat och packat..


Jag hade rätt då vi hämta mamma för de första jag sa då vi gick ut var "de blir dåligt väder", tio minuter senare brakade åskvädret lös.


För en stund sen knackade de tyst på dörren å de var Danne, denise skulle ut en sväng här nedanför å hålla Danne å Sami sällskap, Otroligt? njae, men sova dags är det !

Vi ska iväg imorgon kring tio så bäst att sova nu.


Godnatt

Av Nathalie - 9 augusti 2009 18:16

..It´s not easy to have no Money..


Mr Elwan wanted to go south earlier this week to visit his Brother but he didn´t have the money for it and neither did his Brother or his Mother.


And tomorrow it´s Miss Holmbom and Miss Hedströms´ turn to go south, the funny thing about this is that they are nervous cause they have never done this before, not alone, with no parents.. hmmm Scary..


Hopefully Mr Elwan will join them sometime during this week, cause it would be more fun that way... BUT MONEY IS HARD TO GET ..



Bye

Av Nathalie - 9 augusti 2009 15:46

Idag klev vi upp tidigt, jag klev upp tjugo i tio och sa till åt syster Sara och morbror Lars nästan klockan tio.


Då dom kom ner, sega som dom var, så såg dom ut som döden själv ;P Lite sliten av någon anledning, kan iofs bero på värmen och deras allergi för djuren hos moster Eva.


Jag tog mig till bussen i öjebyn tack vare mormor och morfar, men sen då jag kom fram i  lule var jag tvungen att gå med min jäkla BAG från stan och hem, snacka om varmt de var.


Nu väl hemma har jag skrivit och sökt två jobb, har skrivit mail till af också eftersom jag inte kan ringa imorgon. Sen har jag hunnit vara ut med hunden och bokat tvätt tid och strax nu klockan fyra blir de jag som för börja med tvätt helvetet !





Imorgon är det måndag, förhoppningsvis går allt enligt planerna, men med min och Denises tur så blir vi väl strandade någonstans efter vägen. Sen vet jag inte riktigt heller om jag kommer kunna sitta vid en dator så mkt på en vecka fram över, men de lär vi juh se.


orkar it skriva mer nu. Hejs ;D

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards