Alla inlägg under juli 2009

Av Nathalie - 4 juli 2009 17:12

Dom sover än..


Jag har damsugat, sopat, torkat, skura, ren gjort kattlådan, varit ut med soporna, varit ut med hunden och bokat tvätt tid.. vad har alla andra gjort?? inte ett skit.



Tack och hej för mej

Av Nathalie - 4 juli 2009 15:41

Alltså Denise är duktig med tanke på att hon inte sov något igår alls och gick å la sig kring fem i morse !! .. just nu ligger Jonas, Denise och Elina å sover. Mamma har just farit till jobbet och jag har handlat och Samme har just vaknat.



Igår blev en intressant kväll, Vi gick till coop vid elva (jag,denise, jonas) där mötte vi Joshua/Sami/Gabbe/Robin. Sen då vi gick där ifrån följde jonas med dom till Sami.

Mamma/Samme/Annette/J-a skulle ut på krogen och Denise och Jag tyckte att pojkarna sku hit så dom kom ju hit. Då låg Elina och sov.

Elina fick inte sova så länge för Jonas och Gabbe sen så dök Sandra upp, sen Linn och Mutt* och Madde och Bella.


Dom andra var absolut inge intressant utan Gabbe, Sami, Robin och Joshua var dom roliga människorna för kvällen. Robin sprang runt med apan och apan ville ha pussar som den dessutom fick ^^

Gabbe nöp mig i kinderna igen och undrade så fint om jag hatade honom. Jonas rufsade till allas hår och stampade mig på fötterna och sen så hade dom poker spel i köket som var väldigt intressant att titta på.


Då de vuxna kom hem så skickades alla till denises rum där dom "sov" en stund tills samme tyckte att dom skulle spela poker å den som vann skulle få 100kr. Så Gabbe, Robin, Jonas och Samme spelade om de och gissa vem som vann??? ;P

 [Gabbe]


Nå de blev sova kring fem som sagt. Iaf för alla utom mamma. Robin och Gabbe cykla hem och Sami gick hem. Resten av folket hade avvecklats tidigare och tur var väl de.

Nå idag är det lördag och idag sker inte mkt. Har jag någon ork ska jag kanske städa lite, men vem vet?


hejs

Av Nathalie - 3 juli 2009 17:45

Haha usch så jobbig dag.

Jag somna vid halv sex imorse och blev väckt av de värsta rigningarna på dörren jag någonsin har hört kring tio. Och när jag väl klev upp och öppna så stod Elina och Denise där och höll på att skratta ihjäl sig.


Dom hade it sovit nå i natt å skulle iväg på Arons, så då dom for igen så somna jag om.. sen då jag vakna vid ett var dom ju tillbaka dom som sku va ute till två.

Det bar av till stan för mig och gick där med mamma en sväng innan hon skulle till jobbet och jag fick cykla hem.

Då jag kom vid oss så de första jag ser är Dannes cykel och jag fick en stor suck i huvudet ^^

Vid porten satt Denise, Elina och Danne och jag sa ju heej å fick hej tillbaka av Elina och Nisan men de första danne säger är "Har du jonas tröja på dig" hahahaah, joo de hade jag och jag passar sååå bra i den tröjan ^^ men de är skitsamma.

När jag kom upp var jag tvungen att byta kläder för jag blev irriterad på Danne så då blev jag hel vit i stället ^^


Sen for vi till Lulebo, släppte av Denise och Elina på tuna, for på elgiganten, till mammas jobb, till systemet och sen på willys. Jag och Samme har just kommit hem och nu gör vi mat.


Om ett tag lär väl Sömngångarna komma tillbaka och vad som händer ikväll vet jag inte. Nää nu ska jag äta. hejs

Av Nathalie - 2 juli 2009 16:20

Nu sitter jag här, väntar på att tiden ska gå litegrann och nyss var jag hem till Lindas pappa för att låna en transportbur för att transportera Lurvas.


She is going to get a new home today, and I hope that it´s going to work out FINE.


Nå iaf storebrodern Stefan är en ängel han med, för att han vill försöka ta hand om Lurvas. Och som sagt jag hoppas nu de kommer fungera bra och att Sindra och Tinnah blir lugna här hemma då dom inte har något här att mobba.


Samme är hos Nicklas och efter de antar jag att han ska hämta Denise sen vet jag inte riktigt hur något annat blir.

Ja nu ork jag då it skriva mer. adjöss

Av Nathalie - 2 juli 2009 03:30

Klockan är halv fyra på torsdag morgon och det har just slagit mig varför och hur jag kunde ha orken att cykla till pite i måndags.


Hela dagen under måndag var man ett nervknippe. Jag och Denise ville vara med och se i den där rättegången. Sen så blir jag irriterad på mig själv när jag bryr mig för mkt, som "när kommer man se A igen?"


Det slog mig just att dessa dagar i piteås kommun har jag inte haft en tanke på vad som händer i andras liv. Så det slog mig just att idag är det den där dagen för D om jag inte minns fel eller óm jag inte har förstått det fel.


Jag är förbannat trött, jag måste sova, jag har just sett en film Dangerous Minds och jag är för nervig och tänker för mkt för att komma kunna somna just nu.

Av Nathalie - 1 juli 2009 22:07

Härligt att vara hemma tycker jag ^^

Speciellt när Jag har avmaskat djuren som hatade det och sen tvingats möta token !! .. nää men nog är de trevligt, Jag och Nattis gick ut med Lady och var på affärn och så när vi gick där ifrån så kom Gabbe och Robin (trorjaghanhette) cyklandes och jag vinka åt Gabbe och så cykla han upp brevid mig en sväng:

-Hej nattis vad gör du?

-Hej, jag är ute och går med Nattis^^

-Med nattis? (å tittar på lady som nattis går med)

-Ja nattis ^^ (å så pekar jag på lilla nattis som går brevid mig)

-Ah, hej nattis.. Är jonas där?

-Nää, denise är ju inte hemma så jag vet inte var han är..

-Okej hejdå :) (cyklar han iväg med robin mot sami)


Nattis hade också värsta kommentaren om Gabbe, väldigt kul var de ^^

 *

Hmm jag glömde skriva tidigare idag att då jag stod i bergnäset och pratade i telefon med Becca så hängde jag på min cykel och så cyklade de förbi två killar.. Dom sa iaf Bob Marley för life .. och jag börja garva för att jag hade Jonas tröja på mig så de var de dom syfta på.. å då dom cykla förbi så de enda jag gjorde var att titta på dom å skratta ^^


Nu ska ja gå igen ^^ hejs

Av Nathalie - 1 juli 2009 19:16

Hemma i Lule igen.

Kim är en ängel för han körde mig med min cykel.. Han släppte av mig i bergnäset så jag fick cykla hem därifrån och de är lindrigare än att cykla från pite tillbaka till lule ;D


Jag har just laddat upp bilder på Bdb från min cykeltur och folket i öjebyn ^^ men jag glömde av att ta kort på Anna ;D hon var med där också !! :D

http://merak.bilddagboken.se/ <-- om nu någon ska se mina bilder :P


Iaf jag har hunnit äta nu när jag kommit hem och så har jag hunnit handla, jag ska strax försöka prata med kikki lr pappa på något höger lr vänster..


så jasi, hejs ..

Av Nathalie - 1 juli 2009 12:24

Fitusan att folk lyckas göra så jag vaknar hela tiden ;P


Men iaf jag är vaken, och har ett stort ruffs i håret eftersom jag inte duschade igår efter jag,sara och lars hade badat.

Idag verkar de som att jag iaf får åka bil hem igen med min kära cykel och jag måste säga ursäkta för att jag kan vara väldigt tjatig ibland ;P


Nå nu ska jag nog vakna till lite och försöka få tag i min syster yster ^^


hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards