Alla inlägg under juni 2009

Av Nathalie - 10 juni 2009 14:03

Tänk att min kära syster hade rätt igår när hon sa att man ska inte låtsas som att allt är bra för man blir bara mer besviken då man inser hur de verkligen är.

Jag kan inte fatta att jag var så positiv och uppåt igår, haha de var säkert universums lek för att göra så att smällen idag tog ännu hårdare.


Varför ska man ens *sjunga å va glad* till vilken nytta? Ska bli intressant att se när Denise kommer hem. nä nu ska jag klä mig. adjö

Av Nathalie - 9 juni 2009 19:58

Ja, nu har jag iaf ätit mat och skurat klart.

Måste strax hoppa i duschen så jag blir av med allt damm som jag har i håret.


Och jag blev förvånad av lilla K för att jag har totalt glömt av i fall jag fått något lr inte i present av dom, men nu har jag de iaf, och de som gör saken lite irriterande är att hon själv fyllde år igår och jag har inte gett henne nått för jag har inte kunnat.


Aja nu ska jag duscha, sen måste jag se om jag hittar nå mer kul spel jag kan spela halva natten ;P adjö

Av Nathalie - 9 juni 2009 17:57

Wie jag spelade ut Dream chronicles 2 tidigare idag och igår spelade jag ut 3:an.. haha jag har inte spelat första spelet men de ork ja it heller.


Sen så har jag varit super duktig idag, jag har diskat, dammtorkat, bytt gardiner i köket, torkat ur kylen och mikron, damsugat och jag hade ju som tänkt skura men skurmoppen går inte att skura med för den är ner pissad så de blir inte direkt renare av att jag försöker moppa golvet med den.

Jag har tvättat köks fönstrena också och mamma/samme tvättar de är de enda dom gör, jag har till och med varit ut med hunden och de är jag som har bestämt att vi ska äta köttfärssås å makaroner idag får väl se vilket årtionde de blir.


Just ja jag har rengjort kattlådan också.

nä nu ska jag surra med lite folk i min paus, sen ska jag lyckas skura på något höger lr vänster. adjö

Av Nathalie - 8 juni 2009 19:48

Nu har jag gjort något jag aldrig brukar göra, handla och betala med kort.

Iaf så gick de bra, just nu skakar halva kroppen min och de känns inge vidare bra, men jag kan inte gå och lägga mig igen för jag har ju just klivit upp !


Jag kunde it följa med Sara och Kikki ikväll, dom skulle va vid willys vid fem och jag hade tänkt cykla dit, men då började jag må illa som satan igen.

Men dom klarar sig säkert utan mig ändå.


Hmm jag sitter här och funderar när jag ska till pite nästa gång, de lär ju inte riktigt bli i veckan och de var tal om stugan nästa vecka så usch jag vet inte.. man kan inte heller bestämma något när de är brist på pengar..


nå iaf nu ska jag försöka sitta still vid datan en stund. adjö

Av Nathalie - 8 juni 2009 03:44

Fy fan vad illa jag mådde igår kväll.

En rolig blandning av för lite sömn och massa annat samtidigt är ingen rekomendation.

Om ni undrar vad tusan jag gör vaken nu så har jag just vaknat och ska snart gå och sova igen, har varit upp på toa och tagit nå alvedon så jag kommer må lite bättre då jag vaknar igen.


Jag är iaf otrolig, speciellt då jag sover med mobilen brevid mig, fick sms av sara. och Idag ska jag väl vara med henne och kikki ett tag när dom kommer till lule.

Hoppas jag blir relativt roligt om jag inte mår fan, å lilla kikki blir gammal idag så GRATTIS GRATTIS.

Vad konstigt de känns att ett år gått så fort.


Förra året den här tiden hade jag just tagit studenten.

Förra året den här tiden hade morbror och lidde kört åkergräsklippare i byn.

Förra året just denna dag var det 40års kallas i pålis och jag träffade i stort sett hela släkten på pappas sida bortsett från storebror R.

Förra året vid den här tiden hade jag sett nordman i badhusparken.


Förra året denhär tiden hade jag ingen aning om hur framtiden såg ut och det vet jag fortfarande inte, men jag måste dock skriva ett stort tack till en person som gjort små men väldigt betydande saker i mitt liv de senaste året/halv året, Tack Jonas.

Allt är på gott och ont i denna värld men att jag ändå kommit in mer i Denises liv är de bästa med livet just nu.


Jag skulle kunna skriva på i en evighet men då får jag inge mer sömn denna morgon/natt, så höres sen i kväll. adjö

Av Nathalie - 7 juni 2009 18:47

Jonas hälsade på och han hade med sig Samme.

Jag var som sagt vaken hela natten och sara sov lite grann, tydligen somnade Jonas i duschen vid sju och hann precis vakna vid nio så dom missade inte bussen ut hit.


Sen så var de lite komiskt att försöka sova alla fyra i denises säng å efter en stund blev sara less så hon klev upp och försökte sen få oss andra att vakna.. jag klev upp strax efter två iaf och då var samme också vaken men Jonas var en död stock ;P

Iaf så har vi inte gjort nå idag förutom att tittat på film osv osv. Lr jo jag har varit ut med hunden och sara.


Och nu är det tomt. Sara har just satt sig på bussen. Jonas och Samme åkte iväg. Mamma är på jobbet. Denise hos sin mamma och andra Samme blädrar i tv:n som jag sa att han inte skulle göra !

Jag är iaf övertrött. Och sara får ju sommarlov imorgon ^^


nå iaf jag klarar inte av att skriva detaljer för mitt huvud är för trött. adjö

Av Nathalie - 7 juni 2009 06:51

Hmm här sitter jag vaken vid datan och sara är halv död och ska gå på toa ^^

Jag surrar med Jonas på msn och verkar som att han ska hälsa på snuttegullan innan hinner fara till pite igen, vi ser väl om han inte hunnit somna innan de blir aktuellt ^^


usch jag har fean inge vettigt att skriva denna tid så då låter jag bli att fortsätta. adjö

Av Nathalie - 7 juni 2009 01:30

Fan vad less jag blir =/


Jätte skoj att sara kom till lule idag, hon for och var med Olivia sen kom hon till mammas jobb å så simmande vi, och då vi kom hem var vi ut med hunden och efter de har vi bara ätit en massa, snackat (jag som surrat öronen av henne) och så har hon smsat en massa ;)


vad jag blir less och lite ledsen över är att de inte gick att ta sig till pite ikväll. Jag hade gärna velat göra nå, men de är iskallt här ute så jag fick inte med mig sara ut och Kim ville verkligen inte hämta oss och ingen annan pitebo heller.. fan vilken dålig stil .. hmm måste se till att bli miljonär, då går nästan allt man vill.


Nä nu ska jag göra något. adjö

Presentation


Född: 1989
Bor: Norrbotten
Älskar: Kim & Fantasy

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards