Alla inlägg under juli 2009

Av Nathalie - 27 juli 2009 21:39

Usch var irritation kan göra mkt. Jag irriterar mig på pengar, jag irriterar mig på att jag lånat ut pengar mot bättre vetande, de kommer ju som gå halvt åt skogen iaf, men de är inge ovanligt när det gäller min familj. :P


Nå jag är iaf lite glad idag ;D .. för att nu har jag äntligen kunnat varva ner och ta de lite lugnt sen så har jag fått ett par sockar med RÅÅÅÅÅÅÅSA (ja det ska stavas med flera åååååå:n) Döskallar på ;D och två par silver örhängen ;D

Min moster är bäst när hon är på sitt braiga humör, haha hon är ju lite speciell ^^


nå nu ska jag roa mig lite till sen sova. jag ska orka upp imorgon också ;Dhejs

Av Nathalie - 27 juli 2009 18:33

Denna dag startade inte allt för fint eftersom det bara blev tre timmars sömn för mig i natt, fattar it vad tusan de var som gjorde att jag inte kunde sova !

Men iaf så fick vi ju åka med Kära Kikki till stan och vi hann möta Helena på busstationen innan vi började jobba också.


Idag har faktiskt gått jävligt fort, de var inte allt för mkt gnäll idag eftersom de var sista dagen, enda jobbiga var typ att alla sopsäckar var borta igen !

Jag gjorde fred med mig själv och då funka de bättre att jobba med Oskar idag, och Lille Jesper var lite väl lat för han tog alternativet och slutade kring nio i morse !.. Men Emely, Mikaela, Johanna, Johan, Joel, Oskar, Sara och Jag jobbade på bra.

Vi fick dessutom lunch på Pentryt och visst de dög väl att äta. Så vi sluta vid tolv.

Då jag kom hem till sara igen somna jag på soffan sen kom kikki å hämta mig för att köra till lillpite å hämta Per.

Sen då dom farit så fick jag fara på affärn å panta med mormor och morfar och stackars morfar har en uppsvullen hand ;P


Alltså jag är inte mycke till författare, så de mesta här i bloggen blir en fin gröt. Nu ska jag klä mig å ta in hundarna m.m så hejs svejs.. i morgon blir de luleå förrrrrrressssssttteeeen ! hejs

Av Nathalie - 26 juli 2009 16:22

Helgen är över men vi har ett pass kvar av städjobbet och det är imorgon klockan sex på morgonen och hela jävla dagen !


Men nu ska vi it prata jobb ;D utan FREDAG var jag och sara i stan och vi var ju då tvungen att lyssna på Hammerfall, fitusan så mycke folk de var där som ville lyssna och se dom :)

De var härligt att stå där och se alla människor men man blev lite döv av musiken.

Lördag, alltså igår blev de att titta på timbuktu och de var gode kul de med för han är en rolig kortis som dansar massor och hela publiken (som för övrigt var mindre än hammerfalls) dansade roliga danser så man fick skratta i hjäl sig.


Det har varit massa folk hela tiden och jag har sett några idioter och några mindre idioter ^^ ..Coop-Chris jobbade på området om jag nu inte inbillande mig något faan om han har övergett coop då blir de ju lite väl tomt då jag kommer tillbaka till lule.

Såg spöket en snabbis igår om jag inte inbillande mig saken men de tror jag inte för Joshua var där ^^

Jag orkar inte skriva ner namnen på alla "kända" människor jag sett.


Sen så typ hela helgen har vi (jag och sara) umgåtts med hennes msn kompis Krille och hans polare.. Olivia var ju här en sväng också så vi var ju med henne med .. äsch jag är ingen vidare bra författare idag så jag ids it skriva mer..


Adjö

Av Nathalie - 24 juli 2009 13:14

nu är det fredag.

nu är jag hos sara utan sara.

idag är dagen då konstigheter händer ^^ ..hah


Per, Patrik och Kikki kom till eva strax före tolv och då hade jag just klivit upp och släppt ut hundarna. Kändes som att man blev stressad till att visa Pelle runt också, glömde säkert mer än hälften.


Iaf hann jag aldrig äta frukost innan jag for så nu äter jag frukost lunch.

Oturligt nog så försov sig lillasyster i morse och hon säger att jag ska säga åt Conny att hon gjorde de =/ de kan ju bli lite svårt för mig att säga det åt honom heh.. vi ser väl..

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess att jag ska cykla till stan.. borde kanske se till att jag har varit på toa tusen ggr om för att gå på toa där borta är inte de minsta kul.


nå nu orkar jag it skriva mer, ser väl om jag ser massa idioter i stan idag ^^ hejs

Av Nathalie - 23 juli 2009 23:34

Det finns visst bara änglar i mitt umgänge idag..

Pelle är en ängel som gick med på att hundvakta åt mig imorgon och Kim är en ängel som ides köra från honom till stan för att hämta mig och köra mig tillbaka till lillpite.


Jag insåg ju så fint att cykla mellan lillpite och pite kommer jag inte orka med hela helgen..Så de har löst sig iaf.. hoppas jag.. nå imorgon blir de mest troligt att se på Hammefall efter jobbet ;P .. och jobbet idag var bara så skrattretande så de är it sant.. men man får ju uppmärksamhet iaf ^^ eller nå.. haha


nää nu är jag för trött för att ens orka sitta här.. hejs

Av Nathalie - 23 juli 2009 15:15

Här sitter man nu och håller nästan på att klättra på väggarna hemma hos Sara.. Usch vet inte riktigt var man ska stoppa huvudet !!

Jag har cyklat från Eva hit och de tog hundra år och var jobbigt eftersom den där jävla vinden ville it lämna mig ifred !!


Jag och Sara ska iaf åka buss in till stan så vi får lov att gå tillbaka sen och efter det ska jag cykla tillbaka till Eva.. Imorgon så kommer min räddning, Kära lillebror Per ska ta över hundvaktandet åt mig, enda problemet för mig som ger mig dåligt samvete är att han kommer ha hur tråkigt som helst därborta =/

Men å andra sidan så är han en ängel för då slipper jag cykla mellan Lillpite och Pite varje dag.


nu har jag iaf gjort så sara hålle på att dööö, tack vare mig så ska hon in till stan och möta K hahahaha.. och hon håller på att slå huvudet i väggen för det ^^


Nå nu ska jag sluta vara jävlig.. hejs

Av Nathalie - 22 juli 2009 20:25

Someone told me long ago.

There´s a calm before the storm.

I know, it´s been coming for sometime......


Sen förra veckan har jag haft den här jobbiga känslan att något speciellt ska hända, och hittills har det inte hänt något. Just nu känns allt lugnt och tyst även om jag ska iväg och jobba imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag har oroat mig för, för just nu så vet jag att allt kommer att bli bra.

Eller?? Lurar jag mig själv?? De här kanske bara är lugnet före stormen??


Vem vet, det kanske blir rena rama helvetet snart eller kanske tvärtom, ett underbart kaos?..


Jasi den som visste allt skulle inte ha de lätt. haha

Av Nathalie - 22 juli 2009 16:47

När man är här så känns det som att man är i en helt annan värld än resten av världen.. haha..

Man är som avskärmad från omvärlden och ändå så är man inte det. Åtminstone då man är här själv, då gör man ingenting, man bara finns ..


I natt någon gång kommer inte ihåg klockslaget så fick jag för mig att skriva "Bu!" till spöket, haha komiskt att göra de till ett spöke. Men något som var ännu mer komiskt var att kring halv fem i morse då jag sov hårt som attans fick jag svar tillbaka.."Va:)?" .. Och jag sa bara att jag försökte skrämmas ;P

[Lite roar små, mindre roar dumma]


Idag har jag inte gjort något än. Pratat i telefon med Anna, Smsat med Sara och båda ville samma sak men jag är för lat för det idag. Jag har varit ute med hundarna och läst lite i min Bok dessutom har jag Nyss sett klart den femte Hp filmen som gick på tv, gode roligt att titta då man har en sån där stor ful tv på typ 47tum lr va de då är att titta på (kan inte mkt om teknik) fast ljudet var de bästa.


Nå de jag ska göra nu är typ gå på toa, ut på gården en sväng å sen försöka hitta på något annat sysselsättande. hejs

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards