Alla inlägg under juli 2009

Av Nathalie - 21 juli 2009 22:29

I could be crazy?

I could be dumb?

I could be ugly?

I could be a lot of things, but now I´m only Visible.

The world are here, and it´s crazy that anyone can see me at all.

I´m here, And I´m crazy me.



Planen är galen, men med lite tur och tur kan det bli bra iaf.

Buss till sundsvall och Tåg till Uppsala. hmm galnare planer har man råkat ut för.. orkar inte med mer detajler än så..

Av Nathalie - 21 juli 2009 19:26

Sådana här dagar inser jag att jag är för besatt av vissa saker och av vissa människor eftersom min egna hjärna lever i en alllldellllesss speciell fantasi värld.]


Idag så sov jag till ett ungefär och det är ganska komiskt att jag lyckades sova så länge eftersom jag somna kring tolv igår kväll.

Idag har de mest spännande varit att cykla till och från affärn i byn annars har de regnat och jag mest sett tv och nyss ätit lite tacos.


Om någon undrar vad som kommer hända senare ikväll och imorgon så svarar jag bara: JAG VET INTE, bara ta det lugnt ;P hah..

Jag laddar inför torsdag då de jobbiga jobbet startar.. å nu ska jag sysselsätta mig bäst jag kan.. hejs

Av Nathalie - 20 juli 2009 22:04

hahaha, nu känner jag mig skit trött och vill sova, men de ska jag inte göra riktigt än, om en stund tror jag..


Jag har iaf cyklat till och från Ok i Roknäs för att jag måste ju börja öva mig lite inför torsdag då jag ska cykla mellan byn och stan ^^ mohahaha.. usch så flum jag är just nu.. nä nu ska jag pysa hejs

Av Nathalie - 20 juli 2009 19:23

Nu är det måndag och nu är jag i Lillpite.


Lördag blev de att fara till stugan (Jag, Mamma, Denise, Samme, Jonas och Pontus) för där var de kalas.. väl där så blev jag massor myggbiten, badade med bella och alla tyckte att klänningen jag hade var ful(fin)..hah.


Söndag blev en långdragen sak för att vi åkte från stugan och kom hem vid två. Sara sov då så vi fick banka på dörrn och ringa henne för att ta oss in. Sen så drog Pontus, Denise och Jonas till P och Ds mamma för hon fyllde år.

Jag och sara var ute i solen och läste litegrann ^^ ..Sen så fick jag se Spöket(tidigare nämd som solglasögonen) en massa, jag tycker att spöket är ett mer passande namn än solglasögonen för nu har han knappt solglasögon på sig ^^

På kvällen så hade Denise och Jonas fest för sig själva och vi tog en promenad till statoil vid två på natten.


Jag och sara klev upp vid halv nio och drog iväg till bussen som skulle till busstation och väl på busstation träffade vi Kjell. Sen så på bussen lyckades jag både tappa min mobil och min dricka flög ända fram till föraren ^^

I öjebyn så hjälpte jag sara med lite saker och när jag väl blev hämtat var klockan kring två.


Sen så tog det hundra år för Eva, Magnus, Ingemar och Anneli att göra sig klar för att fara.. men nu har dom farit.. och nu är jag för övertrött för att idas göra något vettigt..haha vet inte ens om detta inlägg blev så bra.


Nå nu ska jag roa mig bäst jag kan. adjöss

Av Nathalie - 17 juli 2009 22:59

Idag har varit en härlig dag även om jag sovit för lite.


Jonas kom och sov här i natt för han skulle överraska Denise då hon kom hem från Elina, han har ju varit borta i södern..


Iaf idag så har jag, Sara och Emma varit på stan och där köpte jag en Basketboll och en tröja plus ett linne jag inte kan ha.. sara och emma köpte andra små saker..


Sen då vi kom tillbaka hem så spelade vi tv-spel å snackade skit medans Jonas, Gabbe, Sami och Joshua spelade poker osv..

Sen så har jag varit på affärn fyra ggr idag och jag är förbannad på mig själv just nu..

Varför i helvete låter jag en sån liten småsak störa min hjärna?!..Alla säger väl fel någon gång men att just den ihop blandningen kom från den käften känns åt helvete.


Nå nu är de lugnt för Denise och Jonas gick iväg till coop igen för att möta dom andra pöjkarna å sen skulle dom väl dra någonstans och de är lika bra för mitt humör försvann med ett poff.

Det roliga var att Kassören inne på affärn pratade med mig vad nu de betyder ;P usch jag är på den där affärn för mkt.. Men han var väl inte ful heller så ..


nä nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..tror jag ska iväg å hämta en sak.. äsch vi hörs sen.. hejs

Av Nathalie - 15 juli 2009 22:15

Nu har jag å sara varit duktiga.. vi for till 86 å vattna blomman och flyttade lite i mitt rum, som vi dessutom lämnade i kaos..


Sen så cykla vi till affärn å handla, lite schvamel där inne också, vakten tyckte nog it om oss så mkt.


Iaf då vi cykla till 86 fick Amanda grisen flyga lite, hahaha jag kunde inte sluta skratta även om de inte var kul egentligen.


nå nu ska jag se då Sara spelar simpson och så ska jag dricka cola ^^

Av Nathalie - 15 juli 2009 19:04

Det är redan onsdag och he känns skumt ;P

Tiden halv flyger i väg och halv kryper iväg ^^


Vi har just ätit Tacos och vad jag och sara ska hitta på ikväll är ett stort frågetecken. Men vi hittar säkert på nått att sysselsätta oss med ..


Jag har som inget att uppdatera här egentligen .. så vi hörs sen hejs

Av Nathalie - 14 juli 2009 16:25

Imorse blev de tur och retur till öjebyn.

Vi blev stoppade av polisen också som tyckte att det var en godmorgon och ville se Nicklas kökort samt att han skulle blåsa ^^ hmm väldigt misstänksamt att åka en volvo 240 vid fyra/halv fem på morgonen i den fina dimman.


Jag och sara gick å la oss vid sex då mamma å samme klivit upp och vi har nyss vaknat till Ordentligt även om vi vaknat lite tidigare också ..


Idag sker nog inte mkt, vi ska ut med hundarna å mest ta de lugnt antar jag

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards