Alla inlägg under juni 2009

Av Nathalie - 6 juni 2009 00:20

Det skriker, det tär, tystnaden är här.

Det som stör är allt jag gör.


Kylan som känns visar att något har hänt, tiden rinner iväg och man glömmer lätt det som betyder något.


Ingen trodde någosin på mig, medans allting skulle komma och hända dig.

Men visst, till sist, händelserna ger dig mer än vad som går att få.. haha hur ska vi andra må?


Önska hit och önska dit, vi lever alla i samma skit.

Av Nathalie - 5 juni 2009 21:37

Idag så har jag faktiskt bara varit på affärn en enda gång.

Idag har jag läst massor i boken så jag har väl snart läst ut den.

Idag har jag cyklat världens omväg in till stan till mammas jobb för att bada.

Idag så har jag trakkkkasserrraatt massa folk på msn så dom blir less mig.


Nu ikväll lär det bli en lugn lugn kväll, ska läsa boken och kanske se slutet på filmen jag började se igår. Sen sova. Och imorgon kommer nog Sara på besök ^^



*nä inget ska dra nu puss och kram hejs

Av Nathalie - 5 juni 2009 14:34

Denna fredag har tråkigt väder, Denna fredag vette fean vad jag ska göra.. hahaha... vi ser väl ...


hejs

Av Nathalie - 4 juni 2009 23:20

Humm Lite av en skum dag idag.


Jag hade ställt klockan imorse och påminnelse så jag skulle kliva upp men jag vaknade halv åtta utan att ha hört väckar klockan som skulle ha ringt mer än en timma tidigare !! Det var iaf iskallt i rummet, som att ligga i en kyl eller frys.

Jag klev upp för att se om Denise hade vaknat, men de hade hon it så jag väckte henne.. Då åt jag lite frukost och gick å la mig igen, somnade inte om riktigt förens jag hörde att Denise gått ut genom ytterdörrn.


Klev upp ur sängen vid två, men jag sov inte så länge utan jag läste litegrann i boken jag började med igår "Min bästa väns dotter" som förövrigt är bra.

Satte mig vid datan då jag klev upp och höll fortfarande på att frysa ihjäl, pratade med folk på msn och hade trevligt.. Sen väckte jag samme och fick gå på affärn två ggr för jag glömde en massa saker första gången.


Men andra gången så gick jag till kassan med den där snubben som jag inte har något emot :P .. haha .. Vi åt tacos idag och Då Nisan kom hem så hade hon fått låna kryckor av mamma sin för att hon har ont i sina hälar.


Iaf så har det inte varit så mycke spänning idag utan allt har mest flytit på.. Men jag har varit på affärn tre ggr juh, sista gången följde faktiskt Denise med och nu är hon hemma hos Jonas och ska sova där.. Den där Jonas som kallade mig Alkis idag, av någon dum anledning ;P


Nå iaf. jag har nog inge mer att skriva nu... haha.. hejs

Av Nathalie - 3 juni 2009 23:33

Mamma har haft en dålig dag, jag har just varit förbannad på samme och halva världen men nu har jag nästan stor lust att gråta.


Jag såg film i Nisans rum ett tag sen övergav jag de för jag tänkte att hon ville sova och så ville jag använda datan lite innan jag skulle sova.

Men så sa J åt mig att jag skulle gå och prata med henne och ja de gjorde jag, vet inte om de hjälpte men jag delade iaf med mig av de jag knappt pratar om eller rättare sagt delade jag med mig av det min värld knappt pratar om och då fick jag veta hur det är...


Det är så himla orättvist och jag blir så less och frustrerad, Denise har tur i oturen för hon har en underbar mamma och jag anser en skitstövel till pappa. Medans jag har en tjurig klant till mor och en tystlåten knasboll till far.


Haha iaf jag kan inte skriva mer just nu ^^ sovgott

Av Nathalie - 3 juni 2009 15:41

Usch så irriterad jag blir !

Jefla indiska hemsida, dom säger att jag inte har kvar min användare där ! skitsamma !


Nå iaf så har jag sökt på två jobb idag, så vi ser väl om de blir något av de ;P

alltså är de bara att vänta och se.. men om jag inte får något på ena (som jag får veta till veckan) då måste jag söka på skiten som handläggaren sa !! för honom ska jag ringa mellan 15:e och 22:a juni. blääähk..


nå nu ska jag klä mig, har duschat för en stund sen ;P adjö

Av Nathalie - 2 juni 2009 17:57

Min värld går runt runt runt väldigt fort just nu, även om det inte händer så mycket i den.

Jag träffar nya människor, jag gör lite nya saker och jag är allmänt knäpp.


Det finns mkt jag vill göra och det är mkt jag är less på.

Som idag, så fort dom kom hem så är det något. Allting går i perioder iaf och usch så jag är dålig på att förklara saker. Men de spelar ingen roll för de man inte förstår får man lämna.



Iaf så idag blev inte som planerat, utan det är väl imorgon jag får ta mig i kragen och göra det i stället. ha de bra.

Av Nathalie - 1 juni 2009 22:44

Idag så har mamma hunnit ringa mer några ggr och idag var de jag som var upptagen och irriterad över att hon ringde mig, hahaha de fick hon vara på mig igår och i förrgår ;P


Denise kom hem vid sju och jonas kom hit efter åtta någon gång tror jag..Han kom hit för att laga mat TYP, hahaha jag trodde att Nisan och Jonas skulle sova här i natt men nej dom har just farit till jonas eller dom sitter väl på bussen :) och Lika bra är de för idag är jag nog inte så sällskaplig av mig som lille Jonas nog märkte, jag prata inte mkt med honom då han kom hit (fast egentligen fick han bara smaka på sin egna medddeccciiiniius för dagen) och så höll jag hårt i tv kontrollen då denise ville se på Shrek och jag på Csi, men jag gav ju med mig lite hon fick se lite Shrek medans vi åt maaaat som var SUPER GOOOOOOOOOOOOOOD.

Wook grönsaker och kyckling i sås med pasta till är GOOOD mat.


Såå nu när snorungarna har dragit så sitter jag här och kliar min hand, Sindras högra tass har blivit dubbelt så stor som den vänstra, jag antar att det är pga humlan hon försökte döda tidigare idag.

Imorgon ska jag vara vaken tidigt så jag släppa in Denise så att hon får byta kläder inför skoldagen hennes :P haha kläderna är i tvätten nu därför kunde hon inte ta med dom till Jonas.


Nå jag vill hemskt gärna följa med henne till helgen om de nu blir de hon surrade om i helgen som var, men frågan är var hon ska få 200kr ifrån och om hon hinner göra allergi testet så mamma/samme/sandra tillåter att hon gör de, men jag vill iaf vara med och Se.. men om jag vågar lr får är en annan sak ..


vi hörs imorgon. adjö

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards