Alla inlägg under juli 2009

Av Nathalie - 9 juli 2009 18:41

Igår så for Lars hem. Och här hemma hände inte mkt. Jag var med Denise i princip hela dan och vi gjorde inte mkt, var ute med hunden å diska på affärn nåra ggr.


Haha just nu så tvättar jag och mamma .. sista tvätten ska upp snart..

Och sen ska jag följa denise till grillen och sen till mary.. igår var tanken att hon skulle gå till porsön men de blev inte kanske blir ikväll i stället ..


Igår var jag sur som attans också för att sara fick städjobbet på PDOL och hon var ju överlycklig, haha mer pengar.. men IDAG ringde dom också mig så JAG FÅR OCKSÅ JOBBA PÅ PDOL och städa hela kvällarna och nätterna, de roliga är att jag kommer få göra det med Sara ;D

Så kommer jag också få lite pengar ^^


Nå nu ska jag sluta skriva för denise går omkring bakom mig så hejs svejs

Av Nathalie - 8 juli 2009 13:06

Igår så kom Lars hit på morgonen, han fick åka med eva.

Å igår hände inte mkt faktiskt.. Jag, mamma och lars var på stan.. sen då vi kom hem hann vi se D utanför coop och så lagade vi tacos till middag.

Samme sov länge och var på dåligt humör och denise var hemma med Elina.


Då Elina for vid åtta så var de mest att vänta på att Samme skulle på jobbet vid nio och att Jonas skulle komma.

Mam och Lars hade fest för sig själva ;P


Jonas kom hit vid elva och de var skit väder..Vi roade oss bäst vi kunde ända fram tills Robin och Gabbe dök upp här nere, dom fick komma upp en sväng (dom var på hemvägen) och Gabbe var grinig som fan.

Gabbe var väl övertrött lr nå, men halv trevlig iaf, jag serverade en pizza åt honom iaf och så frågade han så roligt vem lars var.


Gabbe hann fara hem före Robin, för robin hade så himla kul med korten osv osv.. och jag hade gode roligt åt honom också.

Samme kom hem vid tre och Robin fick fara hem strax före fyra.. vi gick å la oss typ efter de men tog hundra år innan vi somna.


Och jag har nyss vaknat pga att lars inte låg på madrassen ^^ nu sitter han å spelar tv-spel å mamma tittar på (hon vill att vi ska gå och äta?!) .. Samme sover, Denise och Jonas sover .. katterna är pigga å glada och lady med.


nu orkar jag inte skriva mer. hejs

Av Nathalie - 6 juli 2009 19:39

Mamma väckte mig strax före tolv idag.. sen så klaga jag som tusan hela tiden..

Vi åkte in till stan och har nästan nyss kommit hem.


I stan hände inge spec, var på bingo en sväng , var på stan och köpte ett par fula byxor sen såvar jag ner på marknaden och där hade dom inte ett SKIT !!..

Jag pratade en massa i telefon också, med mamma, lars, anna en snabb sväng med samme och smsa en massa med sara :P


nåå nu sitter jag hemma å ska nog snart se en film .. sen vet jag inte hur länge jag orkar vara vaken ;P hejs

Av Nathalie - 6 juli 2009 02:35

Jag har sprungit runt i lägenheten och letat kläder till imorgon, vettefan varför jag hade sån svår beslutsångest och sen då jag hittat något gjorde jag misstaget att gå ut på balkongen och såg Gabbe, Sami, Joshua och Robin cykla och jag var tvungen att säga de högt så mamma hörde !!

Hon gick ut på balkongen och skrek GABBE, just som dom cykla runt hörnet så dom var tvungen att vända om.


Då gabbe kom fram så "skällde" mamma ut honom (retade honom) för att "fritidsgården" inte var här ikväll då hon ändå var ledig och dom inte kunde störa någon och deras svar var "Vi glömde" hahaha..

Så tyckte då Gabbe att jag lr mamma sku följa till statoil.

Så de blev naturligtvis jag för att mamma är för lat och hon ville att jag skulle handla åt henne också.


Väl nere så fick jag samma fråga två ggr ena gången av Gabbe andra av Robin: "Var är Denise och Jonas?" .. Denise är hos Elina och Jonas hos sin pappa.

Inne i statoil var jag nervig och den (o)trevliga tjejen i kassan var lite sur och såg stint på mig. men visst jag kan väl förstå henne. då kan jag säga att jag föredrar den andra tjejen, malin tror jag hon heter.


Nå jag gick ut och vänta på pojkarna. Gabbe och Robin kom ut, Robin hade köpt godis och en liten cola och Gabbe fick en hel rad av hans chokladkaka jag lika så.. (snacka om förvånad jag blev, men vadå om Robin kunde hälsa på mig tidigare idag då jag var påväg till coop så varför skulle han inte dela med sig av sitt godis när han också fick av mig igår)  hahaha...

Sami och Joshua var sega men då dom kom så cykla vi upp på vägen och jag fick en Hejdå kram av Gabbe IGEN och jag skulle tydligen ge mamma en kram också och robin ville att jag skulle hälsa åt mamma och denise och denise får jag väl hälsa åt imorgon ;P.


Usch jag ska sluta skriva nu jag ger mig själv huvudvärk. sovgott-.-

Av Nathalie - 5 juli 2009 16:34

Irriterande, jag vakna vid halv sju av att dom diskuterade högt i vardagsrummet sen så smällde dörren till Denises rum så himla mkt att jag var tvungen att säga åt dom att sluta.

Till min lilla förvåning så hade Jonas kommit tillbaka hit och Denise och Elina hade inte sovit något de senaste tre timmarna som jag hade.


Mamma blev arg å så drog hon till jobbet för att samme var lite trög. Sen så gick han å la sig å vi satt lite i vardagsrummet å surrade sen gick dom å la sig och jag med.

Sen har jag vaknat och somnat om vartannat och så har jag haft en cp dröm om att jag skulle jobba på mammas jobb i stället för lars och idioterna hade aldrig sagt när jag började så de blev ett himla liv.


Jag klev upp ur sängen för lite mer än en timme sen och nyss kom jag in med hunden och så hade jag varit på affärn.

Nu ska jag äta lite å sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske boka om tvätt tiden??


äsch hejdå

Av Nathalie - 5 juli 2009 02:52

Mamma lär inte vara blid efter de att hon jobbat imorgon..

Iaf så gick vi till statoil för en stund sen för att denise ville köpa godis och jag kände att jag behövde en promenad. Sen då vi kom vid statoil såg vi polisen ;P

Nå Gabbe, Sami och Joshua har sagt hela kvällen att dom ska sluta röka, men då vi kom på statoil ville dom att jag skulle köpa så dom slapp gå in men jag hade inte ID med mig ;P så jag sa nej.


Då denise köpt sitt godis å vi skulle gå fick vi hejdå kram av Gabbe. Hahaha Jag är imponerad .. nu har jag fått en kram av Jonas, Carlos, Danne och Gabbe sen en halvaktig kram av adam.. Inga fega pojkar direkt..


Nå nu ska jag krypa ner i sängen å typ försöka sova.. sovgott

Av Nathalie - 5 juli 2009 01:53

Just nu är det Jag, Denise, Elina, Joshua, Sami, Robin och Gabbe hemma plus mamma och samme som försöker sova.

Jonas drog med Julle mot skellefte eftersom hans kära bror Adam och den otroliga fj**ten Danne var där på någon festival och ville att han skulle komma.


Iaf så har inte mkt hänt ikväll, jag väntar mest på att folket ska fara just nu så att de blir lite lugn och ro. Men de är inte de att jag är less dom utan att jag ändå inte får som jag vill ;P nog för att jag aldrig vet vad jag vill.


Nå mer än så ska ja it skriva. Adjöss

Av Nathalie - 4 juli 2009 19:58

blev inte att tvätta idag, är för slö för de...


men däremot kom carlos + en annan snubbe å ja sa att han sku väcka folket men de gjorde dom it sen gick dom å så kom dom tillbaka å då klev folket upp.

Nu för en stund sen dök mer folk upp. Joshua + hans bror, Sami, Robin och Gabbe..


nå vet inte vad vi gör mer ikväll dom spelar poker nu iaf. hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards